Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım seninde kadir gecen mübarek olsun.[ımg]http://www.yazgulu.com/kartlar/dua/jpg/kadir_gecesi.jpg[/ımg]
kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallah!
kızlarrr sesiniz cikmiyooo
bende iyi geceler dedim ama gözden kaçtı sanırım,, kandiliniz mübarek dualarımız kabul olsun inşaallah:saruboceq:
bitanesi iyi geceler gormedim yazdigini iyim tatlım pogcami yaptim esime sabaha gidim pijamami ayama corabimi az takilip yata uzancam
allah evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ! Ben daha dün gibi hatırlıyorum doğumumu ama aradan tam 7 sene geçti teyzeleri ve kızım bugün 1, sınıfa başladı ...allah sizlerede kucağınıza dı-oya doya almayı ve hep bir ömür boyu kokusunun eksikliğini göstermesin inşallah canlarım ..herşey hayırlısıyla olsun...
Sumifer tatlım senide öpüorum koccaman !
Hu hu benİ gÖrmÜyonuzmu nen
ÇOK TATLI BEBİŞ.CANIM SENİNKİ BENZER ONA İNŞALLAH.resimdeki bebis nasil ama kızlar beyendiniz mi insallah benimde bebisim boyle olur babasi gibi
slm canımmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
resimdeki bebis nasil ama kızlar beyendiniz mi insallah benimde bebisim boyle olur babasi gibi