Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar rutin kontrollerinize ne kadar aralıklarla çağırıyor doktorlarınız? benim doktorum her gittiğimde 15 gün sonra görüşürüz diyo. şimdi araya bayram girecek. bayramdan sonrada memlekette kalmayı düşünüyorum. yani ben buraya dönünceye kadar bir ay olacak doktora gitmem. sorun olur mu acaba 15 gün sonra değilde bir ay sonra gitmem.kafamçokkarıştı
ben hep ayda bir gidiyorum öyle çağırıyor dr.
canlarım ben kaçıyım belim ağrıdı hafiften,uzanayım tekrardan kandiliniz mübarek olsn yarın görüşürüzopuyorumnanaktan
benim de doktorum ayda bir cagriyodu simdi gidince ne dicek bilmem de ayda bir kontrol yapilir demisti bana
Gİtmeyİn huuuuuuuuuuuu
insallah cnm persembe gidelim diyoz ama korkuyom doktorun vericegi tepki ne olcak ya da erken der diye korkuyorum ama oyle derse siz bi deneyin yinede dicemkötükedihüso
kızlar ben uyumayı deneyeyim artık. Belki yatınca uykum geli. Herkese iyi geceler.hayırlı kandiller.
saol cnm insallah ogreniric bebisimizi ya benim ki hep ayni yerde duruyo hep sag da bazen cok nadir karnımın ortasina geliyo gece gunduz hep sagda yaramaz sey senin cinsiyet ne limon tatlım