2010 Şubat Anneleri

Günaydın bayanlar herkesin Kandili Mübarek , Duaları Kabul olsun ınşallah...

Son düzenleme:
Günaydn Kızlar Kandiliniz Kadir Geceniz Mübarek Olsun!!Allah dualarımızı kabul etsin...

Kızlar birazdan müdür ile görüşmeye gitcem yurtdışı konusunda bana dua edin bu mübarek günde.. Bağırıp çağırmasın anlayışla karşılasın...:Saruboceq:

Günaydn Kızlar Kandiliniz Kadir Geceniz Mübarek Olsun!!Allah dualarımızı kabul etsin...

Kızlar birazdan müdür ile görüşmeye gitcem yurtdışı konusunda bana dua edin bu mübarek günde.. Bağırıp çağırmasın anlayışla karşılasın...:Saruboceq:

inş. müdürün anlayışlı olur Allah gönlündekini versin

Hadı bakalım inşallah oolur canım istediklerin dualarımız seninle...:teselli:

Kızlar hepınıze gÜnaydın nasılsınız bakalım,ben nezle oldum burnum acayıp akıyo hapŞırıyorum Çok kızlar ıhlamurun zararı olmaz demı bebıŞıme ıÇıcem bırazdanda
hepınızın kadır gecesı mÜbarek olsun bu arada allahım dualarımızı kabul etsın

slm canlarım.esmacım iyim canım saol aryacım ben ıyuyom hayatım akşam 9 yattım 12 de kalktımhaliyle uykum yoktu şimdi uyuyodum oyüzden cvp veremedim.oruçluyum bu gün uyurum artık.sizler nasılsınız bakım.

günaydn kızlar kandiliniz kadir geceniz mübarek olsun!!allah dualarımızı kabul etsin...

Kızlar birazdan müdür ile görüşmeye gitcem yurtdışı konusunda bana dua edin bu mübarek günde.. Bağırıp çağırmasın anlayışla karşılasın...:saruboceq:

escoscum bol şanslarrrr

Kızlar hepİnİze gÜnaydın nasılsınız bakalım,ben nezle oldum burnum acayİp akıyo hapŞırıyorum Çok kızlar ıhlamurun zararı olmaz demİ bebİŞİme İÇİcem bİrazdanda
hepİnİzİn kadİr gecesİ mÜbarek olsun bu arada allahım dualarımızı kabul etsİn

Canım çok gecmiş olsun havalardan galiba bende nezle oldum burnum akıyor cok , ıhlamurun zararı olmaz bence ama yınede bır sormak lazım bılenlere...

kızlar siz bazen nescafe içiyomusunuz
ben sabahları kahvesiz ayılamzdım önceden
ara sıra sütüme bi çimdik atıyorum türk kahvesi için günde 2 fincana izin veriyolar
ama nescafeyede izin veriyolar mı acaba

valla canım ben başta ikisinide içmiyodum şimdi akşam yemeklerinden sonra 1 fincan türk kahvesi içiyorum neskafede özellikle yapıp içmiyorum ama bi yerde ikram ederlerse içiyorum. oda çok değil.

Kızlar hepİnİze gÜnaydın nasılsınız bakalım,ben nezle oldum burnum acayİp akıyo hapŞırıyorum Çok kızlar ıhlamurun zararı olmaz demİ bebİŞİme İÇİcem bİrazdanda
hepİnİzİn kadİr gecesİ mÜbarek olsun bu arada allahım dualarımızı kabul etsİn

geçmiş olsun canım
ıhlamur ben çok içtim bişiy olmaz

günaydın kızlarrrrr herkesin kandili mübarek duaları kabul olsuna.s. fatoşcum ALLAH kabul etsin canım...

canım ıhlamurun zararı yok diye biliyorum çünkü bana doktor çay yerine ıhlamur iç demişti.

Back
X