kızlar siz bazen nescafe içiyomusunuz
ben sabahları kahvesiz ayılamzdım önceden
ara sıra sütüme bi çimdik atıyorum türk kahvesi için günde 2 fincana izin veriyolar
ama nescafeyede izin veriyolar mı acaba
ben arada içiyorum anım çekince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ara sıra sütüme bi çimdik atıyorum türk kahvesi için günde 2 fincana izin veriyolar
geçmiş olsun canım
ıhlamur ben çok içtim bişiy olmaz
canım ıhlamurun zararı yok diye biliyorum çünkü bana doktor çay yerine ıhlamur iç demişti.
kızlar günaydın hepinize hayırlı kandiller, geçmişi fazla okuyamadım ama esmanın ve escos un haberlerini aldım aralarda.. Kızlar ikinizin de gözü aydın hayırlı uğurlu olsun. Biz dün üçlü testimizi yaptırdık çarşambaya sonucu alıyoruz. Cinsiyeti kesinleştirmek istiyorduk ama bizimki uyuyordu secde pozisyonunda. Bir de girmeden çikolata yemiştim bana mısın dememiş. Annemler bizde ara ara bakabilicem buraya. Hepinize sağlıklı güzel bir gün diliyorum
kızlar günaydın hepinize hayırlı kandiller, geçmişi fazla okuyamadım ama esmanın ve escos un haberlerini aldım aralarda.. kızlar ikinizin de gözü aydın hayırlı uğurlu olsun. biz dün üçlü testimizi yaptırdık çarşambaya sonucu alıyoruz. cinsiyeti kesinleştirmek istiyorduk ama bizimki uyuyordu secde pozisyonunda. bir de girmeden çikolata yemiştim bana mısın dememiş. annemler bizde ara ara bakabilicem buraya. hepinize sağlıklı güzel bir gün diliyorum
kızlar günaydın hepinize hayırlı kandiller, geçmişi fazla okuyamadım ama esmanın ve escos un haberlerini aldım aralarda.. kızlar ikinizin de gözü aydın hayırlı uğurlu olsun. biz dün üçlü testimizi yaptırdık çarşambaya sonucu alıyoruz. cinsiyeti kesinleştirmek istiyorduk ama bizimki uyuyordu secde pozisyonunda. bir de girmeden çikolata yemiştim bana mısın dememiş. annemler bizde ara ara bakabilicem buraya. hepinize sağlıklı güzel bir gün diliyorum
Canım çok gecmiş olsun havalardan galiba bende nezle oldum burnum akıyor cok , ıhlamurun zararı olmaz bence ama yınede bır sormak lazım bılenlere...
slm canlarım.esmacım iyim canım saol aryacım ben ıyuyom hayatım akşam 9 yattım 12 de kalktımhaliyle uykum yoktu şimdi uyuyodum oyüzden cvp veremedim.oruçluyum bu gün uyurum artık.sizler nasılsınız bakım.
Kızlar hepİnİze gÜnaydın nasılsınız bakalım,ben nezle oldum burnum acayİp akıyo hapŞırıyorum Çok kızlar ıhlamurun zararı olmaz demİ bebİŞİme İÇİcem bİrazdanda
hepİnİzİn kadİr gecesİ mÜbarek olsun bu arada allahım dualarımızı kabul etsİn
Günaydn Kızlar Kandiliniz Kadir Geceniz Mübarek Olsun!!Allah dualarımızı kabul etsin...
Kızlar birazdan müdür ile görüşmeye gitcem yurtdışı konusunda bana dua edin bu mübarek günde.. Bağırıp çağırmasın anlayışla karşılasın...:Saruboceq:
Valla ben türk kahvesi tiryakisi olduğum için tercih yaptım nescafe içmiyorum. Bana doktor günde iki çay bir kahve dedi. Nescafe de severim sütlü aslında ama çok nadir canım süt içmek istemeyince tamamı sütlü nescafe içiyorum. Günde iki fincan kahve içiyorum çoğunlukla ama o kadardan da bişey olmaz herhalde di mi yaaakaydirigubbakcemile3
tekrar günaydın canlarım oku oku maşallah bitmedi geçmiş... herşey yolunda çok şükür... herkesin kadir gecesi mübarek olsun.... dua edenlerin duaları kabul olsun canlarım... ağzınıza gönlünüze sağlık... Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine hepimize ailelerimize bebeklerimize sağlık sıhat afiyet versin inşallah... Hayırlısıyla hakkımızda en sağlıklı şekilde en kolayından doğumlarımızı yapıp meleklerimize kavuşalım inşallah... Şu kötü havalarda selden afetten sokakta yatıp kalkanlara Rabbim yardım etsin... Asker yolu bekleyenleri tez vakitte kavuştursun... Şehit ailelerine sabır versin inşallah... :Saruboceq: zemuszemus
olmazkaydirigubbakcemile3
ben salak gibiyim ya çok uyudum ondan
kahveyi koklayıp duruyorum korkudan
bunun içinde doktor aranmazkikaydirigubbakcemile3sütüme koyayım bari azcık
ne kadar zor bi sürecten geciyoruz ilerki zamanlarda işimiz daha zor
olacak
Allah hepimize kolaylık versin az önce lohusalık dönemiyle ilgili bi yazı okudum
anacım o zamanda ayrı dertler var be
en iyisi okumamak kafamçokkarıştı
tekrar günaydın canlarım oku oku maşallah bitmedi geçmiş... herşey yolunda çok şükür... herkesin kadir gecesi mübarek olsun.... dua edenlerin duaları kabul olsun canlarım... ağzınıza gönlünüze sağlık... Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine hepimize ailelerimize bebeklerimize sağlık sıhat afiyet versin inşallah... Hayırlısıyla hakkımızda en sağlıklı şekilde en kolayından doğumlarımızı yapıp meleklerimize kavuşalım inşallah... Şu kötü havalarda selden afetten sokakta yatıp kalkanlara Rabbim yardım etsin... Asker yolu bekleyenleri tez vakitte kavuştursun... Şehit ailelerine sabır versin inşallah... :Saruboceq: zemuszemus
cnm dün gece benimde cnm istedi eşime yaptım dayanamadım kendime de yaptım bir fincan nescafe.ama içemedim ağır geldi.eşime içirttim.eskiden günde 2 bardak içerdim bende.nedense koktu belki sanada öyle olur dene bir istersen.
cnm sanada hayırlı kandiller.demek seninki yine göstermedi.hay allah kesin kız bence seninde.birdahakine tuvalete sıkışıp git ben bu sefer öyle yaptım öyle yapınca çok hareketli oluyorlar.
Geçmiş olsun cnm havalar tam nezle havası dikkat etmek lazım.
Allah kabul etsin cnm bende istiodum ama kocam izin vermedi oruç tutmama.dr da sordum o da vermedi aslında 1 günden birşey olmazdı:çok üzgünüm:
Geçmiş olsun tatlım ada çayı zararlı ama ıhlamur herkes içio sen yinede günde 1 bardak iç istersen.ama en iyi bol limonlu şehriye çorbası geliyor benden demesi.limonunu çok sıkıcaksın acayip terletio.
çok sağol canım allah razı olsun hepinizden sen nasılsın canım iyisin demi
cnm allah müdürüne merhamet versin hadi hayırlı haberler.
fatoşcum allah kabul etsin orucunu....
serapcım ıhlamur içebilirsin canım dr.lar veriyolar ıhlamuru