2010 Şubat Anneleri

Allah herkesin yardımcısı olsun bizlerin duası kabul olurmuş arkadaşlar herkes için zor durumda olanlar için selzedeler için vs güzel dualar edelim

nbrsiniz kızlar
ben çok keyifsizim...bebeğimde öyle sanırımki karnımda kasılmalar var
biraz önceki hemen yakındaki doktora gittim kadın doğumcu...
çok şükür kızım rahat ama annenin duygularını paylaşırmış oda ..:((
geçen hafta kendi doktorumuz 272 gram demişti buda 320 gr dedi usg kağıdındada yazıyo...
gelişimi sağlığı gayet iyi dedi hamd olsun...
ama annesi iyi değil ...
annesiyle babası sürekli kavga ediyo

nbrsiniz kızlar
geçen hafta kendi doktorumuz 272 gram demişti buda 320 gr dedi usg kağıdındada yazıyo...
ama annesi iyi değil ...

kıyamam sana tatlım ya bu aralar herkes aynı sorunları yaşıyor galiba bi tartışmadır gidiyor kısa zamanda atlatın inş sorun neyse

slm..herkesin kandili mübarek olsun.. nasılsınız?

merhaba tatlım senin de kandilin mübarek olsun iyiyiz sen nasılsın?

Camdankalp canım üzme kendini tatlım ya... Bizim hormonlarımız, beylerin orucu yıprattı iyice sinirlerimizi. Biraz sabır, sükunet...Sonra da sorunu karşılıklı konuşmak ilaç olacaktır bence. Bebeğin de üzülmüş bak canım. Allah her birimize sabırlar ihsan etsin canım. ınşallah tüm küsler kandil vesilesi ile barışırlar.

Camdankalp canım üzme kendini tatlım ya... Bizim hormonlarımız, beylerin orucu yıprattı iyice sinirlerimizi. Biraz sabır, sükunet...Sonra da sorunu karşılıklı konuşmak ilaç olacaktır bence. Bebeğin de üzülmüş bak canım. Allah her birimize sabırlar ihsan etsin canım. İnşallah tüm küsler kandil vesilesi ile barışırlar.

amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nbrsiniz kızlar
ama annesi iyi değil ...

üzme tatli canini bak bebeginide üzüyosun:ecrin_bebek:

iyiz canım seninde kandilin mübarek olsun.sen nasılsın
Ben de onu merak ediyorum canım ya. Ben bir tane 10lu aldım tulumlu falan.bir de beşli aldım. Ne yapsam alsam mı bi onlu daha acaba
bence yeter canım.
Allah herkesin yardımcısı olsun bizlerin duası kabul olurmuş arkadaşlar herkes için zor durumda olanlar için selzedeler için vs güzel dualar edelim
evet canım birbirimize yapılan duaları rabbim kabul etsin.
nbrsiniz kızlar
ama annesi iyi değil ...

allah allah size noldu şimdi hayda.geçmiş olsun canım.oruçmusun.üzülme çocukta etkileniyo unutma.

yok aryacım ya. eşim beni gerek hayatta kıskanmaz ki rüyada kıskansın. biz çıkarken bi çocuk benim sözlü olduğumu bile bile ilanı aşk etmişti de onu bile kıskanmamıştı. sadece "bir daha onla görüşme" dedi ve olay kapandı. rüyamda bana ne yaparlarsa yapsınlar kıskanmaz :roflol:

nbrsiniz kızlar
ama annesi iyi değil ...

canım son günlerde hergün canım sıkkın diye mesajlar yazıyorsun bir gün de bugün çok mutluyum yazdığını görmedim. endişeleniyorum senin için. noldu eşinle neden tartışıyorsun. umarım önemli birşey değildir. benim de huylarım değişti, eşim kabullenemiyor bu yeni halimi biz de münakaşa ediyoruz...

kıyamam sana tatlım ya bu aralar herkes aynı sorunları yaşıyor galiba bi tartışmadır gidiyor kısa zamanda atlatın inş sorun neyse

merhaba tatlım senin de kandilin mübarek olsun iyiyiz sen nasılsın?

sağol canım,bende iyiyim

kıyamam sana tatlım ya bu aralar herkes aynı sorunları yaşıyor galiba bi tartışmadır gidiyor kısa zamanda atlatın inş sorun neyse?

Camdankalp canım üzme kendini tatlım ya... Bizim hormonlarımız, beylerin orucu yıprattı iyice sinirlerimizi. Biraz sabır, sükunet...Sonra da sorunu karşılıklı konuşmak ilaç olacaktır bence. Bebeğin de üzülmüş bak canım. Allah her birimize sabırlar ihsan etsin canım. İnşallah tüm küsler kandil vesilesi ile barışırlar.

üzme tatli canini bak bebeginide üzüyosun:ecrin_bebek:

:canım son günlerde hergün canım sıkkın diye mesajlar yazıyorsun bir gün de bugün çok mutluyum yazdığını görmedim. endişeleniyorum senin için. noldu eşinle neden tartışıyorsun. umarım önemli birşey değildir. benim de huylarım değişti, eşim kabullenemiyor bu yeni halimi biz de münakaşa ediyoruz...

saolun kızlar en yakınlarıma anneme bile anlatamayınca patlıcak gibi oluyorum her zaman demem ilk kez yazdım bugün ruh halimi...
bende oruç tutuyorum iki canımla hemde başından beri hiç gıkım çıkmadı sahurunu iftarını eksik etmedim hep ödün veriyorum kendimden hep fedakarlıkları ben yapıyorum ama karşılık alamıyorum hele şu dönemde çok yıprandım...

nbrsiniz kızlar
ama annesi iyi değil ...

canım kıyamam tatlım. bak bebişin ne güzel büyüyor. sağlığı gelişimi yerinde çok şükür. ne mutlu sana. bu gibi durumlarda zor olduğunu biliyorum ama bebişin için takmamaya çalış. bak bebişte hissediyor tatlım. umarım en kısa zamanda düzelir.

hoşgeldin canım seninde kandilin mübarek olsun... opuyorumnanaktan

nbrsiniz kızlar
ama annesi iyi değil ...

canım bu kormonlar allak bullak etti bizi dedikleri gibi erkeklerde oruçlu... onlarda sinirli gergin... tuz biber oluyo hepsi işte... ufak bi kıvılcım ateşlemeye yetiyo... bizde geçen hafta sağlam bi kavga ttik hatta burda sizlerden çıkardım acısını hala vicdan azabı duyuyorum bunun için ..... umarım sizde bi orta yol bulursunuz canım en kısa zamanda... ama ne olursa olsun hamilede olsa alttan almak genelde kadınlara düşüyo canım... konuyu bilmiyorum ama uzatmamaya çalışın genede... şu ara üzüntü bizlere yaramaz hiç.... opuyorumnanaktan

kızlarrrrr bebeğim uğurlu geldi bize.
ev almaya karar verdik.dün aniden ortaya çıktı bugünde gidip baktık eve hoşumuza gitti.şimdide istanbuldan annem ile babam geliyor hep birlikte gidip tekrar bakıcaz eğer kesinleşirse bayramdan sonra taşınırız.bebişimin şansına dün gece o kadar çok dua ettimki inşallah allahım dualarımı kabul edecek.

bi insanın hergün ağzının tadı bozulmazki bir ramazandır gözyaşıyla oruç açıyorum ben gece 11 lerde oruç açtığımı bilirim
ay bugün çok doluyum kusura bakmayın...bazen keşke şu bebek olmasaydı diyorum sonrada tövbe istiğfar ediyorum onun tırnağını bulamayanlar var diye
ama kıyamıyorum doğmamış yavrum neler çekiyo ama çok dayanıklı bi kzım var allahıma şükür...dört elle sarılıo hayata

selam hayırlı kandiller kızlar... camdankalp tatlım takma takma demekle olmaz biliyorum ama kendine dikkat et bebişini üzme canım kıyamamya..

kızlarrrrr bebeğim uğurlu geldi bize.
ev almaya karar verdik.dün aniden ortaya çıktı bugünde gidip baktık eve hoşumuza gitti.şimdide istanbuldan annem ile babam geliyor hep birlikte gidip tekrar bakıcaz eğer kesinleşirse bayramdan sonra taşınırız.bebişimin şansına dün gece o kadar çok dua ettimki inşallah allahım dualarımı kabul edecek.

hayırlı olsun tatlım allah gönlüne göre versin.

Back
X