2010 Şubat Anneleri

saolun kızlar en yakınlarıma anneme bile anlatamayınca patlıcak gibi oluyorum her zaman demem ilk kez yazdım bugün ruh halimi...
bende oruç tutuyorum iki canımla hemde başından beri hiç gıkım çıkmadı sahurunu iftarını eksik etmedim hep ödün veriyorum kendimden hep fedakarlıkları ben yapıyorum ama karşılık alamıyorum hele şu dönemde çok yıprandım...

ben oruç tutmadığım halde dayanamıyorum sürekli tansiyonum düşüyor evden dışarı çıkamıyorum. valla helal olsun sana. hem çalışıyorsun hem oruç tutuyorsun. Allah kabul etsin! senin de sinirler yıpranmıştır tabi. ben bile bazen kzıyorum eşime. oruç tutmadığım halde sahur hazırlıyorum kalkıp iki saat yatağın içinde dönüyor kalkmıyor beni uğraştırıyor diye..

bi insanın hergün ağzının tadı bozulmazki bir ramazandır gözyaşıyla oruç açıyorum ben gece 11 lerde oruç açtığımı bilirim
ay bugün çok doluyum kusura bakmayın...bazen keşke şu bebek olmasaydı diyorum sonrada tövbe istiğfar ediyorum onun tırnağını bulamayanlar var diye
ama kıyamıyorum doğmamış yavrum neler çekiyo ama çok dayanıklı bi kzım var allahıma şükür...dört elle sarılıo hayata

canım benim neden bu kadar çok yıpratıyorsun kendini.bak bi kaç gün sonra herşey yoluna girdiğinde boşuna o kadar stres yapmışım hem kendime hem bebeğime diyeceksin.yapma böyle lütfen dua et bol bol allahına sığın.:1hug:

yok aryacım ya. eşim beni gerek hayatta kıskanmaz ki rüyada kıskansın. biz çıkarken bi çocuk benim sözlü olduğumu bile bile ilanı aşk etmişti de onu bile kıskanmamıştı. sadece "bir daha onla görüşme" dedi ve olay kapandı. rüyamda bana ne yaparlarsa yapsınlar kıskanmaz :roflol:

.

Cnm belki belli etmeyenlerdendir..
benim eşimde bende kıskancız.tabi aşırı değil.o da iyiymiş wallakaydirigubbakcemile3

saolun kızlar en yakınlarıma anneme bile anlatamayınca patlıcak gibi oluyorum her zaman demem ilk kez yazdım bugün ruh halimi...
bende oruç tutuyorum iki canımla hemde başından beri hiç gıkım çıkmadı sahurunu iftarını eksik etmedim hep ödün veriyorum kendimden hep fedakarlıkları ben yapıyorum ama karşılık alamıyorum hele şu dönemde çok yıprandım...

cnm seni o kadar iyi anlıyorumki.bende bazen ne yapsam yaranamıyormuş gibi hissediyorum kendimi birkere takdir etmiolar nedense.seni tebrik ediyorum bu konuda orucunu tam tuttun Allah kabul etsin cnm hamileyken zor birşey oruç tutmak.ama düzelir bozma moralini bebişini üzme.insan bazen böyle sınıra geliyor.:teselli:

bi insanın hergün ağzının tadı bozulmazki bir ramazandır gözyaşıyla oruç açıyorum ben gece 11 lerde oruç açtığımı bilirim
ay bugün çok doluyum kusura bakmayın...bazen keşke şu bebek olmasaydı diyorum sonrada tövbe istiğfar ediyorum onun tırnağını bulamayanlar var diye
ama kıyamıyorum doğmamış yavrum neler çekiyo ama çok dayanıklı bi kzım var allahıma şükür...dört elle sarılıo hayata

canım benim maaşallah kızına. rabbim tuttuğun pruçları kabul etsin canım. şu mübarek günlerde ettiğin dualar bir bir kabul olsun inşallah herşey yoluna girsin en kısa zamanda inşallah canım.

hoşgeldin canım seninde kandilin mübarek olsun... opuyorumnanaktan

canım bu kormonlar allak bullak etti bizi dedikleri gibi erkeklerde oruçlu... onlarda sinirli gergin... tuz biber oluyo hepsi işte... ufak bi kıvılcım ateşlemeye yetiyo... bizde geçen hafta sağlam bi kavga ttik hatta burda sizlerden çıkardım acısını hala vicdan azabı duyuyorum bunun için ..... umarım sizde bi orta yol bulursunuz canım en kısa zamanda... ama ne olursa olsun hamilede olsa alttan almak genelde kadınlara düşüyo canım... konuyu bilmiyorum ama uzatmamaya çalışın genede... şu ara üzüntü bizlere yaramaz hiç.... opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım..

:1shok: neden 11de oruç açtın?
nasıl dayandın? :1shok:
anlatmak ister misin belki rahatlarsın...
canım tamam üzülüyorsun kızıyorsun ama yemeği ihmal etme! günde tek öğüne dayanamazsın, hamilesin. tamam bebeğin bir şekilde senden alır daha 300 gram birşeydir. ama sen çok yıpranırsın bedenen..

kızlarrrrr bebeğim uğurlu geldi bize.
ev almaya karar verdik.dün aniden ortaya çıktı bugünde gidip baktık eve hoşumuza gitti.şimdide istanbuldan annem ile babam geliyor hep birlikte gidip tekrar bakıcaz eğer kesinleşirse bayramdan sonra taşınırız.bebişimin şansına dün gece o kadar çok dua ettimki inşallah allahım dualarımı kabul edecek.
hayırlı olsun canım alırda içinde büyütürsün kuzunu inşallah.
canım üzülme ne olur ya.o enişteyi döverim valla:oklava: bu gün benimkide sabah saat çalmış duymamışım sanki aynı saat kendine çalmıyo bi bağırıyo bi bağırrıyo aziz mübarek gün kalbimi kırdı çıktı gitti.sanki onun çalar saati var 1 dakka geç kalkmayacam.gece sahurda çektirdikleride ayrı abartısız yarım saat onu uyandırmak için uğraşıyorum bende çok fedakarlı yapıyorum ama hiç yaranamıyorum aman ne bilim ya o yüzden sadece sizde değil canım üzülme.
selam hayırlı kandiller kızlar... camdankalp tatlım takma takma demekle olmaz biliyorum ama kendine dikkat et bebişini üzme canım kıyamamya..
slm canım sanada ii kandiller kandilin mübarek olsun.

selam hayırlı kandiller kızlar... camdankalp tatlım takma takma demekle olmaz biliyorum ama kendine dikkat et bebişini üzme canım kıyamamya..

ah bebeğim değilmi zaten beni düşündüren...ona kıyamıyorum

ben oruç tutmadığım halde dayanamıyorum sürekli tansiyonum düşüyor evden dışarı çıkamıyorum. valla helal olsun sana. hem çalışıyorsun hem oruç tutuyorsun. Allah kabul etsin! senin de sinirler yıpranmıştır tabi. ben bile bazen kzıyorum eşime. oruç tutmadığım halde sahur hazırlıyorum kalkıp iki saat yatağın içinde dönüyor kalkmıyor beni uğraştırıyor diye..

işte o öyle düşünmüyo hep fazlasını istiyo destekde olmuyo

canım benim neden bu kadar çok yıpratıyorsun kendini.bak bi kaç gün sonra herşey yoluna girdiğinde boşuna o kadar stres yapmışım hem kendime hem bebeğime diyeceksin.yapma böyle lütfen dua et bol bol allahına sığın.:1hug:

bi kaç günlük mesele değilki hep bu böyleydi ha düzelir ha düzeldi derken bu günlere geldik ama düzelme sıfır...

ama kıyamıyorum doğmamış yavrum neler çekiyo ama çok dayanıklı bi kzım var allahıma şükür...dört elle sarılıo hayata/QUOTE]
Annesi o minicik elleriyle hayata sarılıo ama sana ihtiyacı var onun kıyma ona 11 de oruçmu açılır nasıl kıyıyorsun miniğine.anlıyorm seni çok canın sıkkın belli ama onun sana ihtiyacı var hem bak yanlızda değilsin kızın yanında artık.beraber gelirsiniz herşeyin üstesinden.ben şahsen kendimi kızımla hayata karşı daha güçlü hissediyorum.toparlan cnm eşin için kendini bebeğini bu kadar hırpalama konuşarak çözmeye çalış.

ev almaya karar verdik.dün aniden ortaya çıktı bugünde gidip baktık eve hoşumuza gitti.şimdide istanbuldan annem ile babam geliyor hep birlikte gidip tekrar bakıcaz eğer kesinleşirse bayramdan sonra taşınırız.bebişimin şansına dün gece o kadar çok dua ettimki inşallah allahım dualarımı kabul edecek.

hayırlısı olsun cnm.Ne güzel Allah huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin.:Saruboceq:

hayırlı olsun canım alırda içinde büyütürsün kuzunu inşallah.

canım üzülme ne olur ya.o enişteyi döverim valla:oklava: bu gün benimkide sabah saat çalmış duymamışım sanki aynı saat kendine çalmıyo bi bağırıyo bi bağırrıyo aziz mübarek gün kalbimi kırdı çıktı gitti.sanki onun çalar saati var 1 dakka geç kalkmayacam.gece sahurda çektirdikleride ayrı abartısız yarım saat onu uyandırmak için uğraşıyorum bende çok fedakarlı yapıyorum ama hiç yaranamıyorum aman ne bilim ya o yüzden sadece sizde değil canım üzülme.

slm canım sanada ii kandiller kandilin mübarek olsun.

ya bazen kendime kızıyorum.
neden sanki anneleriymiş gibi saatlerce uyanmalrı için başlarında dil döküyoruz?
ha bi de zil vardır sanki aynı odada değiliz ya da sadece benim kulağım için ayarlanmış da sadece ben duyacakmışım gibi. o zil sana da çalıyor e mübarek :mymeka:
yok yok gerçekten özellikle şu hamilelikten sonra iyice annesiymiş gibi davranmaya başladım. çok yanlış, ben alıştırdım bu adamı böyle :mymeka:

cnm seni o kadar iyi anlıyorumki.bende bazen ne yapsam yaranamıyormuş gibi hissediyorum kendimi birkere takdir etmiolar nedense.seni tebrik ediyorum bu konuda orucunu tam tuttun Allah kabul etsin cnm hamileyken zor birşey oruç tutmak.ama düzelir bozma moralini bebişini üzme.insan bazen böyle sınıra geliyor.:teselli:

saol canım allah razı olsun inş kabul olur...

canım benim maaşallah kızına. rabbim tuttuğun pruçları kabul etsin canım. şu mübarek günlerde ettiğin dualar bir bir kabul olsun inşallah herşey yoluna girsin en kısa zamanda inşallah canım.

amin saol canım

:1shok: neden 11de oruç açtın?
nasıl dayandın? :1shok:
anlatmak ister misin belki rahatlarsın...
canım tamam üzülüyorsun kızıyorsun ama yemeği ihmal etme! günde tek öğüne dayanamazsın, hamilesin. tamam bebeğin bir şekilde senden alır daha 300 gram birşeydir. ama sen çok yıpranırsın bedenen..

geçen haftaydı kavgalı bi günümüzdü hatta o gün sahurada kalkamamıştım sahursuz oruç tutuyodum eve gelince biraz dinlenmek istedim halsizdim çünkü ve iftarada daha 1 buçuk saat vardı...eve gelip beni uzanıyo görünce çıldırdı vay işten gelmişimde bişi hazırlamıyomuşum keyif yapıyomuşum hiç bişey istemiyomuş eksik kalsınmış yaptıklarım...ya halbuki 1 buçuk saatte neler yapılmaz ki üstelik hazırdıda yemeğim...
çekti gitti krize soktu beni sızmış kalmışım bi gözümü açtım saat 11 bayılıcak gibiydim hemen bişiler atıştırdım

evet canım emininm çoğu evde yaşanıyodur hepimiz kırılıyoruzdur işte bazen böyle patlak veriyorum ...

saolun kızlar allah hepinizden razı olsun...

ah bebeğim değilmi zaten beni düşündüren...ona kıyamıyorum
işte o öyle düşünmüyo hep fazlasını istiyo destekde olmuyo
bi kaç günlük mesele değilki hep bu böyleydi ha düzelir ha düzeldi derken bu günlere geldik ama düzelme sıfır...

canım ben de kayserideyim biliyorsun. birşeye ihtiyacın olursa çekinme bir mesaj at elimden geleni yaparım..

canım ben de kayserideyim biliyorsun. birşeye ihtiyacın olursa çekinme bir mesaj at elimden geleni yaparım..

saol canım allah razı olsun...desteğiniz yeter...zor durumda kalınca dayanıcam sığınıcam bi sürü arkadaşım var bundan çok eminim...(sizler)...

geçen haftaydı kavgalı bi günümüzdü hatta o gün sahurada kalkamamıştım sahursuz oruç tutuyodum eve gelince biraz dinlenmek istedim halsizdim çünkü ve iftarada daha 1 buçuk saat vardı...eve gelip beni uzanıyo görünce çıldırdı vay işten gelmişimde bişi hazırlamıyomuşum keyif yapıyomuşum hiç bişey istemiyomuş eksik kalsınmış yaptıklarım...ya halbuki 1 buçuk saatte neler yapılmaz ki üstelik hazırdıda yemeğim...
çekti gitti krize soktu beni sızmış kalmışım bi gözümü açtım saat 11 bayılıcak gibiydim hemen bişiler atıştırdım.

yuh yani yuh!!! afedersin canım ama eşin de çok odunmuş!
işten geliyorsun zaten neden girip kendi yapmıyorda sen yapıyorsun... ay Allahım çıldıracam. ama canım bunun hakkını öteki dünyada söke söke alırsın. ev işlerini kadına yükleyen zihniyetten nefret ediyorum. tamam ben şimdi çalışmıyorum evdeyim, yaparım ama sen bir de dışarıda çalışıyorsun. ne farkın var ya da ne suçun varmış ki gelip bir de evde çalışacakmışın?! :mymeka:
bi de bunun için sana bağırıyor. tam sopalık :oklava:

hayırlı olsun canım walla kendim ev almış kadar sevindim.... ahhh ahhh Rabbim şu mubarek gün bizede bi kapı göstersede bizde şu kira illetinden kurtulsak... bunu bulamayanlarda var tabi ama her ay kira vermek çok kötü bişey.....ben yiyemedim sen ye....

canım düzelir inşallah sen sıkma canını bazen evliliklerde böyle geçiş dönemleri olabiliyor her evlilikte oluyo bu merak etme önemli olan bu geçişleri çok fazla hasar almadan atlatmak... he unutuluyomu dersen mutlaka ki insanın içinde bazı sözler tavırlar yara açıyo ve hatırlanıyo ama yinede karşındaki senin eşin hayat arkadaşın... bu yola beraber devam etmek istediğin insan... hiçbirimiz mutlaka 4-4 lük değiliz... Allah onada akıl fikir versin inşallah... senin ne kadar üzüldüğünü görmesini sağlasın rabbim ve içine merhamet versin... ben ramazandan sonra ilişkinizde bazı şeylerin değişiceğini düşünüyorum canım.... lütfen sen daha fazla üzme kendini... zamana bırak sadece...

ya genelde aynı dönemlerdeyiz heralde problem yaşayanlar hormonlar ve ramazan allak bullak etti yani bizleri hayırlısı artık

sumifer canım hayırlsı olsun ne güzel iyi günlerde oturun inş

ya kızlar sıkmayın canınızı hepimizde var böyle şeyler
kadın ne durumda olursa olsun alttan alırsa canım gülüm gidiyo evlilik
ama yeri gelincede ağırlığınızı koyun

arkadaşlar merhaba... elektrıkler olmadıgı ıcın bıraz gec katıldım bugun aranıza... oncelıkle kandılınız mubarek olsun. bugunun hurmetıne bol bol dua edelım. allah bıze,aılelerımıze saglık versın. hepımıze saglıklı,elı yuzu duzgun,aklı selim bebekler versın... hamılelerın duası kabul olurmus. bencede oyle cunku hepımızın ıcı o kadar temız kı. annelık sımdıden ıcımıze ısledı cunku... allah hepımızın gonlune gore versın...
bende oruc tutmak ıstedım bugun dun aklımdaydı sahura kalkmak ama o kadar unutkanlastım kı sahura kalkmayı bıle unuttum bugunun kadır gecesı oldugunu bıle az once tv yı acınca gordugum altyazı ıle hatırladım. allah affetsın benı ne dıyım o kadar uzuldum kı...

kız kaynananı ara anlat
oğlun böyle böyle yapıyor ben zaten yorgun geliyorum falan filan içini dök işte ya da böyle eşine akıl verecek bir abisi falan varsa ara anlat.
biri köşeye çekip yaptığının zulüm olduğunu hatırlatmalı ona...

Back
X