arkadaşlar merhaba... elektrıkler olmadıgı ıcın bıraz gec katıldım bugun aranıza... oncelıkle kandılınız mubarek olsun. bugunun hurmetıne bol bol dua edelım. allah bıze,aılelerımıze saglık versın. hepımıze saglıklı,elı yuzu duzgun,aklı selim bebekler versın... hamılelerın duası kabul olurmus. bencede oyle cunku hepımızın ıcı o kadar temız kı. annelık sımdıden ıcımıze ısledı cunku... allah hepımızın gonlune gore versın...
bende oruc tutmak ıstedım bugun dun aklımdaydı sahura kalkmak ama o kadar unutkanlastım kı sahura kalkmayı bıle unuttum bugunun kadır gecesı oldugunu bıle az once tv yı acınca gordugum altyazı ıle hatırladım. allah affetsın benı ne dıyım o kadar uzuldum kı...
hoşgeldin canım... seninde kandilin mübarek olsun...o unutkanlık hepimizde var canım.. bende odadan bişey almak için mutfağa gidiyorum ne alıcağımı unutuyorum gidene kadar kaydirigubbakcemile3 anlık hafıza kaybı benimkide bi anda resetleniyo beynim... önceden en ufak şeyin yerini pat diye söylerdim eşime.. şimdi ne nerde Allah bilir...