2010 Şubat Anneleri

slm kızlar nasılsınız ben dün çok korktum meleğime birşey olacak diy sol tarafımda bir ağrı vardı sabah acile gittim allahtan melğim iyimiş kan ve idrar tahlili verdim dr idrar yolu iltihabı olabilir dedi yarın belli olacak inşallah önemli birşey çıkmaz

slm kızlar nasılsınız ben dün çok korktum meleğime birşey olacak diy sol tarafımda bir ağrı vardı sabah acile gittim allahtan melğim iyimiş kan ve idrar tahlili verdim dr idrar yolu iltihabı olabilir dedi yarın belli olacak inşallah önemli birşey çıkmaz

inş.bişey cıkmaz cnm cok gecmış olsun

Merhaba arkadaşlar. Kandiliniz mübarek olsun tekrar.
Bilgencim gözün aydın.Darısı öğrenemeyenlerin başına.
Firdevs geçmiş olsun canım.Ayaklarını üşütme, dikkat et.

slm kızlar.firdevs geçmiş olsun canım.şeker yüklemesi içn doktor bana 24 haftayı bitirip 25 egirince gel dedi.

corde hadi hayırlısı bakalım. Bekliyoruz haberlerini

güzel sonuçlarla gel canım bekliyoruz seni.

saol canım
hayırlı haberlerle gel inş...

biz 2. senemizi doldurduğumuzda 20.500 vermiş olucaz şu ana kadar 12.000 ödemişiz yazık ya bi eve girse peşinat yapar insan... hayırlısıyla özersiniz inşallah canım ya... gönlünüze göre olduktan sonra ev borç yiğidin kamçısı.. en azından kira havaya giden para bu şekilde kira gibi kendi evinize ödiyceksiniz parayı.... hayırlısı olsun canım ya... darısı bizlerede olur inşallah...

hayırlısı olur inşallah canım... Rabbim gönlünüzdekini versin... hayırlı haberlerle gel inşallah... :Saruboceq:

bekliyoruz haberlerini bakalım

teşekkür ederim kızlar.. bir erkek bebeğimiz daha geliyor hayırlısıyla...
esmacım senin sıpa arkadaş geliyor diye heyecanlanmış demek ki :roflol:

kızlar çok mutuyum bu mübarek günün hatırına allah dualarımı kabul etti atamam olmuş milli egitimden aradılar yarın göreve başlıyorum allahım herkesin dualaını kabul etsin

gözün aydın canım.. benim 1 aydan fazla oldu yerleşeli ama atama çıkmadı henüz bekliyorum öyle :))

uff yok 2li yok 3lü yok seker valla doğurana kadar bıtmeyecek anlasılan

valla ben de 3 lü için kan verdim bugün.. sıkıldım iyice gerçekten.. sadece usg girip görsek sıpacıklarımızı :dance:

haber veriyim diye şöyle bir girdim artık siz de girdiğiniz zaman okursunuz şekerler.. tekrardan hayırlı kandiller herkese..

merhaba, benim bir sorum olacak, garip gelebilir ama kafam karıştı. bebeğime hazırlık yapıyorum. çıt çıtlı bodylerde uzun kollu mu kısa kollu mu alsam bir türlü bilemedim. ilk bebeğim ve kışın soğuk olur diye uzun kollu almıştım hep. ama kullanışlı olmadığını söylüyorlar. sizce hangisi iyi?

bilgen cnm cok guzel sonucunu almis sim allah dayima bebeklerimizi saglikli sihatli etsin dilerim

Back
X