2010 Şubat Anneleri

iyim tatlım camideyidik az once geldim namazlarimizi kildik allah kabul etsin duamizi etık allah hepimizin dualarini kabul etsin bu aksam kimse yok bir bulut olsamimi izliyola ne

iyim tatlım camideyidik az once geldim namazlarimizi kildik allah kabul etsin duamizi etık allah hepimizin dualarini kabul etsin bu aksam kimse yok bir bulut olsamimi izliyola ne

canım allahım kabul etsın bende evde oturdum okudum dualrımı allhım hepimizin dualarını kabul etsın hakkaten kımse yok yaww

olsun napalim bende yarın mi persembemi gitsem diyorum doktora dusunup kaldim cinsiyet icin falanCADIARZU

ne bileyim cnm ya artık beli olur ama dilmi 17 hafta 3 gun yarın sonucta 6 haftalik bile ogrenenler var

ay cnm insallah ya yarın esim musayitse gidelim dicem ona ben cok merak ediyorum cinsiyeti bilmek istiyorum ki kızsa pembe pembe seyler alim ona cici cici

canım ya kociş cagırıyo senı yanlız bırakmamk ıstemem ama kusura bakma tatlım yarın gıt bence oğrenıncede hemen yaz tamam mı ii haberlerhle gelirsin inş. bebiş inat etmez de anneye gosterır inş. hadi cnm ii geceler allahım senı bebeısını korusun tatlı uykularropuyorumnanaktan

allaha sukur iyiz tatlım pıtırcık ta iyi yarin doktora gitsemde su pitircik neymis ogrensek diyorum dayanamiyorum bugun de bir tanidigin 3 aylik bebeginin kalbi durmus almislar uzuldum

ayyy bende üzüldümm şimdii yaa :(((( inşallahh gönlüne göre olurr cinsiyeti cnmm gönlünde ne var cnmm tabi sağlıklıolması önemlide gene bi istek vardır

ben erkek istiyorum cnm ama kızda ola bilir esim kıza da tatlı bakıyo allah saglikli versinde bebislerimizi ama ogrenmek istiyorum babasila ona ciciler allalim

Back
X