2010 Şubat Anneleri

Valla bizde bir terslik var herhalde ben unutuyorum hamile olduğumu çünkü:kedi:
Telefon çalıyo koşuyom bir yerlere çıkıp iniyom tutunmadan dışarda acelem var gibi karşıdan karşıya koşuyom falan eşim yavaaaş diye uyarıyo her seferindebenneyaptımki

dikkaet et artık yavas hareket et
allah korusun bişey olur bide

bizimki tipik tipik tekmeliyo artik:emir_bebek:

maşallah kuzuya.:nazar::nazar:

benimkide seninkinin tam tersini dicek gibi, erkek cikarsa bekleyelim belki bir sonrakine kiz cikar diye bekler :roflol: kizlarin bebekligi daha seker oluyormus birde esas sebebi kizlar bayaya duskun olurlarmis...simdiden neleri dusunuyo alemler hepsi valla kaydirigubbakcemile3

cnm walla alemler benimkide bütün arkadaşlarının kızı var eşime dedilerki seninki bari erkek olsun o yüzden dr da erkeğe benzio diyince ona alıştırmıştı kendini.şoka girdikaydirigubbakcemile3 ama kızları da sever.çocukları çok severiz biz karıkoca.Hayırlısı olsun cnm.sağlıklı olsunlar inşallah.

benimkide koş diyo bazen bende istersen uçayım diyorum bi kere otobüs peşinden koşturtmaya kalktı beni :bbo: olcak şeymi
ben çektirmiyorum kocişe ama onun yüzünden canım yanarsa bebişim rahatsız olursa affetmem:mymeka:

cnm şaka yapıyorum onlar bize çektirio baksana.ama unutuolar hamile olduğumzu cidden.iyice şişince o zaman isteselerde unutamazlar herhalde.

kıslar bişey sorcam bebişinin kilosunu bilen var mı dr dün bana 274 gr dedi iyi mi acaba yoksa küçük hiç bilemedim bende 2.5 kilo almışım benim yediklerimin hepsi bana mı gitmiş acabasositososito

canım bence gayet iyi bu tarz şeyleri bence endişe etmek yersiz çünkü dr. öyle bişey olsa seni mutlaka uyarırdı... kiloya gelincede hepsini sen aşmamışsın bunun 300 gr. bebek zaten... e aminiyos sıvısının ağırlığı var... rahimin ağırlığı var vs... hepsi birleşincede... kaydirigubbakcemile3

Günaydin güzel anneller ve tatli bebisler:CüvCüv:

günaydın canım opuyorumnanaktan iyisindir umarım...

Valla bizde bir terslik var herhalde ben unutuyorum hamile olduğumu çünkü:kedi:
Telefon çalıyo koşuyom bir yerlere çıkıp iniyom tutunmadan dışarda acelem var gibi karşıdan karşıya koşuyom falan eşim yavaaaş diye uyarıyo her seferindebenneyaptımki

cnm sen unutuosun demekki.ama dikkatli ol cidden.Allaha emanet.

Ya benim de erkek ama benimki tembel çıktı:dance: Acaba uslu mu olacak diye kendimi avutuyorum ama hadi artık tekmele bebeğim ya sabırsızlanıyorum:1no2:

merak etme canim yavas yavas hissedersin benim genelde aksamlari kendine geliyo yavrum kipir kipr oluyo
az daha sabret hissedersin yakinda

maşallah kuzuya.:nazar::nazar:

cnm walla alemler benimkide bütün arkadaşlarının kızı var eşime dedilerki seninki bari erkek olsun o yüzden dr da erkeğe benzio diyince ona alıştırmıştı kendini.şoka girdikaydirigubbakcemile3 ama kızları da sever.çocukları çok severiz biz karıkoca.Hayırlısı olsun cnm.sağlıklı olsunlar inşallah.

cnm şaka yapıyorum onlar bize çektirio baksana.ama unutuolar hamile olduğumzu cidden.iyice şişince o zaman isteselerde unutamazlar herhalde.

evet ya bazen unutuyolar gıcık oluyorum aslında kalan vaktimizi kocişleri
süründürmekle uğraşsak ne güzel olurkaydirigubbakcemile3

Canım daha erkendir oyuzden benimki daha iki üçgündür basladı kıpırdanmayaa merak etme kıpırdanır hıssedersın üzme sen canının yerimseniben

İnşallah canım yaa. Herkes böle tekmeledi falan dedikçe içim gidiyo işte:kedi:

dikkaet et artık yavas hareket et
allah korusun bişey olur bide

Doğru diyorsun canım da unutuyorum işte:kedi:

günaydın canım opuyorumnanaktan iyisindir umarım...[/QUOTE]

saol volescim iyiyiz çok sükür sen nasilsin

merak etme canim yavas yavas hissedersin benim genelde aksamlari kendine geliyo yavrum kipir kipr oluyo
az daha sabret hissedersin yakinda

o tık tık tepikler çok güzel oluyo dimi
benimki uysal zamnalarında öyle yapıyo
diğer zamanlrda ay ğını dayıyo hemde tüm gücüyle ve aynı yere canımı yakıyo zilli
ay olsun razıyım yeterki hiç bişeycik olmasın miniğime:Saruboceq:

evet ya bazen unutuyolar gıcık oluyorum aslında kalan vaktimizi kocişleri
süründürmekle uğraşsak ne güzel olurkaydirigubbakcemile3

ay ben kıyamam kız:kedi: ben kocişim boynunu büktümü hiç kıyamıyorum ama kızıyorum bu huyuma.keşke biraz cadı olabilsem bazen hakediolar.ama bebişlerimiz alıcak intikamımızı özellikle sabah işe gidemicekleer ilkzamanlar gece bebek sallamaktan.kaydirigubbakcemile3

bende sen gibiyim 2.katta oturuyoruz merdivenlerden falan çok hızlı iniyorum eşim aşağıdan bağırıyor yavaş diye bazen bende unutuyorum ama dikkat etmek lazım tabi:utangac:

diğer zamanlrda ay ğını dayıyo hemde tüm gücüyle ve aynı yere canımı yakıyo zilli

cnm benimki hep tık tık yapıo bacağını dayadığını nasıl anlıosun?

bazen benimkide iş stresi
borç falan derken kedni içine kapanıyor
bazen haklı buluyorum bazen haksız
unutuyor beni.

Allah bebislerimizi korusun Saglikli olsun da bol bol vursunlar canim:ecrin_bebek:

saol volescim iyiyiz çok sükür sen nasilsin

sağol canım çok şükür kızım iyiyse bende iyiyim.. e tepiklerden iyiyim diyo:)))

kızlar dün banada oldu ilk defa... yada ben ilk kez hissettim bilmiyorum... karnımın sağ tarafına artık kafasınımı bacağınımı poposunumu bilmiyorum bi dayadı... elimle dokunuyorum orası taş gibi sol tarafta bişey yok karnımın daha yumuşak ama orası taş gibi oldu.. elimle bastırıyorum hafiften.... kocişte niye vuruyosun çocuğun kafasına diyo:))) bi 3-4 dk durdu öyle sonra sanırım pozisyon değiştirdi:)) ama çok keyifliydi anlatamam...

çok mersi canım ya beni aydınlattığın için daha doğmadan herşeyi merak eder oldum pek pimpirikli bir anne olucam galiba biraz rahat olmam lazım kanımca :kedi:

ilk hareketleri öyle basladı hiç tık tık yada içinde bi kuşun kanat cırpması gibi bişeyler hissetmedim
karnımın sağ tarafında ara ara bi uzun süren bi sızı bi batar oluyodu ama bazen canım acıyodu korktum doktora gittim ultrasonda oraya baktı
bebiş bacağını uzatmış ayağıyla iktiriyodu orayı sonra dönüp aynı yere poposunu yaslıyodu o hareketi benimsemiş takmış oraya
yine orda bi sızı bi batar hissedince anlıyorum ayağını dayadığını

ay amma konuşmuusnuz kızlar.
pofidi dikkat et canım ya.
arya gitmiyonmu kız çarşıya.eşinle konuştun mu manisa işini.
gülşah canım üzülme akşam herkese namazdan sonra dua ettim sana özellikle isminle dua ettim canım inşallah herşey yoluna girer.
esma az ye kız.
tuğba hoş geldin ay aklıma gelenler bunlar.

Back
X