2010 Şubat Anneleri

Ama aile hekimim(sağlık ocağındaki) beni neden çağırdı o zaman yaa:uhm: Bak şimdi içime kurt düşürdün kendi doktorumu bi arayım sorayım yeniden onun haberi yok aşı olacağımdan.

canım ben bazen 5 doz bazen 2 doz dıye okuyorum bu tetonoz asısını belkı sana 5 doz yapacaklardır o yuzden erken cagırmıstır oyle dedıler 5 dozda yapılan asının etkısı daha dusuk olabılr bılmıyorum canım bana ole dedıler bende yaptıran arkadaslar var dıye erken gıtmıstım tam ne zaman yapılacagını bılmedıgım ıcın cagırdıkları haftada da bayram tatılıne denk gelıyor o yuzden
sen bı gıt sor doktoruna benım kıde demedı tetonazla ılgılı bısey bende gıdınce sorayım

kızlar selam,
anca geldim :) sabah sabah basımıza neler geldi. ben uyuyorum esimde hazırlanıyor beni uyandırmaya calısıyordu. Gardropun kapagı acıkta kalmıs yerde coraplarımda yatagın altına girmis onun diyisine gore ben egilip de alamayyım diye alırken kafasını kapaga vurdu yarıldı kanadı hemen hastaneye kosturduk 6 dikis attılar tetanoz asısı vurdular simdi iyi cok sukur. sabahlaeyim oglumla heyecan yasadık yani..

buarada 3'lü testin bir parcası AFP sonucumuz cıktı temiz cok sukur. gunun en guzel haberi de bu oldu..

gecmıs olsun canımm
3 lu test ıcınde gozun aydın

inşallah öğrenirsin canım benim hadi ii haberlerle gel.

ay canım çok geçmiş olsun.sonuç içinde gözün aydın canım

canım süpersin ya yol canım sonrada fırına ver afiyetle ye tavuk gibi.kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

yolcam anacım taktım kafaya tavuk tüyü yolar gibi o kıllarını saçını kaşını tek tek yolcam
yolunmuş tavuk olcak
nasıl beni hızlı yürütürmüş anlasın

kızlar ben işyerinde gözlerim açık uyuyourm.. keşek şimdi eve gitsek...mirmirmirmir

ayy cok gecmıs olsun tatlım yaaa ucuz atlatmıssınız :1shok:
hadı gozun aydın dıgerlerıde ıyı gelır ınsallah :nazar:

ay canım çok geçmiş olsun.sonuç içinde gözün aydın canımQUOTE]

Cok saolun kızlar sormayın gorunmez kaza iste. ama esim de bana kendini acındırıyor. senin corabın yatagın altına girmisti alamazsın diye alıyım derken oldu bak diye ..:sinifsinif:

ay canım çok geçmiş olsun.sonuç içinde gözün aydın canımQUOTE]

Cok saolun kızlar sormayın gorunmez kaza iste. ama esim de bana kendini acındırıyor. senin corabın yatagın altına girmisti alamazsın diye alıyım derken oldu bak diye ..:sinifsinif:

hehe azcık da onla ılgılen naz yapıyo sana sırnaşık şey

ay bi teyze geldi şimdi neyin olcak dedi kızım olacak dedim:1rolleyes:
oda demez mi e dur daha kızın olcaksa kıçın semer gibi olcak diye:1shok:

Back
X