Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de isim bulamayanlardanım daha. Ne babamız ne ben aklımızda hiç erkek ismi yok. Ne zor işmiş yaaa.
Kız olsaydı bulmuştum Berin diyordum ama baktığım erkek isimleri bir türlü içime sinmiyorfisfisfis
AZE: dişi ceylan yavrusu demek . birde 2 gün önce baktığımdada cerkezcede hep içi güzel yapan becerikli anlamıda varmış.
ama biz kızılırmak grubunun şarkısı varya AZE bizim aze dağların kızı aze anımsadınız mı bilmiyorum ama o konsere gittiğimizde karar vermiştik yani anlamını bilmeden anlamıda güzel olunca karar verdik.
sarkıyı bılmıyorum cnm ama ısım orjınalmıs bende severım boyle orjınal ısımlerı ama esım ıste ne gerek war dıyo bak yıne gaza geldım aksam bende yolcam adamı -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol:
bende doruk ismini beğeniyorum ama eşim beğenmiyo..
ewet canım ya herkes bi kulp buluya isimlere benimde hevesim kırılıyo vazgeçiyorum bakalım hayırlısı artık
Benim kızımın adıda DURU AZE olacak teyzeleri.2 isminide babası koydu ama aze yi biz nişanlıyken taaa karar vermiştik duru da güzel hadi olsun dedi 2 side kısa izim.
canım sorma bir isim soyluyosun her kafadan bisey cıkıyor. Bak aklıma gelenler ; Ayberk,Emir,Berk,Utku,Bora,Sarp,Mert,Orkun
Kayınvalidem de diyorki cocukla okulda dalga gecerler buruk,moruk diye yok artık diyorum ya ..
Canım Duruyu begeniyorum. Aze ne demekki??
seninkiler yine moruk demiş bana daha ağırını dediler şimödi burda diyemicem
kızlar bende kaçıyorum opuyorumnanaktan aman siz genede kocalarınızı yolmayın yazık onlar daha lazım bize delikafadulden
kızlar benim işyerimin orda bi ebe var az önce ona gittim içime sinmedi
bebişin kalp atışlarına baktı 154 tü ay çok şükür ya ilk önce alamadı atışları yüreğime iniyodu nerdeyse
hızlı ve ani hareketlerde bebiş plasentadan ayrılıyomuş dikkat et yavas yürü dedi
eliyle karnıma baktı bişey yok korkma dedi
soluma toplanmış bebiş ondan karnın acıyo dedi solumda olduğunu hem eliyle hemde kalp atışalrından anladı
merak ettim simdi ozelden desene :))