bende puanladım kızlar sizi
nasıl puanlıyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende puanladım kızlar sizi
ayyy deme yaaa paniklerim şimdi ben yaa Allah korusun ya
olabilir ben bebişi hayırlaısıyla doğurunca ikinci bebişle arsını açmıcam
30 yaşımda doğumları bitirmek istiyorum 2 velet yeterkaydirigubbakcemile3
ben dogumdan 1 sene sonra tekrar calısmaya baslıcagım ıcın kayınvalıdem yardım edıcek bebegın bakımına. sımdı kadının basına 2 sene sonra bı tane daha cıkarırsam vah benım halıme :roflol:
calarım ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize... Şeniz
yazdıgın pencerenın yukarısında terazı war ya ona tıklıcan canım
sen yınede uzanıp gerınme cok canım kuzenımde gecen hafta soyledı kızı 1.5 yasında. uzanma sakın dedı bende ne alaka dedım. doktoruna sormus zamanında bebege gıden plesentanın damarlarımı ne koltuk altımızdan gecıyormus. o yuzden koltukaltlarımız gerıldıkce Allah korusun plesentanın zarar gorme ıhtımalı oluyormus. hanı bebek esınden koptu derler ya o ıste. ben uzanmıyorum sende dıkkat et ne olur ne olmaz. korkulu ruya gormektense...
kendi pencereminmi yoksa puanlamak istediğiminmi ? ben bi kaç kişiye yaptım noluyo diye kaydirigubbakcemile3
tmm canım dikkat ederim bundan sonra inş bebişim iyidir yaa üzüldüm şimdi yapayalnızım her işimi kendim yapıyorum mecburen böyle de olunca pek dikkat edemedim tabi
selam kızlar bende geçmişi okuyodum ama bi türlü bitiremiyorum.
ya bişey sorcam sizlere.ama utanıyom azcık sormaya :asigim: ben bi internet sitesinde okumuştum hamileliğin ilk aylarında cinsel ilişkiye girildiğinde eğer eşiniz içinize boşalırsa düşük tehlikesi yaratırmış.
acaba hala bu risk varmı :kedi: dra da soramadım utandım.
ya bişey sorcam sizlere.ama utanıyom azcık sormaya :asigim: ben bi internet sitesinde okumuştum hamileliğin ilk aylarında cinsel ilişkiye girildiğinde eğer eşiniz içinize boşalırsa düşük tehlikesi yaratırmış.
Yok canım öyle bir şey bizr doktorumuz ilk gittiğimiz hafta söyledi. 8. aya kadar rahimağzı kapalı olduğu sürece (sorunsuz bir gebelikde) eskisi gibi cinsel ilişki serbestmiş ve riski falan da yokmuş.