Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrrrrrr....a.s.
:lepi::lepi:ben çok seviyorum diziyi ...sanada hayirli aksamalr Bitanesizemuszemus
Bende yaprak dökümünü izliyorum
gitim cnm bugun bebeyimiz 205gram olmus boyuda 14 cm cok yaramazdi yerinde durmuyo doktor bi cinsiyet gorcez diye karnıma durmadan vurdu ama bizimki bi bagdas kurmus gostermem diyo sununda doktor az bisiler gordu sanirim buyuk ihtimal bebek kız dedi esimle mutlu olduk ama ben pek mutlu olamiyorum piskolojik olarak erkek bebek isteyip hazir olmustum ama allah saglik versin 2 ci erkek olur insallah ama da beli dil diyorum buyuk ihtimal dedi doktor yani da beli dil boyle kendimi avutuyorum:Saruboceq:
iyi aksamlar zen naber
bende iyim cnm gunduz yoktum cardida hastane de dik esimle esim gece oldu icin bu hafta pek gunduz giremiyorum uyuyo yatak odasinda bilgisayarda yatak odasinda bende yatıyorum yanında ses cikaramiyorum diye
selamün aleyküm
kızlar dışarıdaydık. salon takımlarına bakalım diye çıktık ki geçen de baya bakmıştık. bi tanesini aldık
eşim çok beğendi, rahatlığı falan hoşuna gitti. ama benim içimde yine de bir acaba kaldı bi bakın nasıl?
Kilim Mobilya
diva delüxe krem rengini aldık
yatak oluyor bazası var. salonumuzda oturma grubu vardı. oturma odamızda da bir tane koltuğumuz vardı. şimdi oturma odamıza salondakini geçireceğim bunu da salona aldım. nasıl salona gider mi?
sağol canım daha güzelleri senin olur inşallah. ya yine salon takımı alamadım ama en azından şık bir takım değil miçok hoş canım bence güle güle kullan inş salonun büyüktür geniş salonda daha hoş durur
hastaneden sonra bebek mazasina gidicektik gec oldu eve gelmemiz lazim di cuma giderizdedi bende hadi oyle olsun dedim esimin cebindeki hep bozukluklari toplarim onlar ayrı bebise harcadiklari ayrikaydirigubbakcemile3