2010 Şubat Anneleri

bebisimiz 205gram olmus boyuda 14cm hersey iyi ayaklari kolari basi hersey guzel ama cinsiyete gelince 10 dakika doktor ugrastı karnıma durmadan vurdu ama bizim ki bagdas kurmus orali bile dil kadin tam bakcak durmuyo yerinde bi gulduk esimle tam komedi tam emin diliz ama buyuk ihtimal bir kız dedi doktor benim de bir kızım olcak hic mutlu olmadim kendimi hep erkeye alistirmis tim ama allah saglikla bebisime kavustursun dilerim

Akpak canım güle güle kullan çok beğendim
sağol canım daha güzelleri senin olsun, salon takımımı beğenenlere rep veriyorum duyduk duymadık demeyinnnnn!!!! :roflol:canım sana da rep verecektim de yeni vermişim galiba veremedim.

evet tatlım randevu alcaktık doktor bos tu aldi bizi

ay merak ettim şimdi. geçmişi okuyayım en iyisi :utangac:

tatlım esimin cebinde hep bozuk para olur 1 milyon 5 lira falan bende onlari aliyorum bir tarafa koyuyorum sonra bebege bisi alirm alis verise cikinca ona ayrı aldiririm ben ayri alirim diye o kendi al der oyle aliyorum yani oyle

bebisimiz 205gram olmus boyuda 14cm hersey iyi ayaklari kolari basi hersey guzel ama cinsiyete gelince 10 dakika doktor ugrastı karnıma durmadan vurdu ama bizim ki bagdas kurmus orali bile dil kadin tam bakcak durmuyo yerinde bi gulduk esimle tam komedi tam emin diliz ama buyuk ihtimal bir kız dedi doktor benim de bir kızım olcak hic mutlu olmadim kendimi hep erkeye alistirmis tim ama allah saglikla bebisime kavustursun dilerim

hayırlı olsun canım
biliyor musun bende kendimi hep erkeğe alıştırmıştım ben de ilk başta bir garip hissettim kendimi ama şimdi alıştım kızıma.
sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil. kız da anneye yoldaş olur dertdaş olur beraber temizlik yaparız :roflol:

hehehehehehe evet ya temizlik yapariz yemek yapariz yarın oburgun biri gelip alir:gitme: sonra bizde uzuluruz bende alisicam cnm baska care yok ama buyuk ihtimal dediya biraz o bizi esimle tedirigin ediyo tam kız demedi yani hayirli olsun ne diyelim erkek ismi bulmustuk ama kıza hıc dusunmedik ne koycam bilmem esimle ara ara oturup bakcam kız isimlerine

bu arad kızlar doktorunuz size soyledimi bilmem ama bize doktor esimle sik iliski yok artık dedi ayda bir kac defa okadar dedi

vala zor dur ya hamilelikte calis zaten halsiz kaliyo insan bana doktor sakin agir is hep temizlik yapma dedi benim plasenta az asagida mis 6 aydan sonra cikar bazen yukari dedi kendini cok yorma dedi esimde duyduya sakin bisi yapma diyo

canım senin plesanta aşağıda olduğu için ilişkiye kısıtlama koymuş. yoksa kısıtlama olmuyor hatta ilişki normal doğumu kolaylaştırıyor :kedi: ay utandım :roflol:

göstermedi yaramaz benim dr erkek pat küt karnımı salladı yok göstermedi ki inat etti

dr haftaya gel 1.5 saat önce çikolata ye ozaman gösterir dedi ne alakaysa delikafadulden

hani çocuklar çukulata yeyince yerinde duramaz kanepelrin üstünde zıplar durur ya ordan bir bağlantı kurabilirsin. bebiş enerjik olsun da çok hareket etsin diye.. yerimseniben

hehehehehehe evet ya temizlik yapariz yemek yapariz yarın oburgun biri gelip alir:gitme: sonra bizde uzuluruz bende alisicam cnm baska care yok ama buyuk ihtimal dediya biraz o bizi esimle tedirigin ediyo tam kız demedi yani hayirli olsun ne diyelim erkek ismi bulmustuk ama kıza hıc dusunmedik ne koycam bilmem esimle ara ara oturup bakcam kız isimlerine

yok kız devir değişti artık erkek evladı el kızı alıp götürüyor. kız annesine yakın yerde oturuyor, anneye daha bağlı oluyor. tabi iyi annelik yapmak çok önemli burda ki senin çok iyi bir anne olacağını düşünüyorum.
bizde öyleir mesela dayımlarla teyzemlerle çok iyiyizdir ama amcamlar ve halamları bayramdan bayrama görürüz. ben de kendi memleketime yakın yerde oturmak istedim ve bunu başardım :jeyyar:

Walla kizlar benimde içime bebegim erkekmis gibi geliyo hatta bende esimde rüyamizda erkek diye gördük ama hayirlisi

aferim sana tatlım ben se tam tersi ayleme cok uzaga geldim ama esimi cok seviyorum ondan da ayrı kalamazdim evet cnm belkide ondan kisitladi iliskiyi olsun boyle idare ederiz artık bebis dogunca acisini cikaririz:kedi: doktor idrar yolarinda yanma iste falan varmi sordu yok dedim ama her ihtimale karsi toz icicek verdi idrar yolarini acar iyi dedi bu arada 3 bucuk kilo almisim cok normal dedi her 2 sate acikiyorum dedim bazen ola bilir oyle dedi cikolata biskivi abur cubur yeme onlar cok kilo yapar bol meyve ye dedi

Walla kizlar benimde içime bebegim erkekmis gibi geliyo hatta bende esimde rüyamizda erkek diye gördük ama hayirlisi

20. hafta ve öğrenememiş delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ya ben seni gördükçe seni türkiyeye getirip utrasona sokasın geliyor :delphin:
erkek evladın güzellikleri var kız evladın güzellikleri var. Allah hayırlı evlat versin :asigim:

cnm bana da hep erkek geliyodu halanda geliyoda beli olmuyo iste demeki sende cok erkek istiyosun ben gibi bende durömadan erkek gordum ruyamda hata bu sabah bile erkek mişis gordum ama bakalim bidaki kontrolde ne olcak 3 test sonucunu getirince haftaya bidaha bakin dicem biz tedirginiz dicem doktora

aferim sana tatlım ben se tam tersi ayleme cok uzaga geldim ama esimi cok seviyorum ondan da ayrı kalamazdim evet cnm belkide ondan kisitladi iliskiyi olsun boyle idare ederiz artık bebis dogunca acisini cikaririz:kedi: doktor idrar yolarinda yanma iste falan varmi sordu yok dedim ama her ihtimale karsi toz icicek verdi idrar yolarini acar iyi dedi bu arada 3 bucuk kilo almisim cok normal dedi her 2 sate acikiyorum dedim bazen ola bilir oyle dedi cikolata biskivi abur cubur yeme onlar cok kilo yapar bol meyve ye dedi

delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
canım normalde haftada 450 gram almamız gerekiyormuş bundan sonra..
ben yerimde sayıyorum, daha doğrusu bebek kilo alıyo ben veriyorum :olmaz: anneciğime gideceğim bayramda o bana kilo aldırır cokacimcoook

cnm bana da hep erkek geliyodu halanda geliyoda beli olmuyo iste demeki sende cok erkek istiyosun ben gibi bende durömadan erkek gordum ruyamda hata bu sabah bile erkek mişis gordum ama bakalim bidaki kontrolde ne olcak 3 test sonucunu getirince haftaya bidaha bakin dicem biz tedirginiz dicem doktora

ben neden erkek istiyordum biliyor musun
çok samimi bir arkadaşımın oğlu var 2 yaşında ama öyle böyle değil ççoooooooooooooooooook tatlı. hiçbir erkekten görmediğim ilgiyi ondan gördüm :roflol: birbirimize aşık olduk :asigim: bir de bilmiş bir de güzel konuşuyor anlatamam. hep onun gibi bir oğlum olsun istedim ama hayırlısı tabiki. kız da iyidir :emir_bebek:

20. hafta ve öğrenememiş delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ya ben seni gördükçe seni türkiyeye getirip utrasona sokasın geliyor :delphin:
erkek evladın güzellikleri var kız evladın güzellikleri var. Allah hayırlı evlat versin :asigim:
Ay az kaldi canim sali günü kismetse ögrencez bakalim

bende canim senin gibi erkekse ismini bulduk ama kiz için hiç düsünmedik bile kismet artik

melisa sehrinaz yaren siz niye sohbete katılmıyorsunuz? kaydirigubbakcemile5
konuşacak konu bulamıyorsanız fikir veriyim :jeyyar: mesela yeni aldığım salon takımını nasıl bulduğunuzu söyleyebilirsiniz :roflol:

melisa sehrinaz yaren siz niye sohbete katılmıyorsunuz? kaydirigubbakcemile5
konuşacak konu bulamıyorsanız fikir veriyim :jeyyar: mesela yeni aldığım salon takımını nasıl bulduğunuzu söyleyebilirsiniz :roflol:

Canim simdi gördüm salon takimini çok güzelmis gerçekten:nazar:
Güle Güle kullan canim

Back
X