2010 Şubat Anneleri

valla benim geçmişi okumaktan göbeğim çatladı yeni bitirdim. yeni takımını güle güle kullan canım beğendim. biraz canım sıkkın bebeğim iyi ama üçlü test sonucumdaki bir parametre riskli çıktı.. dr gene ikinci kez ayrıntılı ultrason istiyor bu sefer özel bir radyoloji merkezine yönlendirdi. canım sıkkın düşünceliyim korkuyorum fazla da düşünmemeye çalışıyorum sıkıntılıyım anlıcağınız..

valla benim geçmişi okumaktan göbeğim çatladı yeni bitirdim. yeni takımını güle güle kullan canım beğendim. biraz canım sıkkın bebeğim iyi ama üçlü test sonucumdaki bir parametre riskli çıktı.. dr gene ikinci kez ayrıntılı ultrason istiyor bu sefer özel bir radyoloji merkezine yönlendirdi. canım sıkkın düşünceliyim korkuyorum fazla da düşünmemeye çalışıyorum sıkıntılıyım anlıcağınız..

InsAllah kötü bisey yoktur canim Allah bebislerimizi korusun:Saruboceq::Saruboceq:

sağolun kızlar Allah hepimizin bebeğini korusun sağlık sıhhatler versin. Sonucu alana kadar iflah olmam ben, bebek için moralimi düzgün tutmaya çalışıyorum. 33 yaşında anne olursan böyle olur geç kaldım geç.. bu yaşımıza kadar hayatımızı yaşayalım dedik sanki iyi bir halt ettik. neyse iyi geceler iyi rüyalar hepinize..

Canim simdi gördüm salon takimini çok güzelmis gerçekten:nazar:
Güle Güle kullan canim

sağolun kızlar daha güzelleri sizin olsun puanları verdim yerimseniben

melisa bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu mu? doktor utrasnda bir sorun gördü mü? eğer bu sorduklarımda bir sorun yoksa hiç caını sıkma canım. yaşın 33 olduğu için riski fazla hesaplıyorlar. endişelenme hiçbirşeyciği yoktur bebişinin.
tekmelerini hissediyor musun?
canım ayrıntılı utrasnda daha iyi bakarlar inşallah birşey çıkmaz ne zman gidiyorsun ayrıntılıya?

Kizlar bende çikiyorum esim gelir simdi
sonra kiskançlik krizi tutuyo KK ne girmekten kendisiyle ilgilenmiyomusumŞeniz
Hamile olan benim ilgi isteyen o

Hadi bakalim size iyi sohbetler öptüm sizi ve tatli bebisleri

selamün aleyküm
kızlar dışarıdaydık. salon takımlarına bakalım diye çıktık ki geçen de baya bakmıştık. bi tanesini aldık
eşim çok beğendi, rahatlığı falan hoşuna gitti. ama benim içimde yine de bir acaba kaldı bi bakın nasıl?
Kilim Mobilya
diva delüxe krem rengini aldık
yatak oluyor bazası var. salonumuzda oturma grubu vardı. oturma odamızda da bir tane koltuğumuz vardı. şimdi oturma odamıza salondakini geçireceğim bunu da salona aldım. nasıl salona gider mi?

güle güle kullan canım.hayırlı olsun.şık bir takım evine güzel yakışacağına eminim.

selam kızlar

70 küsür sayfa geçmişi okudum, iflahım kesildi.

melissa'cım kalbini bozma inş herşey yolundadır..

akpak baktım canım salon takımına, gayet güzel, şık anacım, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Bacım bebek yoldayken ne diye böyle bir masrafa giriştin?.sonra alırdın bilahare.

ya üff, benim de canım sıkkın, biz kastamonudayız ya, benim koca arkadaşlarıyla dışarı çıktı, şimdi arıyorum, 2 telefonu da sessize almış sanırım, açmıyo.. endişelendim...o gelmeden de uyuyamam ben şimdi..

iyi geceler kızlar.
meleksen evet konuşamadık tatlım güzel haberlerine sevindim.
akpak güle güle kullan canıum
melisa içini ferah tut canım yoktur biş allahın izniyle.
yarencim nasılsın nasıl gidiyo tatil.
hande merhaba canım nasılsın
summifer ne bilim canım bu gün boynum ağırıyodu uyumuşta uyumuşum iyim şükür.
aykız inşallah salı öğrenirsin.
bende dayanamıyorum cuma gidelim diyom kocişe izin alamam bayram dan sonra diyo bakalım hayırlısı.bide bugün msnede sorun var bizim açılmıyo.daha yenibi sürüm var onu yüklemeniz lazım diyo tamam diyom olmuyo ya hiç açamadım bu gün.böle işte yatağı açtım eşimi kaldırdım bilgisayardan siz bakım dedim.yamadan çıkarsam hepinize ii geceler canlarım.

Back
X