- 3 Şubat 2009
- 796
- 52
- 98
- 42
sende ben gibi tek misin benim kide gece de
ewet canım ya gececi bu hafta eşim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende ben gibi tek misin benim kide gece de
iyi geceler kızlar.
meleksen evet konuşamadık tatlım güzel haberlerine sevindim.
akpak güle güle kullan canıum
melisa içini ferah tut canım yoktur biş allahın izniyle.
yarencim nasılsın nasıl gidiyo tatil.
hande merhaba canım nasılsın
summifer ne bilim canım bu gün boynum ağırıyodu uyumuşta uyumuşum iyim şükür.
aykız inşallah salı öğrenirsin.
bende dayanamıyorum cuma gidelim diyom kocişe izin alamam bayram dan sonra diyo bakalım hayırlısı.bide bugün msnede sorun var bizim açılmıyo.daha yenibi sürüm var onu yüklemeniz lazım diyo tamam diyom olmuyo ya hiç açamadım bu gün.böle işte yatağı açtım eşimi kaldırdım bilgisayardan siz bakım dedim.yamadan çıkarsam hepinize ii geceler canlarım.
iyi geceler kızlar keyifler nasıl ???
iyi geceler tatlım uykucu seniiiiiyi geceler bebişimmmmmmmmmmmmmm
iyi geceler..biz iyiyiz sen nasılsın?
bebisim35 iyi geceler cnm nasilsin ay kızının cıcıleri cok tatlı bizde kız sa senın gibi kız cicileri almaya baslicaz doktor buyuk ihtimal kız dedi kız demedi ya korkuyom bi sonraki kontrole kadar :1shok:
bugun gitik cnm ya 10 dakika ugrastı doktor ama bi ayaklarila bagdas kurmus kadin karnıma pat pat vuyo makinele bizimki orali dil bir kac defa gorunur gibi oldu kadinda buyuk ihtimal bebek kız dedi bizimde esimle kafamiz karisti buyuk ihtimalde yani yuzde yuz kız demedi haftaya persembe veya cuma 3 lu testimizi alinca lutfen yıne bi bakarmisiniz cinsiyete bizim kafamiz karıstı dicem
hadi canlar kociş çağırıyo ben kaçtım öptüm szii
bugun gitik cnm ya 10 dakika ugrastı doktor ama bi ayaklarila bagdas kurmus kadin karnıma pat pat vuyo makinele bizimki orali dil bir kac defa gorunur gibi oldu kadinda buyuk ihtimal bebek kız dedi bizimde esimle kafamiz karisti buyuk ihtimalde yani yuzde yuz kız demedi haftaya persembe veya cuma 3 lu testimizi alinca lutfen yıne bi bakarmisiniz cinsiyete bizim kafamiz karıstı dicem
hayırlı sonuçlar olsun canım.ahh bende ne çok kız istedim.hatta çin takvimi bile uyguladım ama dr'um erkek diyor ısrarla.doğmadan tam anlayamıycaz heralde ne olduğunu.ama alıştım erkek fikrinede gamyoncuiremsu.sende sanırım zamanla alışırsın canım.
kız istiyoduk biz de ne biliyim sağlıklı olsun öncelikle de eğer erkek çıkarsa büyük şok olur heralde ama tabi ki alışır insan değiştiremicez ya hem o da sevilir ya