Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım banada seninki biraz erken gibi geldi... 20. haftada yapıyolar aşıyı... ben 21. haftanın sonunda olucam hatta... 20. hafta için randevu almıştım.. dr. um 1 hafta daha geciktir dedi... sende bi danış istersen...
bana sağlık ocağından 26. hafta hem aşı yapıcaz hemde bebeğin kalp atışlarını dinlicez dediler
Kızlar bu aŞı İŞİnİ dÜn doktoruma sordum 24.haftada 1 doz yeterlİ dedİler
Arkadaşlar merhabalar herkese. Yeni girebiliyorum. Geçmişi tam okuyamadım. Atladığım varsa kusura bakmasınlar. Esmacım test sonuçlarını almışsın. Hayırlı olsun.Çok sevindim.Meleksen Canım kızın hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah.
haklısın canım takmayacagım
biliyorum melegim sağlıklı
teyzoşlar dün gece ilk hareketini hissettik
rüyadan uyandım uyur uyanık
harika bir duygu allahım sana şükürler olsun
tatlım 3lü sonucumu almaya gidiyorum az sonra
lütfen dua edin bana
doktorum cinsiyetine de bakacak
inşallah bu kez üzmeyeccek melegim annesini
hayırlısıyla :)
canım biraz erken değil mi?
beni 21. haftayı doldurunca çağırdılar 22de gidecegim
KIZLARR NE OLUR DUA EDİN BANA
ÇOK İHTİYACIM TEST SONUCUM PROBLEMSİZ OLSUN İNŞŞALLAH
BAYILMAK ÜZEREYİM
BEN HATAYA ÇIKACAK DİYA RAHATTIM
NEDENSE ÇOK HEYECANLANDIM
BİRDE CİNSİYETİ GÖRECEĞİM YA :)
TABİ YARAMAZ GÖSTERİRSE :sm_cool:
Kızlar her doktor farklı bir şey söylüyor herhalde beni de yarın için çağırdı sağlık ocağındaki aile hekimim. Sizler 20. haftadan sonra falan deyince ben de özel doktorumu aradım zamanı uygun mu diye ne kadar oldun dedi 18+0 oluyor dedim yarın tamam yaptırabilirsin dedi. Ben de anlayamadım herkes farklı bir şey söylüyor:sm_confused:
Arkadaşlar merhabalar herkese. Yeni girebiliyorum. Geçmişi tam okuyamadım. Atladığım varsa kusura bakmasınlar. Esmacım test sonuçlarını almışsın. Hayırlı olsun.Çok sevindim.Meleksen Canım kızın hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah.
ay kızlar yaaaa göbeğim kaşınıyoooooooooo zor tutuyorum kendımı kasımamak ıcınnnn
Benim de çok kaşınıyo Zeynepçim ya.Bi de tatlı kaşınıyo ki sorma
aynen benimde göbeğim kaşınıyor bebek yağı sürmediğim zaman daha çok kaşınıyor bende kaşımayayım diyorum ama olmuyor bende kremlenir gibi ovalıyorum göbeğimi
ya aynen herkesde kasıma catlak ızı kalır dıyolar kasımamaya calısıyorum ama nafıle walla senağlama
benim size haberim vardı dün kocamı yolmadan önce ağzını aradım geçen haftalarda hastanede yüzde 70 erkek demişlerdi eşimde o yüzden bana artık oğlumun anası diyorgamyoncuiremsu erkek olucağından emin ya ismini bile düşünmüş biras kızdım ona bencilsin diye ama sıkı durun babasının ismini istemiyormuş mertkan istiyorum dedi e annenler alınır bir evinin bir oğlusun dedi özeniyorlardır falan bana ne dedi ay sapıttım benim kocişe ne olmuş böyle kız olursa dedim beraber karar vercez dedi ay çok sevinçliyim iyiki sizi dinlemişim de sormuşum opuyorumnanaktan
benim size haberim vardı dün kocamı yolmadan önce ağzını aradım geçen haftalarda hastanede yüzde 70 erkek demişlerdi eşimde o yüzden bana artık oğlumun anası diyorgamyoncuiremsu erkek olucağından emin ya ismini bile düşünmüş biras kızdım ona bencilsin diye ama sıkı durun babasının ismini istemiyormuş mertkan istiyorum dedi e annenler alınır bir evinin bir oğlusun dedi özeniyorlardır falan bana ne dedi ay sapıttım benim kocişe ne olmuş böyle kız olursa dedim beraber karar vercez dedi ay çok sevinçliyim iyiki sizi dinlemişim de sormuşum opuyorumnanaktan
canım dualarımız seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın yaramazın cinsiyetinide öğrenip gelirsin
hadi hayırlısı fikirevi.. ben bile merakla bekliyom öğrenemeyenlerinkini annecikleri babişleri nasıl merak ediyolardır kimbilir
canım herşey güzel olucak merak eetme allah yardım eder bu sefer gösterir inşallah canım hadi bakalım hayırlsı sırnaşık şey