2010 Şubat Anneleri

Aman boş ver canım öneseme.Amaçları huzursuz olman zaten. Onlara istediklerini verme boş ver

evet haklısın canım onlara yansıtmıyorum zaten
biraz burda yalnızım ya eşimde işe giidnce aklıma geliyor.
çok şükür halime şikayet değil benimki
ama insanların bencilliği öldürecek beni.

Ne yazık ki bazı insanlar dünyanın merkezine kendilerini oturtuyorlar. Benimkiler de ilk evlendiğimizde bardağın yerinden tut da ne zaman nerede ne kadar kalmamız gerektiğine bile karışıyorlardı. Tavrımı koyunca rahat bıraktılar sonra. Eşime nasıl davranıyolar bilmiyorum hiç paylaşmaz eşim bunları.Ama şu var ki bizim bunlardan ders almamız ve kendi damatlarımıza ve gelinlerimize nasıl davranacağımızı şimdiden görebilmemiz önemli

tatlım bi baksana biz haftalarca mide bunaltisindan olduk acilar cektik bisi yiyemedik su bile icemedigim zaman oldu seruma bile gitim yataktan 2 gun cikamadim esim bakti biz bebeklerimiz icin ne kadar cok acilar cekiyoruz birde ismini istedigimiz gibi mi koymucaz vala kaynana kımse dinlemem kaldiririm havaya bisi deleser ama esimden kokruklari icin bisi denezler sende esine dis sik ve istemiyorsan koyma niye esinin babasinin ismi senin babanin dil mesela su kaynanalara almak lazim sogapi elimize ha

Ne yazık ki bazı insanlar dünyanın merkezine kendilerini oturtuyorlar. Benimkiler de ilk evlendiğimizde bardağın yerinden tut da ne zaman nerede ne kadar kalmamız gerektiğine bile karışıyorlardı. Tavrımı koyunca rahat bıraktılar sonra. Eşime nasıl davranıyolar bilmiyorum hiç paylaşmaz eşim bunları.Ama şu var ki bizim bunlardan ders almamız ve kendi damatlarımıza ve gelinlerimize nasıl davranacağımızı şimdiden görebilmemiz önemli
aynı şeyleri bende yaşadım ben hiç tek gitmem
birebir sohbet etmem
çünkü hayata bakış açımız bile değişik
çok doğru söylüyorsun
ben kaynana olarak kendi annemi örnek alacam inş.
hiç karışmaz herkes evinde mutlu olsun yeter der.
doğru olanda bu zaten.

tatlım bi baksana biz haftalarca mide bunaltisindan olduk acilar cektik bisi yiyemedik su bile icemedigim zaman oldu seruma bile gitim yataktan 2 gun cikamadim esim bakti biz bebeklerimiz icin ne kadar cok acilar cekiyoruz birde ismini istedigimiz gibi mi koymucaz vala kaynana kımse dinlemem kaldiririm havaya bisi deleser ama esimden kokruklari icin bisi denezler sende esine dis sik ve istemiyorsan koyma niye esinin babasinin ismi senin babanin dil mesela su kaynanalara almak lazim sogapi elimize ha
yok canım koymayacagız
diyorum ya benden önce eşim istemiyor zaten.
bende istemiyorum
çünkü çok eski ve uzun bir isim buzamanda
olmaz yani.

Oluyodu canım olmaz mı hiç.Ama ben nasıl bi sertlikte tavır koyduysam misafir gibi geliyolar. Ben de asla tek başıma gitmiyorum onlara zaten.Eşim vaktinde çok arada kaldı. Bunda benim de payım vardı ama benim amacım bizim ayrı bir aile olduğumuzu onlara anlatabilmekti. Anlamamkta ısrar etmeselerdi eşim bu kadar üzülmezdi. Ama şimdi her şey istediğim gibi çok şükür. şimdi ben doğum sonrasından korkuyorum.Bebeğe o ve annem dönüşümlü bakacak. Meydanın kendine kaldığını düşünecek doğal olarak.

Oluyodu canım olmaz mı hiç.Ama ben nasıl bi sertlikte tavır koyduysam misafir gibi geliyolar. Ben de asla tek başıma gitmiyorum onlara zaten.Eşim vaktinde çok arada kaldı. Bunda benim de payım vardı ama benim amacım bizim ayrı bir aile olduğumuzu onlara anlatabilmekti. Anlamamkta ısrar etmeselerdi eşim bu kadar üzülmezdi. Ama şimdi her şey istediğim gibi çok şükür. şimdi ben doğum sonrasından korkuyorum.Bebeğe o ve annem dönüşümlü bakacak. Meydanın kendine kaldığını düşünecek doğal olarak.

hıı evet canım
derler çoçuğuna baktım yada bakıyorum diye.
keşke o hiç teklif etmeseydin diyecem ama oda olmaz galiba
nekadarılk evlisin havvacım.

ahh kızlar kendi aileme yakın olmayı çok ama
çok isterdimm.

Canım ben iki yıllık evliyim. Doğumdan sonra çalışmak zorunda olduğum için böyle bir karar aldık.Bakıcı istemiyoruz kesinlikle.Zaten durumumuz da kaldırmaz bakıcı masrafını. ış yerim de eve uzak. Böyle olunca tek çözüm bu oluyo. Ama ben bununla da baş ederim inşallah yasakkelime Kendi oğlunun mutluluğu için resmen savaştım.kendi evladımın mutluluğu için neler yapmam ben

Canım ben iki yıllık evliyim. Doğumdan sonra çalışmak zorunda olduğum için böyle bir karar aldık.Bakıcı istemiyoruz kesinlikle.Zaten durumumuz da kaldırmaz bakıcı masrafını. İş yerim de eve uzak. Böyle olunca tek çözüm bu oluyo. Ama ben bununla da baş ederim inşallah yasakkelime Kendi oğlunun mutluluğu için resmen savaştım.kendi evladımın mutluluğu için neler yapmam ben

negüzel yazmışın
seninle oğlu mutlu negerek var onu mutlu edeni mutsuz etmeye demi.
oğluşum gelse hayırlısıyla
yeter bana.

tatlım ben 6 ay kıloduna kadar afedersin uzuledim evin temizligi hersey uzerimde uzu aylarca salak gibi sustum hamile kaldim kadin yine ayni kendimce dur ben salak miyimö ya dedim onlarla oturmayı kabul etim ben kolemi geldim dedim esime ayrıyorum utuleri dedim ben hamileyim kusuyorum hastayım is yapiyorum kadin tv izliyo bak yani beni ne kadar dusunuyo utuyu ayırdım simdi de pek oyle somurturum bisi dese ben londrada ken esimin basini yedim gitmeden ayrilcak yoksa ben gelmem annemlerden bebekle orda yasarim diye ben gelmeden esim anlasmis 2 veya 3 aya kadar ayriliyoruz biz diye ben kimseyi cekemem aylemi taaa nerede bıraktım bırde kolelik yapicam burda bak is yapmaktan bu halimle bile plasenta az asagidaymis haberimi var ki kadinin yani kızlar kurtulcagim gunu sabirsizlikla bekliyorum vala durumum olsun olmasin ayrılcam bırde cocuguma kendım bakcam hıc kaynanama veremem kendi olmayan disiplinine kulturune

ıyi geceler canım.
Meleksen tatlımsusup oturmanın aman tatsızlık çıkmasın demenin faydası yok.Tersine daha kötü oluyo. konuşup hakkını savunmak gerek.Ne güzel demişsin eşine valla. Erkekler zoru görmeden iş yapmıyo valla. Hele ana babalarına karşı. En iyisi hakkını savunmak

cnm bende insanim ama dilmi ben esimle allah nazarlardan saklasin bir birimizin yarisi gibi anlasiyoruz bir birimizi cok seviyoruz ama her kavga edisimiz hep aylesi ayri oturmadigimiz artık kendine gelmesi lazim bizde bbebek dogunca bir ayle bir yuva olcaz bir evde iki ayle yasayamaz ama inan tatlım ayrilmasa ayrılmayı dusunmeseydi esim gercekten londraya aylemin yanina yerlesicektim simdide oyle diyorum dahada bebek dogana kadar ayrılmasa esim dusunsun sonunu cunku ben kimseyi cekemem tatlım bıktım resmen canıma tak eti

Back
X