2010 Şubat Anneleri

Çok haklısın canım ev ev üstünde olmaz derler.Herkes evini yurdunu bilsin.Senin de mutluluğun bozulmasın inşallah.
kızlar ben de yatayım artık muhabbeti bırakmak zor ama yarın iş başı maalesef.
ıyi geceler. Bebişlere sevgiler....

cnm bende insanim ama dilmi ben esimle allah nazarlardan saklasin bir birimizin yarisi gibi anlasiyoruz bir birimizi cok seviyoruz ama her kavga edisimiz hep aylesi ayri oturmadigimiz artık kendine gelmesi lazim bizde bbebek dogunca bir ayle bir yuva olcaz bir evde iki ayle yasayamaz ama inan tatlım ayrilmasa ayrılmayı dusunmeseydi esim gercekten londraya aylemin yanina yerlesicektim simdide oyle diyorum dahada bebek dogana kadar ayrılmasa esim dusunsun sonunu cunku ben kimseyi cekemem tatlım bıktım resmen canıma tak eti

canım benim çok haklısın. aynı evde iki aile birlikte yaşamak çok zor olsa gerek.hele bu devirde.sende kendi evinde istediğin gibi hareket etmek, oturmak, uzanmak, rahat giyinmek istersin.umarım en kısa zamanda eşin bi çözüm bulurda rahata kavuşursunuz.

hıc cnm bos ver sen nasilsin fatos cnm bebisin nasil ya su plasentanın az asagida olmasi canımı sıktı sımdı bıtane hermsire arkadasimla konustum plasentanın asagida olmasi erken doguma neden olur dedi koru kendini dedi doktor da bazen 6 ayda yukari cikiyo dedi kafama sımdı onu taktım basim zaten agriyodu da cok agridi

canım benimde öyleydi plesenta aşağıdaydı ve 1 ay kahverengi lekelenmem oldu.tuvalete gitmekten korkar olmuştum.dr uzanacaksın, ağır hiç bişey kaldırmayacaksın, dinleneceksin ve ilişki yasak demişti.dediğini yaptım ve şu an 19 haftalık olduk o sorun ortadan kalktı.sanırım plesenta yukarı çıktı.sende kafana takma dinlen bol bol.

insallah sumifer cnm nasilsin naber

iyiyiz canım saol kayınvalidemdeydik bizde.sağolsun kendine baklava açmıştı bayram için.bi tepside bana açtı pişirdik iftarımızı yaptık eve geldik.sağolsunlar bizimkiler çok iyiler aman sen kalkma, aman sen yorulma hep koruyorlar beni.işte iki farklı profil var ortada.

bende oyle yapcam tatlım artık hic agir bisi kaldirmicam insallah duzelir de bi sorun olmaz bende kanama falan olmadi hic dun doktor incelerken gordu evet iliski yok dedi zaten korktuk iliskiyi dusunmeyiz hic insallah hepimizin sorunlari gider allah yardimcimiz olsun

kurbis cnm gece gunduz ayagimda corap var bende cok usuyorum gecen cetik bile giydim yatarken usudugume

havalar sogdu demin gaste de okudum gripten korunun diyo aman hamile halimizle allah korusun gripten nezledden hepimizi

ay ya meyve falan giyim dedim yedim bebis kipir kipir cok guzel ya doktor bana bir kac hafta sonra artık da iyi hisediceksin bebeyi dedi

tatlım ben cikolata yemiyorum yesemde ayda bir parca yiyorum bebek sinirli olmasin diye yemiyorum cikolata doktor dun cikolata cok kalorili seyler abur cubur cok yeme kilo yaparlar cok dedi meyve sebze bol tuket dedi ilk basta 4 kilo almak normal ama bundan sonrasi dikatli olmak lazim dedi

Canım ınsallah olur bende bılıyorum o evlerı bır arkadasım aldı suan oturuyor 1 ay olmadı evıne gecelı daha bızde heveslendık gıttık baktık onunda 3+1 fakat bana evler kucuk geldı neden dersen antrelerı buyuk tutumuslar odalar cok kucuk benım esyalarım hayatta sığmaz oraya ama veler cok guzel cevre duzenlemesıde oyle hayırlısı olsun sımdıden hayatım benımn aılemde yenıkentte oturuyor bılıyormusun bende oyuzden orayı ıstıyordum ama olmadı kısmet ıste...

canım şu an bende yenikentte eston evlerinde oturuyorum belki biliyorsundur.şimdiki almaya niyetlendiğimiz evde buraya yakın körfezkent de.odalar biraz ufak gibi haklısın ama 2 yılda çok kira ödedik bıktık bizde ev olsun rahat edelim dedik.

VALA KIRA ZOR KIZLAR AMA OLMAYINCA NAPCAN DAYANIYO ıNSAN ayrılıcaz bizde bir kac yıl kırada kalcaz her halki esimle dusunuyoruz bizde siyelere su taksitli evlere bakmaya az bekliyelim diyoruz

kızlar bende yatmaya gidiyorum.öpüyorum sizleri görüşmek üzere.bebişlere ve kendinize iyi bakın.kalın giyinmeye de devam edin.hadi iyi geceler.

Back
X