2010 Şubat Anneleri

tatlım ben cikolata yemiyorum yesemde ayda bir parca yiyorum bebek sinirli olmasin diye yemiyorum cikolata doktor dun cikolata cok kalorili seyler abur cubur cok yeme kilo yaparlar cok dedi meyve sebze bol tuket dedi ilk basta 4 kilo almak normal ama bundan sonrasi dikatli olmak lazim dedi

canım ben ilk üç ay hiç yiyemedim çikolata ama şimdi canım istiyo walla yiyorum napim.bende 5 ayda 5 kilo aldım

benım canım hıc istemiyo tatlım cikolata nedense doktor normal dedi bende sankim cok diye 4 kilo ama normal dedi iyi geceler sumifer tatlı uyukular sende bebise kendine dikat et

iyi geceler kurbis cnm bende uzanicam bu gunlerde belim agriyo cok nedense kendine bebisine cici bak dikat et allah hepimizle olsun dilerim

kızlar şimdiden bayramınız kutlu, mübarek olsun!
hakkınızı helal edin!
bi müdet ben yokum.

GÜnaydın arkadaŞlar.hayırlı cumalar.

günaydın fatoşcum.. hayırlı cumalar..

persembe 3 lu testi alirsak ona getirince bi sorayım hem yine bi bebege baktırıcaktık cinsiyet icin falan bi sorayım kadin kotu bisiler var demedi ama ben erken dogdum ya annemde hep korkar bebek erken dogmasin diye

meleksen ben de erken doğmuşum.. dr a sordum bebek de erken doğma riski olur mu diye.. annenin erken doğmuş olması böyle bir risk yaratmıyormuş canım..

herkese günaydın...
bayramınız kutlu olsun. şimdiden kutlayayım çünkü biz şehir dışına çıkıyoruz eşim 5 gün izinli. biz de küçük bir kaçamak yapalım dedik. bebeğimiz doğmadan başbaşa yapacağımız son tatil olacak. dilerim bir sonraki ramazan bayramını da hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almış olarak karşılarız.bu akşam yola çıkıcaz, akşama kadar ara ara uğrarım.hepinizi öptüm.

Denizcim sana da iyi bayramlar. Hayırlı yolculuklar. Seneye ramazanda nerdeyse 6 aylık olacak bizim sıpalar değil mi. Ne kadar güzel ya... Sağlıkla inşallah Allahım

herkese günaydın...
Bayramınız kutlu olsun. şimdiden kutlayayım çünkü biz şehir dışına çıkıyoruz eşim 5 gün izinli. Biz de küçük bir kaçamak yapalım dedik. Bebeğimiz doğmadan başbaşa yapacağımız son tatil olacak. Dilerim bir sonraki ramazan bayramını da hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almış olarak karşılarız.bu akşam yola çıkıcaz, akşama kadar ara ara uğrarım.hepinizi öptüm.

güle güle canım yolunuz açık olsun sana da ii bayramlar.

herkese günaydın...
bayramınız kutlu olsun. şimdiden kutlayayım çünkü biz şehir dışına çıkıyoruz eşim 5 gün izinli. biz de küçük bir kaçamak yapalım dedik. bebeğimiz doğmadan başbaşa yapacağımız son tatil olacak. dilerim bir sonraki ramazan bayramını da hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almış olarak karşılarız.bu akşam yola çıkıcaz, akşama kadar ara ara uğrarım.hepinizi öptüm.

hayırlı yolculuklar... tatilin tadını çıkar bizim için de......

Back
X