2010 Şubat Anneleri

Eliferdi günaydın canım sana da iyi bayramlar.
Hulencim. Asıl sen çıkaracaksın bana göre bayramın tadını.Ben annemelre kaynanamlara gideceğim.
Annem babamla tartışmış yine. Aralar limoni.
Şimdi gideceğiz herkeste bi karış surat olacak. Ama biz varız diye yapmaz belki annem surat.
damadından utanır belki

saol cnm .bayramda küslük olmaz sizi görünce barışırlar eminim.ah şu anneler babalar kaç yaşlarına geliolar halen küsüolar birbirlerine bizdemi öle olucaz acabasositososito

bu arada geçmişe bakamadım pek herşey yolundadır umarım herkes iyidir.ben bayramları çok severim çocukluğumdan beri ama ilkkez bu sene hiç tat almıyorum bebişimin ilk bayramı ama o da benim gibi sever inşallah.annemle konuştum az önce ona süpriz yapıp gidicem sanıo kıyamam ya.ufff çok üzülüyorum ama minik kelebeğim doğsun telafi edicem bunu.

hepinize günaydın kızlar..
nasılsınız?
ben iyiyim bomba gibi bi kahvaltı yaptım gene :) süt içtim. artık her gün 1 bardak süt içiyorum, hiç ihmal etmiyorum. çok mutluyum :)
herkese şimdiden iyi bayramlar..
Allah daha nice nice bayramlara erdirsin inşallah çoluğumuzla çocuğumuzla..
hepinizi öptüm..

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun. Bebeklerimizle geçireceğimiz ilk bayram :nazar:
Allahım nice güzel günleri ailemizle, evlatlarımızla görmeyi nasip etsin..opuyorumnanaktan a.s.

Valla Aryacım öyle olur muyuz bilmem ama onların büyüdükçe çocuklaştıklarını çok iyi takip ediyorum.
Olsun kavga etseler de etmeseler de , küs de kalsalar bizimle birlikteler ya.Çok şükür.

nasılsınız?
ben iyiyim bomba gibi bi kahvaltı yaptım gene :) süt içtim. artık her gün 1 bardak süt içiyorum, hiç ihmal etmiyorum. çok mutluyum :)
hepinizi öptüm..

sanada iyi bayramlar cnm.ah keşke şu süt işini bende becerebilsem zorla bir fincan bazen hiç içemiyorum ama peynir ve yoğurtla aram iyi allahtan.amin cnm.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun. Bebeklerimizle geçireceğimiz ilk bayram :nazar:
Allahım nice güzel günleri ailemizle, evlatlarımızla görmeyi nasip etsin..opuyorumnanaktan a.s.

inşallah cnm seneye bayramda ne ciciler aldığımızı konuşuruz inşallah.

Valla Aryacım öyle olur muyuz bilmem ama onların büyüdükçe çocuklaştıklarını çok iyi takip ediyorum.
Olsun kavga etseler de etmeseler de , küs de kalsalar bizimle birlikteler ya.Çok şükür.

evet katılıyorum sana bu konuda Allah uzun ömür ve sağlık versin inşallah başımızdan eksik etmesin.

Fatoşcum sen neler yapıosun.bu arada volescim eliferdi ve diğer arkadaşlarım sizlerinde bayramı kutlu olsun nice bayramlara inşallah huzurla sağlıkla ve miniklerimizle gireriz.opuyorumnanaktan

kızlarr slm hepinize şimdiden iyi bayramlar sizlerle bayramlaşayım diye girdim yazamadan kapatırım belki die önce yazdım:))) hepinizi çok özledim biz kocaman olduk oğluşumla umarım herkes iyidir haberler iyidir.
slm canım sanada ii bayramlar.
slm kızlar bende bayramda arada girerim belki evdeyiz 1 tek birinci gün akraba ziyareti yapıcaz.herkes iyidir umarım.akarhan ve esmacığımın doğumgünüymüş galiba.nice senelere inşallah.
iyim canım girmeye çalışın ya yalnız bırakmayalım burayı dün keyfim yok dedin 2 kere sordum neden diye görmedin galiba.
Nasılsınız?
Ben iyiyim bomba gibi bi kahvaltı yaptım gene :) süt içtim. Artık her gün 1 bardak süt içiyorum, hiç ihmal etmiyorum. çok mutluyum :)
Hepinizi öptüm..
afiyet olsun sanada ii bayramlar canım
merhaba arkadaşlar nasılsınız?

aminnn canım seninde bayramın mübarek olsun canım

Havvaesen teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan
Aryaa inşallah canım şimdi kendimize bayramlık alıyoruz seneye evlatlarımıza ciciler alacağız önceliklerimiz değişecek hoş şimdiden değişti bile..kaydirigubbakcemile3
sağol fatoşcum teşekkür ederim hepimizin inşallah canım

Son düzenleme:
slm canım sanada ii bayramlar.

iyim canım girmeye çalışın ya yalnız bırakmayalım burayı dün keyfim yok dedin 2 kere sordum neden diye görmedin galiba.

görmedim walla cnm size bakıp çarşıya çıktım hemensabahtan.ayakkabı alamamıştım ya o işimi hallettim.iykide halletmişim bayram yağmurlu geçicekmiş yazlık babetlerle gezmek zorunda kalıcaktım.sonrada görümcemde iftar yaptım.keyfim yoktu çünkü hem babamı özledim biliosun zaten hemde kayınvaldem kırdı biraz beni.görümcem bayramın 3.günü bayramlaşmaya gidicekmiş onlarla zaten herhafta görüşüyorlar.ben dedimki siz ne güzel görüşüyorsunuz ben neyapayım dedim 6 aydır görmüyorum babamı dedim o da kinayeli bir şekilde kusura bakmada seçil babanın ne annesi var ne babası o gelsin dedi.zaten nedense manisaya gidelim hiç istemio oğlunu 2 bayram yollamadı işte.kalabalıktı bişey de diyemedim içimde kaldı.benim babammı gelip elimizi öpücek.hem eşim 2 bayram gitmemişken.kırıldım anlıyacağınız ama takmıycam kırıldığımıda sölüyeceğim kendisine.orası yeri değildi bir başbaşa kalalım.

Havvaesen teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan
Aryaa inşallah canım şimdi kendimize bayramlık alıyoruz seneye evlatlarımıza ciciler alacağız önceliklerimiz değişecek hoş şimdiden değişti bile..kaydirigubbakcemile3
sağol fatoşcum teşekkür ederim hepimizin inşallah canım

gerçekten değişti önceliklerimiz eşim kıyafette al kendine dedi.ihtiyacım yok kızıma bişiler alırım dedim.kaydirigubbakcemile3 ama daha hiçbirşey alamadım 1 hafta sonra dr gidicez eşim belki cinsiyeti değişir die bekliokaydirigubbakcemile3

uzun zamandır giremedim umarım herkesin keyfi yerindedir herkes öğrenmiştir şimdi bebişlerinin cinsiyetini 4 günüm kaldı bende öğrenicem inşallah :lepi:buarada herkesin BAYRAMI KUTLU OLSUN.turkbayragi

bu arada teyzeleri dün kızım tekmeliodu babasının elini koydum karnıma hafifti tekme bir şiddetli vurdu maşallah:nazar: sanki hissetti babacığını konuştu birde eşim bize cvp veriomuş gibi geldi nasıl heycanlandım anlatamam şimdi yine pıt pıtlıo o kadar şiddetli değil.

uzun zamandır giremedim umarım herkesin keyfi yerindedir herkes öğrenmiştir şimdi bebişlerinin cinsiyetini 4 günüm kaldı bende öğrenicem inşallah :lepi:buarada herkesin BAYRAMI KUTLU OLSUN.turkbayragi

saol cnm seninde kutlu olsunturkbayragi :1hug: inşallah gösterir cnm öğrenirsin.öğrenmeyen az kişi kaldı listemiz doldu sayılır.

saol cnm seninde kutlu olsunturkbayragi :1hug: Inşallah gösterir cnm öğrenirsin.öğrenmeyen az kişi kaldı listemiz doldu sayılır.

inşallah aryacım çok merak ediorum şunu farkettim genelde erkek bebekler 3.ayda bile gösterio ama kızlar birazdaha geç.benim içime hiç bişey doğmuyo.bakalım ona cicikler almak istiorumm bi gösterse çarşamba günü yazarım size

Kızlar bu akşam alış verişe gittik bu ikisini aldım ebru hamile giyimden. Biraz pahalı ama doğumdan sonra da giyebileceğim.Bir de hamile pantolonu aldım o da 59 tl

Ebru Maternity

Ebru Maternity

güle güle giyin canım cicilerini çok şık şeyler ama biraz pahalılar.
benimde eşim evlilik yıldönümümüzde bana hamile elbisesi almış şifondan püfür püfür çok şık bişey ama üstüme bi hırka almam lazım malum havalara baksanıza nasıl bozdu.bayramda yağmurlu buralar :smiley-cool:

bu arada teyzeleri dün kızım tekmeliodu babasının elini koydum karnıma hafifti tekme bir şiddetli vurdu maşallah:nazar: Sanki hissetti babacığını konuştu birde eşim bize cvp veriomuş gibi geldi nasıl heycanlandım anlatamam şimdi yine pıt pıtlıo o kadar şiddetli değil.

bende bu haftadan itibaren daha çok hissetmeye başladım şuan bile pıtpıtlıo güçlenmişler ya canlarım benimmmm çok güzel bi duygu..

bu arada teyzeleri dün kızım tekmeliodu babasının elini koydum karnıma hafifti tekme bir şiddetli vurdu maşallah:nazar: sanki hissetti babacığını konuştu birde eşim bize cvp veriomuş gibi geldi nasıl heycanlandım anlatamam şimdi yine pıt pıtlıo o kadar şiddetli değil.

arya'cım dün gece sahurdan sonra bizde yattık karnımın sağ tarafından aman nasıl bir tekmeleme peşpeşe 4 kere vurdu.hemen eşime elini ver dedim karnıma koydum.hemen durdu bizim kereta, babasının eli daha büyük ve sıcak olduğundan hissetti heralde hiç hareketlenmedi.bende hafif hafif karnıma vurdum cevap versin diye, babamız vurma oğlumu rahatsız etme içerde dedi, yavrularımız doğunca bizim papuçlar dama atılacak anlaşılan.

Kızlar ben Çıkıyorum kendınıze ve bebıŞlerınıze ıı bakın bayramdada kendınızı Çok yormayın ÖpÜyorum hepınızı ıı bayramlar

Back
X