Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle giyin canım cicilerini çok şık şeyler ama biraz pahalılar.
benimde eşim evlilik yıldönümümüzde bana hamile elbisesi almış şifondan püfür püfür çok şık bişey ama üstüme bi hırka almam lazım malum havalara baksanıza nasıl bozdu.bayramda yağmurlu buralar :smiley-cool:
bende almak istiyorum diye laf arasında söylemişim farkında olmadan.teyzem yurtdışından chicco marka bebek arabası,kraft marka mama sandalyesi ve şu yerde sallanan ana kucakları varya onlardan alıp gelmiş çok sevindim valla.bakıyordum internetten iyi markaların fiyatları uçup gitmiş bi masraftan kurtulmuş olduk.
bayramı ailesinden ayrı geçirecek olan arkadaşlar: keder yakışmıyor size. şükredin ki sağlıklılar ve telefon açıp seslerini duyabilirsiniz. üzmeyin bakimm yeğenlerimiklava:
nasılsınz kızlar
Canım güle güle kullan. İyi günlerde inşallah. Aman dikkat et kendine üşütme.
evet havalar bi öyle bi böyle geceleri üşüyorum artık.daha dikkatli olmak lazım.
Oh oh maşallah güle güle kulllansın minik sumifer teyzoşun aldıklarını. Sağlıkla inşallah.
bayramın ilk günü insanın sesi titriyor burukluktan bilirim.allahtan bizimkiler istanbulda aramızda 1 saatlik yol var bizde 2.günü anca yanlarına gidebilicez o düşünce bile üzüyor beni.ilk gün kayınvalide ve buradaki akrabaları ziyaret edicez.2.gün kendi ailem zaten bizim taraf çok kalabalık gez gez bitmez.
sende üzülme sakın bitanem.allaha şükür eşin ve bebişin yanında.
ÖLE CANIM ŞÜKÜR.
kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız? ya bu ocak anneleri çok şaşırttı beni: 21. haftada toplam 10 kilo alan var. ben çoook gerilerdeyim: ben de mi problem acaba. 71 ile başladım. bulantılardan dolayı 6 kilo verdim. şimdi 69 dayım. ya siz?
Oooo dünürüm Bilgen gelmiş .kaydirigubbakcemile3 nasılsın canım...İyi bayramlar şimdiden.Damadım nasıl bakayım
Doremi canım ana da iyi, mutlu bayramlar.
Hulencim sorun sende değil.Rahat ol.Çok kilo almak iyi değil.
Bizim kilo almamız bebeklerin iyi beslendiği anlamına gelmiyor.
Aksine hamilelik şekeri yüksek tansiyon gibi sorunlara yol açıyomuş.Tabi bünye meselesi.
Ben de hamile kalmadan önceki kiloma yeni döndüm canım.Rahat ol.
hoşgeldin güzelim. iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın?
canım ben 60la başladım.şu an 64'üm.biz iyiyiz maşallah.inşallah hep böyle devam eder.
kızlar bişey sorucam sizlere.sizlerin göğüs uçlarınız çıktımı.:uhm: benim hiç yok çok tedirgin oluyorum ya çıkmazsa bebişimi nasıl emziricem diye.
göğüs ucu çıkarıcılar var araştırdım ama ilk 6 ay kullanmak faydalı oluyomuş.yada silikon göğüs uçları kullanın diyorlar.belkide doğumdan sonra göğüslere süt dolmasıyla çıkar değilmi.