2010 Şubat Anneleri

kızlar bişey sorucam sizlere.sizlerin göğüs uçlarınız çıktımı.:uhm: benim hiç yok çok tedirgin oluyorum ya çıkmazsa bebişimi nasıl emziricem diye.
göğüs ucu çıkarıcılar var araştırdım ama ilk 6 ay kullanmak faydalı oluyomuş.yada silikon göğüs uçları kullanın diyorlar.belkide doğumdan sonra göğüslere süt dolmasıyla çıkar değilmi.

canım aynen senın konumundayım gögüs ucu dıye bısey yok bende silikon gögüs ucu kullanırım dıye dusunuyrm

kızlar selamm nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
kocişle azcıkın temızlık yaptık sabahtan gelen gıden olmaz bıze ama olsun hihoyyyt
sımdıden herkesın bayramı mubarek olsun bebıslerımızle ılk bayramımız ınsallah daha nıce nıce bayramlar goruruz opuyorumnanaktan
bu arada muhabbete dırek dalar gıbı oldum ama ben daha 1 kılo aldım cok dıkkat edıyorum zaten fazla kıloyla hamıle kalmıstım ıpın ucu kacmasın dıyorum bebısın gelısımıde masallah cok ıyı :nazar:

güle güle kirletin canım.
saol canım sizlerinde bayramı mübarek olsun.bebişlerimize iyi bakalım bayram boyunca.
bebeğin gelişimi iyi olsunda kilo almak sorun değil.

papatya hosgeldınn bız ıyıyız sen nasılsın?
sumıfer bende cok az cıktı oyle cok belırgın degıl zaman zaman belırgınlesıyo zaman zaman sonuyo bende anlamadım

canım benımm ııyz cok sukur damadında ıı yarın bayram babaanneye gıdecgz ya ona sıkıntılıyız bıraz

Hep aynı sıkıntılar canım ya...Ama Allah başka elem kedeer vermesin inşallah..

hadi yaa. ayy çok sevindim, sağol. ne bileyim mübarekler: 8 kilo, 12 kilo alan var. onları görünce çok korktum. bundan sonra biz de alırız herhalde ama onlarınki kadar abartı olmaz. şubat anneleri kadar bilinçli olanı var mı beeee :içelim:

Evet en büyük Şubat anneleri....

kızlar bişey sorucam sizlere.sizlerin göğüs uçlarınız çıktımı.:uhm: benim hiç yok çok tedirgin oluyorum ya çıkmazsa bebişimi nasıl emziricem diye.
göğüs ucu çıkarıcılar var araştırdım ama ilk 6 ay kullanmak faydalı oluyomuş.yada silikon göğüs uçları kullanın diyorlar.belkide doğumdan sonra göğüslere süt dolmasıyla çıkar değilmi.

Canım benim zaman zaman çıkıyo.Sıklıkla yok. Normal mi ki?Ama daha zamanımız var daha tatlım ya...Tahriş etmeden masaj falan mı yapsak?

kızlar selamm nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
kocişle azcıkın temızlık yaptık sabahtan gelen gıden olmaz bıze ama olsun hihoyyyt
sımdıden herkesın bayramı mubarek olsun bebıslerımızle ılk bayramımız ınsallah daha nıce nıce bayramlar goruruz opuyorumnanaktan
bu arada muhabbete dırek dalar gıbı oldum ama ben daha 1 kılo aldım cok dıkkat edıyorum zaten fazla kıloyla hamıle kalmıstım ıpın ucu kacmasın dıyorum bebısın gelısımıde masallah cok ıyı :nazar:

oh ne güzel, temzilik gibisi var mı? güle güle kirletin. sana da hayırlı bayramlar. kaç kilo ile başladın ki?

daha erken anacım, yolun yarısı daha. çıkar hele sabret. çıkmasa da bebiş bi yolunu kesin bulur ve karnını doyurur. içerde idman yapıyor ya delikafadulden

kızlar nasılsınız şöyle kısa vakit bi gireyim dedim.iyi bende kimse yoktur diyodum

iyi canım. sen nasılsın?

canım hiç öyle olmuyo.benimde ilk kızamda dogum yaptım doktora gögücs uçlarım küçük nasıl emecek demiştim.yok küçük bile olsa bebek agzına aldıkça degişir demişti hakketende öyle oldu.telaşlanma

evet canım sen tecrübelisin bizlere göre.inşallah çıkarda bebişimi doya doya emziririm.göğüs halkalarım bayağı büyüdü ve rengi koyu kahve oldu ama henüz uç yok bekliyoruz.bazen badem yağı sürünce uçları çıkıyor ama sonra pıt diye kaçıyor içeri sırnaşık şey

bende iyim kızlar sagolun.ayy iyikide dün yapmışım temizligi şimdi dinlenmek iyi geldi valla.ama maalesef bu havalar yüzünden grip olacagım sanırım.burnum akıyo.kaşınıyo sürekli.ayy allah korusun ama sanki ilerliyo gibi geldi....

hulencim 85 ıle basladım ılk aylarda bulantıdan stresten 5 kılo verdım 4. aya 80 ıle gırdım sımdı 81 olmusum gerısın gerı alıyorum yanı hepsını :)

hulencim 85 ıle basladım ılk aylarda bulantıdan stresten 5 kılo verdım 4. aya 80 ıle gırdım sımdı 81 olmusum gerısın gerı alıyorum yanı hepsını :)

fotoğrafta hiç kilolu göstermiyosun da o yüzden sordum. bebeğin ve senin sağlığın önemli canım.

kızlar ben çıkayım.yarım babamlardayız annemsiz ilk bayramımız.onun için çok erken gidecegiz.babam üzülmesin.akşama kadar ordayım.ertisi günü evde oluruz.hepinize iyi bayramlar öpüyorum..

selam bizde kocişle temizlik yaptık yenı bitti
benım ayaklar çok kötü kızlar üstüne basamıyorum şimdiden böyle sonra ne olacak bilmiyorum
HERKESıN BAYRAMI KUTLU OLSUN bu bizim en mutlu bayramımız.........

selam bizde kocişle temizlik yaptık yenı bitti
benım ayaklar çok kötü kızlar üstüne basamıyorum şimdiden böyle sonra ne olacak bilmiyorum
HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN bu bizim en mutlu bayramımız.........

canım benım neden sıs mı ayakların bu arada senınde bayramın kutlu olsn cnm

Back
X