Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba
lütfen sabahın köründe birileri olsun forumda, ve lütfen birileri yazdıklarımı okuyup ilgili olsun ve cevap alabileyim...
ben istanbuldayım normalde, bursada annemlerde bayram ziyaretindeyim şu anda. 21+1 haftalık gebeyim.
dün geceyi inanılmaz zor geçirdim. nefes alamadım, burnum tıkandı, yatamadım, oturamadım, ayakta dolandım, ayaklarım şişti çılgın gibi.
teee saat 5 gibi eşimin muazzam yardım çabaları sonucu (vicks buharı falan yaptı) uyudum kaldım, ama 1 saat falan...
çıldırmak üzereyim, çok rahatsızım.
bursada jimer'de gülin hanım, annemin doktoru. her şey için gülin hanıma gider. ama bugün hastahanede olmayacakmış. bugünkü nöbetçi hekim recep bey imiş.
ne dersiniz? kendisi ile görüşürsem pişman olur muyum?
ltfen fikirlerinizi bekliyorum.. lüttfennn
Kimsecikler yok :sinifsinif:
Olsun neyse, bugün doktora gittim kontrole hersey yolundaymis
bebisimin kalp atislarini dinledim pit pit atiyo kipir kipirdi masallah canimin içi
bu ay 2 kilo almisim doktor dikkat et dedi eh napiyim sik sik acikiyorum artik cokacimcoook
allah sonumuzu hayir etsin kizlar.
Yarinda kismetse taramali ultrasona giricem insallah hersey yolundadir bebisim iyidir
dualarinizi eksik etmeyin kizlar umarim yari hayirli haberlerle gelirim
öpüldünüz sekerler
Kimsecikler yok :sinifsinif:
Olsun neyse, bugün doktora gittim kontrole hersey yolundaymis
bebisimin kalp atislarini dinledim pit pit atiyo kipir kipirdi masallah canimin içi
bu ay 2 kilo almisim doktor dikkat et dedi eh napiyim sik sik acikiyorum artik cokacimcoook
allah sonumuzu hayir etsin kizlar.
Yarinda kismetse taramali ultrasona giricem insallah hersey yolundadir bebisim iyidir
dualarinizi eksik etmeyin kizlar umarim yari hayirli haberlerle gelirim
öpüldünüz sekerler
arkadaşlar merhaba
lütfen sabahın köründe birileri olsun forumda, ve lütfen birileri yazdıklarımı okuyup ilgili olsun ve cevap alabileyim...
ben istanbuldayım normalde, bursada annemlerde bayram ziyaretindeyim şu anda. 21+1 haftalık gebeyim.
dün geceyi inanılmaz zor geçirdim. nefes alamadım, burnum tıkandı, yatamadım, oturamadım, ayakta dolandım, ayaklarım şişti çılgın gibi.
teee saat 5 gibi eşimin muazzam yardım çabaları sonucu (vicks buharı falan yaptı) uyudum kaldım, ama 1 saat falan...
bursada jimer'de gülin hanım, annemin doktoru. her şey için gülin hanıma gider. ama bugün hastahanede olmayacakmış. bugünkü nöbetçi hekim recep bey imiş.
cnm geçmiş olsun recep beyin çok hastası var ve memnunlar.git bence.arkadaşlar merhaba
arkadaşlar merhaba
selam kızxlar iyi bayramlar herkese
bende yanma başladı randevu aldım yarın doktora gidicem
ilaç mı veriri acaba varmı idrardsa yanma yaşayan aranızda
mrb bayanlar!canım seni çok iyi anlıyorum o dert bendede var bir haftadır idrar yollarım çok yanıyo doktorum krem vermişti travazol adında onu kullanıyom ama nafile fayda etmedi dün akşam dayanamadım acile gittim idrar tahlili lkan tahlili falan yaptılar doktor tek kullanımlık bir toz verdi antibiyotikmiş sanırım onu içtim yatarken bugün biraz rahat gibiyim şimdilik kalktığımda çamaşırıma iltihap gibi akıntı gelmiş inş. iyi gelir çok kötü yanıyordu yaa bolbol su içiyorum ama nafile tekrar kendi doktoruma gidicem bakalım çok zor idarar yanması valla inş. geçer...
nasılsınız kızlar
geçmiş olsun sanada canım çok kötü yamrb bayanlar!canım seni çok iyi anlıyorum o dert bendede var bir haftadır idrar yollarım çok yanıyo doktorum krem vermişti travazol adında onu kullanıyom ama nafile fayda etmedi dün akşam dayanamadım acile gittim idrar tahlili lkan tahlili falan yaptılar doktor tek kullanımlık bir toz verdi antibiyotikmiş sanırım onu içtim yatarken bugün biraz rahat gibiyim şimdilik kalktığımda çamaşırıma iltihap gibi akıntı gelmiş inş. iyi gelir çok kötü yanıyordu yaa bolbol su içiyorum ama nafile tekrar kendi doktoruma gidicem bakalım çok zor idarar yanması valla inş. geçer...
geçmiş olsun kızlar yaa. ben de de 10. haftada olmuştu o yanmalar. mutlaka acile gidin: ihmale gelmez. allah acil şifalar versin.
geçmiş olsun sanada canım çok kötü ya
şuan biraz daha iyiyim ama ihmale gelmez nettede okudum allah korsusun erken doğum düşük riskine bile yol açabiliyomuş
ilerlerse bol sıvı tüketmeye çalışıyorum şuan için yarın gidicem dr a
sağol canım evet ihmale gelmez önemli gerçektende
Merhabalar... Herkesin bayramı iyi geçmiştir inşallah