2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun , yogun bır 4 günden sonra tekrar iş tekrar iş sıkıntısı ve stres çok kötüüüüü... akannehir

Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun kusura bakmayın geç oldu ama yeni geldik bebişlerle nice bayramlara

Günaydın kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun , yogun bır 4 günden sonra tekrar iş tekrar iş sıkıntısı ve stres çok kötüüüüü... akannehir

günaydın canım
aynen katılıyorum sabah nasıl zor kalktım offf çalışmak ne zor dedim aslında işimide çok severim nasıl bir uykum var gece uyuyamadım kalktım 2 den 4 de kadar oturdum sabahta zzor uyandım
düşündüm bebek olunca nasıl çalışıcam die zor gelicek ama mecburen çalışıcam

günaydın canım
aynen katılıyorum sabah nasıl zor kalktım offf çalışmak ne zor dedim aslında işimide çok severim nasıl bir uykum var gece uyuyamadım kalktım 2 den 4 de kadar oturdum sabahta zzor uyandım
düşündüm bebek olunca nasıl çalışıcam die zor gelicek ama mecburen çalışıcam

Off sorma canım bende ck gec yattım ama uyanmasıda cok zor oldu cokkkk uykum var benımdee:1no2: ama neyapalım çalışmadan da oolmuyor kiiii:olmaz:

günaydın hayırlı günler nasılsınız kızlarr
günaydın canım sanada hayırlı günler.nasılsın.ben iyim şükür.
günaydınlar...
inşallah bu bayramların tekrarlarını da yaşarız evlatlarımızla...
amin inşallah.canım
sağol canım seninde mübarek olsun geçmiş bayramın

[Q.UOTE=camdankalp38;9233149]günaydın kızlar...
çok özledim valla sizleri yaa..[/QUOTE]
günaydın canım bende çok özledim valla herkesi.
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun kusura bakmayın geç oldu ama yeni geldik bebişlerle nice bayramlara
seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.
biz oğlumla gidip karnımızı doyuralım.. döneriz 1-2 saate

hadi doyur bakalım afiyet olsun

iyiyim fatoşum şükür ama böle bir sıkıntı morelsizlik var anlamadım bayram bitince bçle oldum

ay bizim 10 ekimde eşimin amcasının kızının düğünü var bu gün çarşıya çıkıcam valla hiçte gitmek istemiyom napçam bilmiyom dua edinde gönlüme göre bişi bulayım of of.

kızlar bu bayramım kaynanamın tarafının oğluma isim bulmasıyla geçti tabi kaynanamda rahmetli kayınpederimin ismi die tutturdu ay ne uyuz bi milletimiz var yaa
doğurucak olan benim babasıyla isim kararlaştırdık aa o olmaz aa 2 isim koymayınn aaa tabii kayınpederinin isimi olcak adam ölmüş delikafadulden çüşşş dedim yaa içimden hiçbirinede cvp vermedim

ay bizim 10 ekimde eşimin amcasının kızının düğünü var bu gün çarşıya çıkıcam valla hiçte gitmek istemiyom napçam bilmiyom dua edinde gönlüme göre bişi bulayım of of.

bayramlık aldıysan onu giyersin bizimde aynı tarihte düğün var bayramlığımı giycem

günaydın arkadaşlar...
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun, bir dahaki ramazan bayramını hepimiz bebeklerimizle kutlarız inşallah...

kızlar bu bayramım kaynanamın tarafının oğluma isim bulmasıyla geçti tabi kaynanamda rahmetli kayınpederimin ismi die tutturdu ay ne uyuz bi milletimiz var yaa
doğurucak olan benim babasıyla isim kararlaştırdık aa o olmaz aa 2 isim koymayınn aaa tabii kayınpederinin isimi olcak adam ölmüş delikafadulden çüşşş dedim yaa içimden hiçbirinede cvp vermedim

meraklısı kendi doğurup istediği ismi versin sekerimşakkıdı
siz canınızın istediği ismi koyun
o kadar karnında tası eziyetizi çek vay efendim isminide bilmem kim koysun
yok öyle kardesim:mymeka:

Back
X