2010 Şubat Anneleri

fatoş nasıl kaybettın yuzugunu kızzz neyse uzme kendını bu arada aldıklarını da gule gule gıy canım

Benimde ayin 10 unda kuzenin dügünü var simdiden düsünüyorum
bu göbisle ne giycem diye:CüvCüv:

fatoş nasıl kaybettın yuzugunu kızzz neyse uzme kendını bu arada aldıklarını da gule gule gıy canım
ne bileyim ya düşmüş çantamdan çok üzüldüm ama
yüzügünü kaybetmissin üzülme canim saglik olsun
randevun içinde hayirlisi olsun
öle tabi canım yapacak bişi yok
fatoş neler aldın düğüne???
üste abiye türü bi buluz altınada kumaş etek aldım
Benimde ayin 10 unda kuzenin dügünü var simdiden düsünüyorum
bu göbisle ne giycem diye:CüvCüv:

ay sorma bizimde 10 nunda atlatsam çok ii olcak ayaklşarım şiş ayakkabı ne giycem of of.

ay sorma bizimde 10 nunda atlatsam çok ii olcak ayaklşarım şiş ayakkabı ne giycem of of.[/QUOTE]

ayakkabi isi de zor benimde ayaklar sis topuklu ayakkabilarimin hiçbiri olmuyo :1no2:

kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimmm bugün dr gittik %100 kız dedi yani kızımmm geliyooo herşeyi normal çıktı 250 grm olmuş bende 500 grm almışım dr çok ii dedi çok şükür allahıma..darısı cinsiyeti öğrenemeyenlerin başına hepinizi çok öptümm ii geceler

caneylom günaydın canım nasılsın? bayram nasıl geçti....? sağlığın sıhatin yerindedir inşallah...

sağol canım allaha şükür iyi geçti bayramım üçüncü günü biraz canım sıkıldı kaşıntı ve yanma hissettim korktum ama allahtan geçti sonra onun dışında herşey iyiydi iyiyiym çok şükür sen neler yaptın canım bayramda inşallah seninde çooookkk güzel geçmiştir bayramın......

hepinize iyi geceler....

fatolinacım biraz belki çok açık olcak ama bugün bendede yanma oldu çok canım sıkıldı ama benim normal zamanda idrar yollarımda yanmayı hep yaşıyodum yani hamile değilken bendeki şuanki yanma sanırım idrar yollarımda değil afedersiniz ama söylemem lazım vajinada ilişkiye girilen yerde yanma ve kaşıntı oldu rahim yolunda bi enfeksiyonmu diye korkuyorum ama akıntım filan yok bende perşembe gitmeyi düşünüyorum eşim yarın yok evde yalnız gidebileceğim kadar yakın değil hastane araç gerekiyo sizinkide aynımı yoksa tam idrar yolumu
canım açıklarsan sevinirim ben suyu ihmal etmem hep içiyorum bol bol ve enfeksiyondan çok korkuyorum üşütmektende olurmuş soğuktu bugün hemen kurduk sobayı allahım korusun bizi bu sıkıntılardan:Saruboceq:

canım dün gittim dr.a idrar yollarımı üşütmüşüm iltihap olmuş
kan ve idrra testi yaptı ve suya katılan tek kullanımlık ilaç verdi
şuan iyiyim çok şükür
sende yanma ve kaşıntı hemen git derim ihmale gelmiyo helede hamilelikte
ama kaşıntı genelde mantarda olur bi görün tatlım bide ılık suyla güzelce temizle iyice kurula bol bolda su iç canım

gunaydın kızlar...........artık sanırım herkes bebışlereı hıssedıyooooooo dımı...............

Back
X