Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜnaydın kızlar nasılsınız.ben hastayım bademcİklerİm Çok kÖtÜ ŞİŞmİŞ.bİde memleketİmde sel olmuŞ artvİnde hemde bİzİm İlÇede.
Merhaba hanımlar..
Adım selda bugün itibariyle 21 haftalık hamileyim ve şubattıın ilk haftası bir oğluşum olacak allah izin verirse..
Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum.. İstanbul sefaköyde oturuyorum..
Aranızda ki samiyet gerçekten çokhoş..İnanın dedikodu yapabileceğim kimse yok..Çok sıkıldığım bunaldığım zamanlar oluyor bazen eşime kızıyorum.. Bebeğimin 2li testinde sorun çıktı.. Amniyonsentez yaptırdık sonuç bekliyoruz.. Falan filen.. Benide aranıza alırsanız sıkıntı ve sevinçlerimi sizlerle paylaşmak isterim.. Sevgiler
gözün aydın canım hayırlı olsun.. ben de kız istiyordum aslında ama oğlumuz olacak inş..zeynepcim dün kizimiz olcagini ögrendik
hemen isim düsünmeye basladik
senin gibi ipek yada ecem düsünüyoruz
kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimmm bugün dr gittik %100 kız dedi yani kızımmm geliyooo herşeyi normal çıktı 250 grm olmuş bende 500 grm almışım dr çok ii dedi çok şükür allahıma..darısı cinsiyeti öğrenemeyenlerin başına hepinizi çok öptümm ii geceler
GÜnaydın kızlar nasılsınız.ben hastayım bademcİklerİm Çok kÖtÜ ŞİŞmİŞ.bİde memleketİmde sel olmuŞ artvİnde hemde bİzİm İlÇede.
Srpp cprde gÜnaydın kızlar saĞolun.akraba Çok orda allahtan hasar yok Şuanlık İnŞallah kİmsede gÖrmez hasar ama ben Çok hastayım.
Günaydın kızlar a.s. nasılsınız.
Ben dün doktora gittim, oglum oluyor, %100 dedi doktorum zaten bende gördüm pipisini kuzumun. bebeğim 20 cm, 320 gr olmuş maşallah gayet saglıklı dedi doktorumuz, birde 3 lü için kan verdim pazartesi çıkar dediler, inş. temiz çıkar da sıkıntı etmem.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
Fatoşcum geçmiş olsun, inş. akrabalarında sıkıntı yoktur.
Bendede yanma vardı, idrarda değilde diger türlü doktor krem ve fitil verdi bugün kullanmaya başlıycam, enfeksiyona dikkat etmek lazım.
Benim karnım arada çok sertleşiyordu doktora sordum karnın büyüyor ondan oluyor merak etme dedi ve ben elimle karnımı sürekli kontrol ediyordum ve ovalıyordum sakın bunu bir daha yapma erken doğumu tetiklersin dedi, elimi değmeye korkuyorum artık.
gözün aydın sağol canım ben ne demiştim sana kızmı erkekmi.günaydın kızlar a.s. Nasılsınız.
Ben dün doktora gittim, oglum oluyor, %100 dedi doktorum zaten bende gördüm pipisini kuzumun. Bebeğim 20 cm, 320 gr olmuş maşallah gayet saglıklı dedi doktorumuz, birde 3 lü için kan verdim pazartesi çıkar dediler, inş. Temiz çıkar da sıkıntı etmem.
fatoşcum geçmiş olsun, inş. Akrabalarında sıkıntı yoktur.
Bendede yanma vardı, idrarda değilde diger türlü doktor krem ve fitil verdi bugün kullanmaya başlıycam, enfeksiyona dikkat etmek lazım.
Benim karnım arada çok sertleşiyordu doktora sordum karnın büyüyor ondan oluyor merak etme dedi ve ben elimle karnımı sürekli kontrol ediyordum ve ovalıyordum sakın bunu bir daha yapma erken doğumu tetiklersin dedi, elimi değmeye korkuyorum artık.
sağol canım benimfatoşcum geçmiş olsun canım
günaydın canım çok kötü olmuş ya bademcikte değil varya ortada küçük dil varya o koskocaman olmuş.bu arada canım eşin inşallah en kısa zamanda ii bi işe girer.canım günaydın geçmiş olsun bi hasar yoktur inş. Yakınlarında artvinde her sene oluyo galiba haberlerde görüyorum hep allah cana zarar vermesin
bademciklerine dikkat etmedinmi sen bakim bal ye benim eşimde bademcikleri iltihaplanıyo bal yiyo iyi geliyo ama sıcak bişiylerde al geçmiş olsun
Ben dün doktora gittim, oglum oluyor, %100 dedi doktorum zaten bende gördüm pipisini kuzumun. bebeğim 20 cm, 320 gr olmuş maşallah gayet saglıklı dedi doktorumuz, birde 3 lü için kan verdim pazartesi çıkar dediler, inş. temiz çıkar da sıkıntı etmem.
günaydın şekerim..günaydın hayırlı günler kızlar
fatoş canım boğazın şişmiş heralde dondurmamı yedin naptın ıhlamur felan içte yumuşasın
inş. canım iyi bit iş bulur sıfırdayız çünkü