2010 Şubat Anneleri

kayınvalidemdeyim canım
yok tatlım bağlatmadım evde durduğum yokki kaydirigubbakcemile4
zaten 1, 2 aya sonra buraya geçcez doğuma kadar burda kalcam
çarşamba günü gidicem canım

vay ateşli vay
benimki geçti çok şükür

kaynananmı bakacak sana..dogumdan sonra ne olacak....yine ordamı duracaksın.

günaydın kızlar nasılsınız?
doremicim ilayda ya oy kullandım :)
pofidi ve fatoşcum geçmiş olsun
kızlar anca son sayfaları okuyabildim umarım herkes iyidir
artık hızınıza yetişmekte zorlanıyorum
birde dergi çıkacak bugunlerde daha başyazım bilem yok :olmaz:
tüm hayatım ELA oldu
çalışamıyorum artık valla
ne olacak bu halim

topikte en çok efe ismi var. sen de efe koy :) ya da eşini ikna edebilirsen ve sen de seversen benim favorim EYMEN..

19. Hafta
Eğer hala daha gebeliğinizi hafta olarak değil de ay olarak hesaplıyorsanız bu haftadan itibaren beşinci ayınıza girdiğinizi söyleyebilirsiniz.Eski kıyafetlerinizin hemen hemen hiçbirinin üzerinize olmadığını fark edeceksiniz. Gebe kıyafetlerinin her kadına çok yakıştığını unutmayın. Fark edeceğiniz başka bir değişiklik ise memelerinizdeki kahverengi alanın gidrek büyümeye başlamasıdır. Areola adı verilen bu bölge memenin yarısını kaplayabilir. Bu normal bir durumdur ve doğumdan sonra onikinci aya kadar devam edebilir. Pekçok çalışan gebe kadın öğle aralarında yarım saat kadar yürmenin kendilerine çok iyi geldiğini söylemekte. Sizde bunu deneyebilirsiniz. Yürüyüş hem bünyeniz hem de psikolojik durumunuz için yararlıdır. ıçinizde neler olduğuna bakacak olursak, bebeğinizin vücudu krem benzeri bir madde ile çevrilidir. Onun hassas cildini uzun süre suda kalmanın etkilerinden koruyacak olan bu maddenin adı vernix caseosa’dır. Ultrasonda ise bebeğinizin sürekli hareket halinde olduğunu görebilirsiniz. Bu hareketleri pekçok kadın ilk önceleri içinde sanki bir kelebeğin kanat çırpmasına benzetmektedirler. Ne yazık ki henüz eşiniz sizin bu heyecanınıza ortak olamayacak. Çünkü hareketler henüz dışarıdan elle hissedilebilecek kadar kuvvetli değil.

günaydın kuşlaropuyorumnanaktan
günaydın canım

ben geldiiiimmmm :)))))))))))
günaydın hepinize bebişlerinizede..
hoşgeldin sana da günaydın şekerim

günaydın kızlar nasılsınız?
doremicim ilayda ya oy kullandım :)
pofidi ve fatoşcum geçmiş olsun
kızlar anca son sayfaları okuyabildim umarım herkes iyidir
artık hızınıza yetişmekte zorlanıyorum
birde dergi çıkacak bugunlerde daha başyazım bilem yok :olmaz:
tüm hayatım ELA oldu
çalışamıyorum artık valla
ne olacak bu halim

bayramda yavaşlamıştı hız acaısını çıkarıyoruz şimdi.. tam gaz devam :dance:

ayy dikkat et ablacım...
EGEMEN kaydirigubbakcemile2

Eğemen ide listeye alayım canım saol, dikkat etmeye çalışıyorum ama grip oluyorum sanırım.
topikte en çok efe ismi var. sen de efe koy :) ya da eşini ikna edebilirsen ve sen de seversen benim favorim EYMEN..

Efe teyzemin kızında var ama Eymen güzel anlamı neydi bir bakayım

19. Hafta
Eğer hala daha gebeliğinizi hafta olarak değil de ay olarak hesaplıyorsanız bu haftadan itibaren beşinci ayınıza girdiğinizi söyleyebilirsiniz.Eski kıyafetlerinizin hemen hemen hiçbirinin üzerinize olmadığını fark edeceksiniz. Gebe kıyafetlerinin her kadına çok yakıştığını unutmayın. Fark edeceğiniz başka bir değişiklik ise memelerinizdeki kahverengi alanın gidrek büyümeye başlamasıdır. Areola adı verilen bu bölge memenin yarısını kaplayabilir. Bu normal bir durumdur ve doğumdan sonra onikinci aya kadar devam edebilir. Pekçok çalışan gebe kadın öğle aralarında yarım saat kadar yürmenin kendilerine çok iyi geldiğini söylemekte. Sizde bunu deneyebilirsiniz. Yürüyüş hem bünyeniz hem de psikolojik durumunuz için yararlıdır. İçinizde neler olduğuna bakacak olursak, bebeğinizin vücudu krem benzeri bir madde ile çevrilidir. Onun hassas cildini uzun süre suda kalmanın etkilerinden koruyacak olan bu maddenin adı vernix caseosa’dır. Ultrasonda ise bebeğinizin sürekli hareket halinde olduğunu görebilirsiniz. Bu hareketleri pekçok kadın ilk önceleri içinde sanki bir kelebeğin kanat çırpmasına benzetmektedirler. Ne yazık ki henüz eşiniz sizin bu heyecanınıza ortak olamayacak. Çünkü hareketler henüz dışarıdan elle hissedilebilecek kadar kuvvetli değil.

paylaşım için teşekkürler canım

Dün eşim ögrenince hemen Erdem geliyor dedi ama ben Erdem düşünmüyorum hem bu defa ben koymak istiyorum bebeğimin ismini

günaydın cicişler ve tatlı bebişler hasta olanlara çokkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsuna.s.
cinsiyet öğrenenlerin ise gözü aydın:nazar:

Back
X