2010 Şubat Anneleri

kızlar sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum bebgımın oda takımını teyzesi alacak oyüzden alalım diyor hem fiyat olarak hem kullanış açısınıdan ben bu odayı begendım fiyatı 900tl henüz dışarda bir araştırma yapmadım fiyatlar nasıl bilmiyorum bunun turuncusu olacak bana vir fikir veririseniz sevinirim
bebekodasitamtakimbesik.jpg

kızlar sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum bebgımın oda takımını teyzesi alacak oyüzden alalım diyor hem fiyat olarak hem kullanış açısınıdan ben bu odayı begendım fiyatı 900tl henüz dışarda bir araştırma yapmadım fiyatlar nasıl bilmiyorum bunun turuncusu olacak bana vir fikir veririseniz sevinirim

belis galiba. çok şık bence. fiyatlar ortalama 1000 tl cnm. ( benim araştırmama göre)

Evet ve sonrasında çaresi de yok :utangac: Benim zaten vardı kilo alıp vermekten oluşanlar basenlerimde göbekte de olursa tam olacak:kedi:
sende bendensın benım vücutta aynen heryer yırtık bi göbegimle gögüs kalmıştı onlarda yırtılacak maalesef neyapalım bebişlerin canı sagolsun:hulya:

sadece belis için canım. çünkü bende o marka almayı planlıyorum. çok kullanışlı olduğunu duydum.
hımm anladım cnm şimdi rahatladım int biraz araştırdım diger markalar çok pahallı 2000 den başlıyor en iisi bu galiba banada çok kullnışlı geldı
Cİcİlİ bİcİlİ bence gÜzel canım

sagol cnm begenmenize sevindim yoksa karar veremezdim tek başıma

yaren canım ne dikkatimi çekti biliyomusun şimdi ilk sayfada listeye baktım 41 kız 37 erkek yazıyo ama sevilayın ikizleri var biri erkek biri kız... renksiz yazıldığı için dikkat edilmemiş sanırım sayılmamış... değişiklik mutlaka oldu ama şu an 42 kız 38 erkek :)))

canım onu ben de farketmiştim. ama bu kız-erkek sayısını koyduğumda sanki rekabet vardı gibi, kızlar geçecek, erkekler çok olacak gibi :) o da bu rekabeti bozmadığı için, ayrıca uğraşmamıştım. listeyi excelde tutuyorum zaten, bebek sayıları otomatik hesaplıyor. düzenleme yapayım...

canım ben odayı çok beğendim,tabi yakından da görmek lazım ve fiyatı da çok uygun geldi bana..inş turuncusu da güzeldir. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Şeniz

ŞenizŞenizŞeniz

biz de şirinler gibi olmuşuz.fatoşcum sen uykucu şirin ol, esracım sen de şirine ol :asigim: kendime bişey bulamadım kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun bende oldum bugün canım
bu ilki bidahaki ay 2.yi vurulcakmışız
bişey söledim sana

evet canım aynen. 1 ay zonra 2. doz yapılacakmış. hatta kan ve idrar tahlili de yapacaklarmış. kuzumun kalp atışlarını da dinlettiler: ayyy ne mutlu oldum. yolda eve gelirken kendi kendime gülerken buldum kendimi :kedi: allah bozmasın inşallah. hayırlısıyla sağ sağlim kucağımıza alsak.

hımm anladım cnm şimdi rahatladım int biraz araştırdım diger markalar çok pahallı 2000 den başlıyor en iisi bu galiba banada çok kullnışlı geldı

sagol cnm begenmenize sevindim yoksa karar veremezdim tek başıma

yok ben sadece nettte değil, mağazaya gidip de gördüm. kullanışlı görünüyor. hatta kardeşimin arkadaşı üretilen fabrikanın müdürü. ürünleri kaliteli ama yine de bi mağazaya gidip gör bence.

yok ben sadece nettte değil, mağazaya gidip de gördüm. kullanışlı görünüyor. hatta kardeşimin arkadaşı üretilen fabrikanın müdürü. ürünleri kaliteli ama yine de bi mağazaya gidip gör bence.

yha bu belis degilmiş babyhope diye bir marka

Cicilibicili sen de ızmirdeydin herhalde canım bu Belis markayı ben de internette görmüştüm de burda yeri falan var mı biliyor musun?

Cicilibicili sen de İzmirdeydin herhalde canım bu Belis markayı ben de internette görmüştüm de burda yeri falan var mı biliyor musun?

evet tatlım izmirdeyim henüz magazaları gezme fırsatım olmadı bende şimdilik sadece int bakıyorum burda yeri varmı bilemiyorumvereliniortak

Back
X