evet cnm yha aslında ne yaparsak yapalım vüücut çatlamaya meyilliyse kurtuluş yok sanırım çatır çatır çatlıyacak:kedi:
Evet ve sonrasında çaresi de yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm yha aslında ne yaparsak yapalım vüücut çatlamaya meyilliyse kurtuluş yok sanırım çatır çatır çatlıyacak:kedi:
kızlar sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum bebgımın oda takımını teyzesi alacak oyüzden alalım diyor hem fiyat olarak hem kullanış açısınıdan ben bu odayı begendım fiyatı 900tl henüz dışarda bir araştırma yapmadım fiyatlar nasıl bilmiyorum bunun turuncusu olacak bana vir fikir veririseniz sevinirim
![]()
belis galiba. çok şık bence. fiyatlar ortalama 1000 tl cnm. ( benim araştırmama göre)
sende bendensın benım vücutta aynen heryer yırtık bi göbegimle gögüs kalmıştı onlarda yırtılacak maalesef neyapalım bebişlerin canı sagolsun:hulya:Evet ve sonrasında çaresi de yokBenim zaten vardı kilo alıp vermekten oluşanlar basenlerimde göbekte de olursa tam olacak:kedi:
delikafadulden ilk defa fatoşu göremiyorum, nereye gitti acaba? sanırım topik bu yüzden sessiz, sakin,neşesi yok..
kız allah iyiliğini versin senin gene mi uyudun ben uyuyan güzel diyorum da boşa demiyorum yani...
evet belis diger markaların fiyatlarıdamı 1000tl civarı sadece belis içinmi söledin
selam kızlar. tetanoz aşımı olup geldim. nasılsınız bakiiiiim?????
hımm anladım cnm şimdi rahatladım int biraz araştırdım diger markalar çok pahallı 2000 den başlıyor en iisi bu galiba banada çok kullnışlı geldısadece belis için canım. çünkü bende o marka almayı planlıyorum. çok kullanışlı olduğunu duydum.
Cİcİlİ bİcİlİ bence gÜzel canım
yaren canım ne dikkatimi çekti biliyomusun şimdi ilk sayfada listeye baktım 41 kız 37 erkek yazıyo ama sevilayın ikizleri var biri erkek biri kız... renksiz yazıldığı için dikkat edilmemiş sanırım sayılmamış... değişiklik mutlaka oldu ama şu an 42 kız 38 erkek :)))
kızlar sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum bebgımın oda takımını teyzesi alacak oyüzden alalım diyor hem fiyat olarak hem kullanış açısınıdan ben bu odayı begendım fiyatı 900tl henüz dışarda bir araştırma yapmadım fiyatlar nasıl bilmiyorum bunun turuncusu olacak bana vir fikir veririseniz sevinirim
![]()
Şeniz
ŞenizŞenizŞeniz
geçmiş olsun bende oldum bugün canım
bu ilki bidahaki ay 2.yi vurulcakmışız
bişey söledim sana
hımm anladım cnm şimdi rahatladım int biraz araştırdım diger markalar çok pahallı 2000 den başlıyor en iisi bu galiba banada çok kullnışlı geldı
sagol cnm begenmenize sevindim yoksa karar veremezdim tek başıma
yok ben sadece nettte değil, mağazaya gidip de gördüm. kullanışlı görünüyor. hatta kardeşimin arkadaşı üretilen fabrikanın müdürü. ürünleri kaliteli ama yine de bi mağazaya gidip gör bence.
Cicilibicili sen de İzmirdeydin herhalde canım bu Belis markayı ben de internette görmüştüm de burda yeri falan var mı biliyor musun?