2010 Şubat Anneleri

yha bu belis degilmiş babyhope diye bir marka

o marka lie alakalı bi fikrim malesef yok güzelim. ama resimde güzel görünüyo. mobilyasının kalitesi çok önemli kullanışlı ollasının yanında. o yüzden yanında mobilyadan anlayan birini götür kaydirigubbakcemile

Cicilibicili sen de İzmirdeydin herhalde canım bu Belis markayı ben de internette görmüştüm de burda yeri falan var mı biliyor musun?

canım bebe mağazalarını çoğunda var diye biiyorum: en azından çukurova bölgesinde öyle. belise ait bi mağaza yok. bebe mağazalarında var.

kızlar dişleriniz ne durumda? düzenli fırçalıyorum dikkat ediyorum ama sanki eskisi gibi sağlıklı değil benim dişler. dolgum düştü bide. sizin uyguladığınız herhangi bişey var mı?

iyi akşamlar canlar nasılsınız a.s.geçmişi okuyamadım inşaallah herkes iyidir bende bugün aşımı oldum geldim ağrı sızı olmadı şükür...:nazar:

iyi akşamlar kızlar
pazratesi görüşmek üzere
YARENCıM BENıM KIZIMIN ADI ELA OLACAK KISMETSE
LıSTEYE EKLER MıSıN CANIM?

ÖPÜYORUM HEPıNıZı TEYZOŞLAR

ben yaptım da profilime uygulayamıyorum aslında galiba
1 mayıs 2009 :P

ay açılmadı site sinir oldum akarahan yapmış sana onu profilinde hakkımda bölümü kilo takip bölümüne yapıştır canım ama senin orda kayıtlı bişi var gibi önce onu sil sonra yapıştır.

Merhaba kızlar ben geldim....

YAREN SENDE OBUR ŞİRİN VEYA AŞÇI ŞİRİN OL.ŞenizŞenizŞeniz

Ben de tembel şirin olayım nolur nolur...

kızlar dişleriniz ne durumda? düzenli fırçalıyorum dikkat ediyorum ama sanki eskisi gibi sağlıklı değil benim dişler. dolgum düştü bide. sizin uyguladığınız herhangi bişey var mı?

Canım ben diş bile fırçalayamıyorum o kadar çok kanama oluyo ki.Bebekten önce olmazdı hiç.

iyi akşamlar kızlar
pazratesi görüşmek üzere
YARENCİM BENİM KIZIMIN ADI ELA OLACAK KISMETSE
LİSTEYE EKLER MİSİN CANIM?

ÖPÜYORUM HEPİNİZİ TEYZOŞLAR

Adıyla yaşasın canım.Görüşürüz.

kızlar sitede sorun mu var benim pc demi var sürekli hata verio birtürlü geçmişi okuyamadım.

Merhaba kızlar ben geldim....

Ben de tembel şirin olayım nolur nolur...

Canım ben diş bile fırçalayamıyorum o kadar çok kanama oluyo ki.Bebekten önce olmazdı hiç.

Adıyla yaşasın canım.Görüşürüz.

ben de fırçalayınca çok kanıyor ama yapacak bişey yok ki. neyse dolgu yaptırmak için dişçiye gidince sorayım bakalım, ne yapmak gerek.

neyse ben de çıkıyorum kızlar. iyi akşamlar opuyorumnanaktan

bu krem konusu açılmışken ben de bebe yağı ile başlamıştım, banyodan sonra kullanıyordum. sonra baktım kullandığım yerler pul pul olmuş, deri döker gibi..şimdi vazelin aldım.bakalım o ne yapacak. sanırım günlük kullanmak gerekiyor ki, hiç bana göre bişey değil..
ve benim göbeğim o kadar çok kaşınıyor ki kızlar, bazen farkında olmadan kaşıyorum. sanırım ben çatlak çatlak olacağım doğumdan sonra:( hayırlısı bakalım.
bu yüzden eşimi şimdiden hazırladım, bunları sürdüğümüz halde, heryerimiz çatlak çatlak olacak, çok çirkin olacağım falan diye:) o da olsun önemli değil dedi :) kötüye alışsın, iyiye sevinsin hesabı :)

Cnm bende bebeyağı kullanıyorum dalinin ve vazelin ikisini karıştırıyorum.ama aynen senin gibi pul pul dökülüo ve kaşınıo.sinir oldum çatlıycaz sanırım bende öncedende biraz çatlak var zaten kilo verdiğim için.ama iyi fikirmiş eşleri hazırlamak.kaydirigubbakcemile3

kızlar kremi sürerken göğüs uçlarınıza geliyo mu bi mahsuru var mı acaba... ben allah ne verdiyse haldır huldur sürüyorum dikkat etmiyorum hiç.. ama şimdi aklıma geldi acaba uçlardan içeri krem kaçar mı... saçma bi sorumu oldu ya... gerçi benim göğüs uçlarımda beyaz beyaz kremimsi bişey olmaya başladı sanırım koruyucu ... ama süt gelmedi...

bende yağı deydiriyorum ama sanmıyorum zararı olsun ben esas şeyi merak ediyorum cnm ya hani göğüsler yara olmasın die bir krem var ya doğum yakın ve doğumdan sonra sürülüo bebişlerimiz emerken ağzına gelmezmi o krem onun zararı olurmu ki.ayy sırf panikmiyiz neyiz.akannehir

biz geldik kızlar olduk aşımızı yaptırmayan varsa mutlaka olsun ebe hanım anllattı uzun uzun
aşılı anne sağlıklı bebek diye ihmal etmeyin
volescim benim canım yandı birazcık valla
bu arada kalp atışlarınıda dinledik pıtır pıtır
ebe cihazı koyu bizimki kaçıyo çok fettan olucak bu kız diyo :ecrin_bebek:

geçmiş olsun cnm.maşallahh ona.

kız bende gece isticek bişiy bulamadım bulsamda arabamız yok gitsin arasın
gece yattık uykuya dalıcak eşim aşkım benim canım makarna istedi yaa kalkıp yaparmısın dedim tmm dedi kalktı yaptıı :hooray:

aferim kız yaptırtmışsın makarnayı ben olsam kalkar kendim yapardım.hiç aklıma gelmezdi eşime yaptırmakkaydirigubbakcemile3

Klasik müzik çok geniş geliyor bana. Bir iki cdye baktım hep bilindik klasik eserler var. Ben mesela Faridi çok severim. Ama düşünüyorum da hüzünlü mü acaba diyorum. Yani kimi eserler coşku kimi eserler hırs kimileri neşe vs hissettiriyor ya. Bunun bir önemi var mıdır acaba? Yoksa bu kadar da çetrefilli değildir de müzik dinlesin de yeter midir? :uhm:

cnm benimki biraz hareketli olanlarını sevio tekmelio onları dinleyince.müzik olması yeterlidir herhalde.ileride duydukları sesleri rüyalarında görüceklermiş.

arya tupperware marka bakarım alıcağım zaman sağol

yarın randevun varmış inş. kıpır kıpır görürsün yavrunu

saol cnm benim inşallah dualarınız benimle olsun.

cnm benim dişlerim çok kanıyor.bugün elmayı bir ısırdım nasıl kanadı anlatamam iştah filan kalmadı.:1no2:

Back
X