2010 Şubat Anneleri

Dün sağlık ocağında aşımızı yaptırdık , bugünde doktor kontrolümüz vardı.Kızım gayet sağlıklıymış , haftasıyla uyumlu çıktı allahıma çok şükür 480 gr olmuş herşeyi çok normal dedi doktorum , bir ay sonraya da şeker yüklemesi için gelmemi istedi.

Dün sağlık ocağında aşımızı yaptırdık , bugünde doktor kontrolümüz vardı.Kızım gayet sağlıklıymış , haftasıyla uyumlu çıktı allahıma çok şükür 480 gr olmuş herşeyi çok normal dedi doktorum , bir ay sonraya da şeker yüklemesi için gelmemi istedi.

Maşallah bebişine canım :nazar:

Evet canım yarın gideceğim. Çok merak ediyorum kızımı. Bir ay oldu görmedim

Ayrıntılı ultrason için beni şişlide bir profesöre yönlendirdi, telefon edip randevu almak gerekiyormuş bende aradım fiyat aldım canım 250 tl+KDV, ben ayrıntılı ultrasonu yaptırmamaya karar verdim havvacım, çünkü gayet sağlıklıymış bebeğim bir problem görmüyorum dedi doktor yaptırmayacam o yüzden neden hastanede değilde başka bir yerde yaptırmamı istedi onuda anlamadım

Ayrıntılı ultrason için beni şişlide bir profesöre yönlendirdi, telefon edip randevu almak gerekiyormuş bende aradım fiyat aldım canım 250 tl+KDV, ben ayrıntılı ultrasonu yaptırmamaya karar verdim havvacım, çünkü gayet sağlıklıymış bebeğim bir problem görmüyorum dedi doktor yaptırmayacam o yüzden neden hastanede değilde başka bir yerde yaptırmamı istedi onuda anlamadım

Ortak çalışıyodur belki canım. Ama çok ilginç. Neden böyle bi şey yapıyo ki. Saçma.

Ben yarın bi öğrenmeye çalışayım. Ama cumartesi olduğu için öğrenemeyebilirim. ınşallah çok pahalı değildir. Senin dediğin fiyat ssk lı için mi yoksa tam fiyatı mı bu?

Ortak çalışıyodur belki canım. Ama çok ilginç. Neden böyle bi şey yapıyo ki. Saçma.

Havvacım bebeğimi görmemin vermiş olduğu heyecan yüzünden o anda bişey diyemedim aklım başımdan gitmişti zaten, ama eve gelince düşündümde neden hastanede değilde başka bir yerde yaptırmamı istedi ,sonuçta hastanede yapılan bişey fiyat almıştım arayıpta GOP ta 175 tl şişlideki doktorda 250 tl+KDV kafam karıştı...

Ben yarın bi öğrenmeye çalışayım. Ama cumartesi olduğu için öğrenemeyebilirim. İnşallah çok pahalı değildir. Senin dediğin fiyat ssk lı için mi yoksa tam fiyatı mı bu?

SSK lı için canım bide normal doğum fiyatı bu fiyat, artmıştır muhtemelen, telefondan da bilgi vermiyorlarmış..

Back
X