2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar.

hayırdır bugün kimsecikler yok :( herkes dinleniyor mu? ben de çalışıyorum işte malesef. Bugün ayrıntılı ultrasona gideceğim. heyecandan çok biraz stres var, umarım herşey yolundadır. dua edin bana canlarım..saat 2 de randevum.

normalde benim gittiğim hastanede ayrıntılı yok zaten. dr'umunda tavsiye ettiği dr'un özel muayenehanesi var sanırım. bir sürü para ister diye başka bir hastane ayarladım. 8 liraymış ssk lılar için ayrıntılı usg ücreti. hem de kadın doğumcu değil radyolog bakacak..Bakalım parasında değilim de, inş mutlu olarak ayrılırım..

öptüm şekerler, gelin garii..

Günaydın bayanlarrrr nasılsınız ben bugün çok iyiyim haftasonu olması sebebi ile :emir_bebek:12 den sonra özgürüm bugün günümüz var biraz sosyal hayata geçiş yapalım ev- iş sıkıldım bu ara :emir_bebek:

[

hoş geldin canım araştır tabi içnde şüphe kalmasın[/QUOTE]

kusura bakmayın arkadaşlar ben ilk üye olduğumda yazmıştım ama daha sonra bilgisayar bakıma falan gidince cvp yazamadım dün baktım bana cevaplar yazmışsınız ben yeni görüyorum
hoşbulduk

günaydın kızlar.

hayırdır bugün kimsecikler yok :( herkes dinleniyor mu? ben de çalışıyorum işte malesef. Bugün ayrıntılı ultrasona gideceğim. heyecandan çok biraz stres var, umarım herşey yolundadır. dua edin bana canlarım..saat 2 de randevum.

normalde benim gittiğim hastanede ayrıntılı yok zaten. dr'umunda tavsiye ettiği dr'un özel muayenehanesi var sanırım. bir sürü para ister diye başka bir hastane ayarladım. 8 liraymış ssk lılar için ayrıntılı usg ücreti. hem de kadın doğumcu değil radyolog bakacak..Bakalım parasında değilim de, inş mutlu olarak ayrılırım..

Canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin benimde haftaya ayrıntılı ultrasonum bende çok sabırsızlanıyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...a.s

canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah sağlıklı sıhatli... haznedardaki hast. hakkında bilgim yok canım ne desem yalan olur... ama hizmet hastanesinde bi arkadaşımın arkadaşı doğum yaptı memnun kaldı ama doktorları vs. nasıl bilmiyorum... ben bakırköy ethica'ya gidiyorum... elif esra uyar dr.um kesinlikle tavsiye ederim...

kusura bakmayın arkadaşlar ben ilk üye olduğumda yazmıştım ama daha sonra bilgisayar bakıma falan gidince cvp yazamadım dün baktım bana cevaplar yazmışsınız ben yeni görüyorum
hoşbulduk

günaydın kızlar.

günaydın canım.Kayseri bugün erkenci :)

evet ya kimseler yok uyuyo uyuyan güzeller...canım hiç stres yapma herşey yolunda gidicek inş bende dün aşımı oldum kolum ağrıyo...

sevgili ayçinperdahçı hayırlı olsun bebeğin.sağlıkla kucağına al inşallah.araştırmakta fayda var.bir değil 2 doktora git gerekirse .hangisi kafana yatarsa ona devam edersin.benim 3. gebeliğim ama ilk bebeğim olacak allah nasip ederse.doktordan yana çok çektim o yüzden 2 dr.arası mekik dokudum bu seviyeye gelene kadar.ama kafama yatan en iyi uzmana devam ediyorum şu anda.umarım çektiklerimi çekmezsin.gerçi şubat annesi olacağın için yolu sende bizim gibi yarılamışsındır.az kaldı şafak sayıyoruz artık.........

hoşbulduk

canım hoşgeldin aramıza sende görüceksin burada günler çok güzel geçiyor bencede araştır kafana yatana git sonuçta önemli bak voles arkadaşımızda bayağı titizdir önerilerini dikkate al bence

hoşbulduk

günaydın kızlar.

hadi canım gitte gör gel güzel haberlerle
günaydın kızlar
günaydın canım
Günaydın bayanlarrrr nasılsınız ben bugün çok iyiyim haftasonu olması sebebi ile :emir_bebek:12 den sonra özgürüm bugün günümüz var biraz sosyal hayata geçiş yapalım ev- iş sıkıldım bu ara :emir_bebek:
günaydın canım gez tabi insan sıkılıyo
hoşbulduk

canım ne kusuuru tekrar hoş geldin.

bilgencim yok değişiklik filan artık haftaya doktora gidene kadar böle endişeli bekleyecem sende varmı bişi

Back
X