2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan benimde bugün randevum var biran önce saat 7 olsun istiyorum.tuğbacım aman dikkat et ama bizden de uzak kalmakaydirigubbakcemile3 bilgencim ve fatoscum boşuna geriyorsunuz kendinizi ilk hamileliklerde kimileri 22.haftadan sonra duyarmış üzmeyin bebişlerinizi naz yapıolar size.yerimseniben hepinize iyi bir gün diliyorumhihoyyyt pofidicim geçmiş olsun cnm neden olduki mideyimi üşüttün acaba.

hoşgeldin canım hadi inşallah sende süper güzel haberlerle dön:Saruboceq: bizim dr randevumuza daha çok var salı günü sağlık ocağına gidicez belki orda yumuşumu görürüm belki gösterir bu sefer cinsiyetini :emir_bebek:

günaydın kızlar
dün akşamdan beri bi bulantı bi kusma mahvetti beni
artık kusmaktan gözlerim yuvalarından çıktı karnım çok ağrıyo kasılmaktan

canım ya geçmiş olsun. ben de nerdeyse kusma hiç olmadı,rahattım bugüne kadar ama benim de 2-3 gündür akşamları, hatta gece uykuda midem bulanıyor. ne iş anlamadım valla...

günaydın canlarım sabahtan beri ethica incirlideki doğum fiyatlarını araştırıyorum ama hiçbişey bulamadım... herkes bi fiyat söylüyo... 1000 tl yede yaptıran var... 3000 gözden çıkarın diyende var nasıl iş anlamadım... her dr. kendi fiyat veriyomuş... böyle saçmalık olabilir mi ya... gönlünden ne koparsa söylüyo demekki... sinir oldum sinirrrrrr

yok üşütmedim iyiyim ama arada bir bulantılar oluyodu
dünden beri kusmada var
şimdi portakal suyu içtim sadece ama oda ha çıktı çıkacak
böyle giderse doktorumu arar sorarım
bi arkadasımdada bulantı ve kusmalar 4,5 aydan sonra baslamış öyle demişti
onunda kızı oldu

aryaa hadi bakalım git güle güle...senin cinsiyette umarım %100 olur

saol cnm kesin demişti dr ama belli olmaz tabikafamçokkarıştı eşime kalırsa erkek dicekkaydirigubbakcemile3 ama ben kız olduğuna eminim gördüm çünkü:kedi: dualarınızı esirgemeyin insan her dr gittiğinde gerilio.birde yeni bir dr başlıyorum alıştığım dr giderken daha rahattım.bakalım ben kaç kilo almışım.kızlar bu arada ben halen yürüyemiyorum kalça ağrısından.

hoşgeldin canım hadi inşallah sende süper güzel haberlerle dön:Saruboceq: bizim dr randevumuza daha çok var salı günü sağlık ocağına gidicez belki orda yumuşumu görürüm belki gösterir bu sefer cinsiyetini :emir_bebek:

saol cnm inşallah güzel habrlerle gelirim:Saruboceq: salı günü gösterir belki saklıyanlar genelde cimcime çıkıoama belli olmaz tabi.

Benim de bu aralar bulantılar tekrarlamaya başladı. Tabi geçen aylara göre daha hafif. Allah kolaylık versin herkese

benimde arada bulanıo ama ilk 3 ay çektiğimden sonra hafif kalıo Allahım korusun geri gelmesin bulantılar ya hazır tam rahat ettik.pofidicim geçer inşallah.

canım sağol hadi sende git güzel haberlerle gel.
Benim de bu aralar bulantılar tekrarlamaya başladı. Tabi geçen aylara göre daha hafif. Allah kolaylık versin herkese
günaydın canım ben ne başta ne şimdi hiç bulanmadım şükür.
günaydın cicişlerrrrrrrrrropuyorumnanaktan
günaydın canımm Şeniz
günaydın canlarım sabahtan beri ethica incirlideki doğum fiyatlarını araştırıyorum ama hiçbişey bulamadım... herkes bi fiyat söylüyo... 1000 tl yede yaptıran var... 3000 gözden çıkarın diyende var nasıl iş anlamadım... her dr. kendi fiyat veriyomuş... böyle saçmalık olabilir mi ya... gönlünden ne koparsa söylüyo demekki... sinir oldum sinirrrrrr

esracım günaydın sakin ol hayatım sinirlenme

günaydın şeker.saçmaymış cnm acaba dr uzmanlığına mı bağlı fiyatlar ya da özel odalardamı değişio?en iyisi gittiğinde orada öğren.1000 iyimiş ama 3000 yüksekmiş baya.

günaydın a.s. valla bizim burda drlar acayip paracı ssk hastanesinde bile doktoruna göre ilgi var hemşireler bile ilgilenmez başka drun hastasıyla illa kendi dr olacak kontrole kime gittiysen doğumuda ona yaptır diyorlar bakalım bizimki ne kadar isteyecek aman sağlıklı doğsunda onu falan düşünmek bile istemiyorum :sm_confused:

canım sağol hadi sende git güzel haberlerle gel.

saol bitanem inşallah:Saruboceq:

Buarada dr gitmesine daha olanlar sormak istedikleriniz varsa sorarım ben bugün.şu kalça ağrısı ve bacak kasılması için ne dicek bakalım hiç yürüyemiyorum ben.:çok üzgünüm: bebeğime alışverişe bile çıkamıcam bu gidişle ya doğuma kadar sürerse Allah korusun naparım ya.3 gün oldu geçmedi.bağırtıo bazen.

pofidi geçmiş olsun canım umarım geçici bişeydir... bu aydan sonra bulantıda hiç çekilmez.....

arya canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... ağrıların sebebi sanırım vücudumuzdaki ağırlık noktasının değişmesi... göbeğimiz büyüdükçe öne çekmeye başlıyor ve bel arkadan içeri giriyormuş... dik yürümek çok önemliymiş o yüzden.... birde kan basıncımızda var tabi ağırlığımızı çeksin diye bacaklara doluşuyolar..... kalp hizasından yükseğe kaldırmak lazımmış.. aklımda kalan bilgilerle yazdım sizlere epey önce okumuştum bunu...

arya canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... ağrıların sebebi sanırım vücudumuzdaki ağırlık noktasının değişmesi... göbeğimiz büyüdükçe öne çekmeye başlıyor ve bel arkadan içeri giriyormuş... dik yürümek çok önemliymiş o yüzden.... birde kan basıncımızda var tabi ağırlığımızı çeksin diye bacaklara doluşuyolar..... kalp hizasından yükseğe kaldırmak lazımmış.. aklımda kalan bilgilerle yazdım sizlere epey önce okumuştum bunu...

saol cnm ben dik yürüyemiyorum pek cidden.bacaklarımı havaya kaldırıp yatıyorum arada ama napıcam bilmiyorum daha erken son aylarda daha kötü olmam inşallah.belimde bi ağrı yok şükür sadece sol kalça ve bacakta.sağ kalçamıda arada birşey ısırmış gibi oluo.aman çok zor umarım hiçbiriniz yaşamazsınız cnm ya.

Kızlar sol rahim kemiğinde acayip bir ağrı var. 3 haftadır falan devam ediyor. Ama bayramdan bu yana sanki daha şiddetlendi.Yatakta hareket ederken, yürürken sanki kemik eti kesiyormuş gibi acıyor. Oturup kalkarken de aynı şekilde. Hatta arada elimde olmadan bağırıyorum. Sonra da üzülüyorum bebişleri korkuttum mu acaba diye. akannehir Bu tip şikayeti olan var mı??

günaydın canlarım ayy dünden beri bi girip muhabbet edemedim selam verip çıkmak zorunda kaldım özledim siziyaa....Şeniz aryacım güzel haberlerini bekliyoruz.

saol cnm ben dik yürüyemiyorum pek cidden.bacaklarımı havaya kaldırıp yatıyorum arada ama napıcam bilmiyorum daha erken son aylarda daha kötü olmam inşallah.belimde bi ağrı yok şükür sadece sol kalça ve bacakta.sağ kalçamıda arada birşey ısırmış gibi oluo.aman çok zor umarım hiçbiriniz yaşamazsınız cnm ya.

canım benım dr.bacaklarını dikip yatmaktansa sola kıvırıp yatmanın daha faydalı olduğunu söyledi

saol bitanem inşallah:Saruboceq:

Buarada dr gitmesine daha olanlar sormak istedikleriniz varsa sorarım ben bugün.şu kalça ağrısı ve bacak kasılması için ne dicek bakalım hiç yürüyemiyorum ben.:çok üzgünüm: bebeğime alışverişe bile çıkamıcam bu gidişle ya doğuma kadar sürerse Allah korusun naparım ya.3 gün oldu geçmedi.bağırtıo bazen.

tatlım bu nasıl bir ağrı:uhm: geçenlerde banada olmuştu belimden sanki bacağıma bağlı bir yer kesinlikle yere basmama izin vermiyordu topuğum yere değdimi yandım yatıyordum kalkarken sanki bıçaklar batıyor eşim kaldırıveriyordu şu aralar geçti ama sanki bugün sabahtan beri biraz var önceki gibi şiddetli değil çok şükür bana da bilgi verirsen çok mennun olurum neymişkinefisfisfis kaynanam olur normal diyor ama ağrı girdimi adım atamıyorsun olduğum yerde kalıyorum çok can yakıcı :kızgın:

Back
X