Günaydın sitenin en güzel anne adaylarıopuyorumnanaktan
ben cumartesi dr sonrası giremedim.size haberleri veremedim çünkü randevum geç saatti eve geç geldik ve ben bacak ağrısından yürüyemedim uzandım eşim kaptı pc.dünde sabahtan akşama kadar misafirim vardı arkadaşlar geldi yine giremedim.ve bu yorgunluğun üzerine bugün yürüyemiyorum:1no2: resmen iki bacağımda tutmuyor.şimdi gelelim dr amcamızın dediklerine teyzeleri.biliyorsunuz ben dr değiştirdim ama gittiğim dr dan acayip memnun kaldım.Ahmet yılmaz.ilk defa bir hastasıyla bu kadar uğraşan bu kadar ince detayları dahi anlatan bir dr gördüm ve güven verdi bana inşallah böyle gider.%100 kız dedikaydirigubbakcemile2 ve kızımı 4 boyutlu gördük uyuyordu cimcimem esnedi resmen gülmekten öldük bir elini kafasının altına koymuş aynı babası gibi uyuyordu.dr ultrasyonu ayrıntılıytı.kalbini beynini heryerini inceledik maşallah hiçbir sorunumuz çıkmadı.Allaha şükür

2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman kalbine tekrar bakıcağını söyledi çünkü gözden kaçabilen şeyler olabilirmiş.Allah korusun.çok titiz bir dr işinde.ayrıca paracı olmamasıda beni ayrı sevindirdi.özel muayenesi 100 tl bir kontrol hakkın var ama son aylarda kontrollerin hepsi ücretsizmiş.bu arada medicalde normal doğum 250 tl sezeryan 500 müş özel oda istersen 100 tl fark veriyormuşsun bana uygun geldi.normal doğum da olsa sezeryanda olsa ben giriyorum dedi.sıkı durun tahmini doğum tarihim 14 şubatmış.özel ayarlamış gibi olduk.tabi bu değişebilir.bu arada fıstığım293 gr olmuş teyzeleri

resmini öpüp duruyorum o kadar net bir resimki eşim fırsat bulup pc ye atabilirse sizlerlede paylaşıcamm.bizden bu kadar çok konuştum :kedi: