2010 Şubat Anneleri

bi de punlar farklı farklı meleksen canım
mesaj puanı, cart puanı, curt puanı naniknanik
her ürünü farklı puan türüyle satın alıyorsun...

bak burda açıklıyor zeynep
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/316865-kk-sanal-alisveris-acildi-sicak-citir-cay-simidi-1-mesaj-puani.html

hayırlı olsun zinepcim güle güle kullan kaydirigubbakcemile3
çantan üstünde paralansın, pastanı da yiyeme bana gönder :roflol:

iyi aksamlar cnm aman yemisim sanal pastayi orda gordum canım nasil cekti anlatamam hamileyiz yahu boyle seyler olurmu :utangac:

Önemli Hatırlatma ! Etiketi öyle rastgele doldurmayın lütfen. KONU ıLE ıLGıLı ANAHTAR kelimeler girin lütfen... rep konusuna dönmesin : (
kazenden alıntı

kazen burda ne demek istemiş ki :uhm:

iyi aksamlar cnm aman yemisim sanal pastayi orda gordum canım nasil cekti anlatamam hamileyiz yahu boyle seyler olurmu :utangac:

aaaaaa sanalmış bunlar. ben de ne güzel sevinmiştim. patikleri kızımın ayaklarında hayal etmiştim. hayallerimi suya düşürdüler. amaaaaaann

ya sorma herkes bı yere dagılmıs nolurdu hepımız aynı yerde oturup cay kahve gunlerı duzenleseydık cokacimcoook

SUMİFER

Cok guzel canım cok hosuma gitti biz karyola düşündük ama bunlarda cok guzelmış...

Bu arada kime gidyorsun canım doktrun kım ?

özel konak hastanesi erkan beye gidiyorum canım.sen kime gidiyosun.

canım ben 21 haftadayım hala hissetmiyorum çok korkuyorum çokkkkkkkkkkkkk

stres yapma canım.yarın allahın izniyle hem bebişinin hareketlerini hemde cinsiyetini öğreneceksin.stres yapma bunlar normalmiş.eğer birazda kilo varsa geç hissedilebiliyormuş.yarın ola hayrola.

Back
X