Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardeşim hemşire.
kendi ayaklarının üzerinde duran birisi çok şükür...çaışıyo....
daha genç hayatına çeki düzen verecek inşallah....
kardeşim hemşire.
kendi ayaklarının üzerinde duran birisi çok şükür...çaışıyo....
daha genç hayatına çeki düzen verecek inşallah....
bebişim35 hoşgeldin canım
Hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın....
hadi hayırlısı canımya allah onları sağlıklı versin bizlere.. dün bebeğimi kaybettim diye topik varya araya girdim çok moralim bozuldu allah onlara o mutluluğu tekrar yaşatsın bizede o acıyı yaşatmasın inş..:bbo:
fıkırewı kızın mı gelıyo senınde kızıma arkadas gelıyor desene opuyorumnanaktan
aa ben duymamışmıydım bu haberi :1shok:
hayırlı olsun canım kızın...gözün aydın
canım güzelmiş güle güle giysin bebişin opuyorumnanaktan
Demek kızın oluyor canım gözün aydın olsun, ne tatlıdır şimdi pembiş pembiş
kardeşim boşanıyor.daha 1,5 yıllık evliydi...işte ihanet....
ya aslında okumamak lazım kesinlikle, ama insanın aklına herşey geliyor. Ben en çok bebeğin kalbinin durmasından korkuyorum. bi tanıdığımın 8.5 aylıkken durmuşAklımdan hiç çıkmıyor. nedenini de soramadım ama çok merak ettim. 8.5 aylıkken tamamen bebeğe hazır olur insan, ama sonrası kötü tabi.
Rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. fazla düşününce de paranoyak oluyor insan. Tevekkül etmek lazım.
ay kızlar böyle şeyler yazmayın nolur içim bi hoş oluyor Allah hepimizinkini korusun
bende kötü oluyorum böle şeyler aklıma getirmek istemediğim halde her gece kabus görüyorum
canım senin çizelgede bebiş resmi kız bebek gibi duruyo demi ikimizin çizlgesi aynı siteden ben değiştirip üste isim yazmak istiyorum nasıl yapıcam
bende kötü oluyorum böle şeyler aklıma getirmek istemediğim halde her gece kabus görüyorum
canım senin çizelgede bebiş resmi kız bebek gibi duruyo demi ikimizin çizlgesi aynı siteden ben değiştirip üste isim yazmak istiyorum nasıl yapıcam
tatlım heading kısmı var ya oraya yazabiliyosun bi de resimler haftaya göre değişiyo benim de bugün değişmiş resim kızım da olcak zaten
merhaba kızlar yeni göbek ekleyen yokmu göbiş topiğine. Dur bi bakayım belki vardır.
bende bakmak istiyorum nerde o göbekler?
2010 şubat annelerinin göbüşleri topiği var canım, orda.