2010 Şubat Anneleri

kardeşim hemşire.
kendi ayaklarının üzerinde duran birisi çok şükür...çaışıyo....
daha genç hayatına çeki düzen verecek inşallah....

mrb kızlar buğün hiç giremedim biraz işlerim vardı
umarım herkes iyisir.
papatyacım geçmiş olsun diliyorum
umarım herşey güzel olacak bundan sonra.
iyiki kardeşin çalışıyor canım.

biliyorum zor ama kendini çok strese sokmamaya çalış canım bebişlerin için.

hadi hayırlısı canımya allah onları sağlıklı versin bizlere.. dün bebeğimi kaybettim diye topik varya araya girdim çok moralim bozuldu allah onlara o mutluluğu tekrar yaşatsın bizede o acıyı yaşatmasın inş..:bbo:

ya aslında okumamak lazım kesinlikle, ama insanın aklına herşey geliyor. Ben en çok bebeğin kalbinin durmasından korkuyorum. bi tanıdığımın 8.5 aylıkken durmuş :( Aklımdan hiç çıkmıyor. nedenini de soramadım ama çok merak ettim. 8.5 aylıkken tamamen bebeğe hazır olur insan, ama sonrası kötü tabi.

Rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. fazla düşününce de paranoyak oluyor insan. Tevekkül etmek lazım.

ay çok yoğundum giremedim kaynatmışınız gene
papatya kardeşin hakkında Allah en hayırlısnı versin sabırda versin yaşadığı kolay deil

Son düzenleme:
fıkırewı kızın mı gelıyo senınde kızıma arkadas gelıyor desene opuyorumnanaktan

evet evet doktor teyzemiz öyle dedi
valla ne oynarlar bıcır bıcır
ben kokoş yapacagım kızımı kesin kararlyım
şimdiden ne görsem alıyorum
tabi eşim boşamazsa :P

aa ben duymamışmıydım bu haberi :1shok:
hayırlı olsun canım kızın...gözün aydın

amanınnnnnnnnnnnnn o zaman adını da duymadın
teyzesi ELA olacak kızımızın adı hayırlısıyla

canım güzelmiş güle güle giysin bebişin opuyorumnanaktan

sağol tatlım aslında ben pastalısından istemiştim ama kalmamış
neyse 4 ay var daha belki çıkar yine

Demek kızın oluyor canım gözün aydın olsun, ne tatlıdır şimdi pembiş pembiş

sağol canım çok teşekkür ederim

kardeşim boşanıyor.daha 1,5 yıllık evliydi...işte ihanet....

çok üzüldüm canım allah kimse yaşatmasın
ama elden gelen sadece destek olup yanında olduğunuzu hissettirmek
allah sabrını verir
herşeyde vardır bir hayır
üzülme ne olur
o adam üzülsün haketmemiş kardeşini
pis herif.....
Çok üzgünüm çoook

ya aslında okumamak lazım kesinlikle, ama insanın aklına herşey geliyor. Ben en çok bebeğin kalbinin durmasından korkuyorum. bi tanıdığımın 8.5 aylıkken durmuş :( Aklımdan hiç çıkmıyor. nedenini de soramadım ama çok merak ettim. 8.5 aylıkken tamamen bebeğe hazır olur insan, ama sonrası kötü tabi.

Rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. fazla düşününce de paranoyak oluyor insan. Tevekkül etmek lazım.

ay kızlar böyle şeyler yazmayın nolur içim bi hoş oluyor Allah hepimizinkini korusun

ay kızlar böyle şeyler yazmayın nolur içim bi hoş oluyor Allah hepimizinkini korusun

bende kötü oluyorum böle şeyler aklıma getirmek istemediğim halde her gece kabus görüyorum

canım senin çizelgede bebiş resmi kız bebek gibi duruyo demi ikimizin çizlgesi aynı siteden ben değiştirip üste isim yazmak istiyorum nasıl yapıcam

bende kötü oluyorum böle şeyler aklıma getirmek istemediğim halde her gece kabus görüyorum

canım senin çizelgede bebiş resmi kız bebek gibi duruyo demi ikimizin çizlgesi aynı siteden ben değiştirip üste isim yazmak istiyorum nasıl yapıcam

bi bakiim siteye de tarif edeyim unutmuşum

tatlım heading kısmı var ya oraya yazabiliyosun bi de resimler haftaya göre değişiyo benim de bugün değişmiş resim kızım da olcak zaten

zeynep naptı kızlar diş randevusunu haberiniz var mı? sayfaları atlayarak okudum kaçırdım onu...

Back
X