çok sağolun kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu hafta içi şeker yüklemesiyle renkli ultroson verdi dr. yaptıran varmı aranızda bide kızım 460 gr nerdeyse yarım kilo kıyma :ecrin_bebek: normal demi 22.haftaya göre kızlar
canım şeker için erken değil mi daha ben 24. haftada yapılıyor diye biliyorum... bebişinede maşallah canım... kilolanmış bayağı... bundan sonra boy yavaşlıyo kilo artıkyo sağlam tepiklere hazır olun:)))
ya böyle uykusuz kaldıkça, şöyylleee kolumu bacağımı sonuna kadar uzatıp, gerinmek istiyorum ama yapamıyorum(
canım bende korkuyorum ya gerinme ihtiyacı duyuyorum yarım yamalak gerinmeden bozma bişey yapıyorum ama kesmiyo...
merhaba arkadaşlar benim ikinci gebeliğim ve 21 haftalık hamileyim.
ayrıntılı usg girdinizmi istanbullu bayanlar özellikle hangi hastane ve ücretini öğrenebilirmiyim.
bakan doktor uzm. doç.prof.hangisiydi bide..
canım anadolu yakasındaki dr. lar hakkında bi fikrim yok ama bu yakada çok sağlam bi dr. tavsiye edebilirim... biraz pahalı muayenesi... bir kaç ay önce arkadaşım gitti çok memnun kaldı bende ona gştmeyi düşünüyorum... adam perinatolog... yaklaşık 45 dk kadar sürüyo muayenesi 170 tl idi en son... ama pişman olmazsın... Op. Dr. Fehmi Yazıcıoğlu...
Son düzenleme: