2010 Şubat Anneleri

çok sağolun kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu hafta içi şeker yüklemesiyle renkli ultroson verdi dr. yaptıran varmı aranızda bide kızım 460 gr nerdeyse yarım kilo kıyma :ecrin_bebek: normal demi 22.haftaya göre kızlar

canım şeker için erken değil mi daha ben 24. haftada yapılıyor diye biliyorum... bebişinede maşallah canım... kilolanmış bayağı... bundan sonra boy yavaşlıyo kilo artıkyo sağlam tepiklere hazır olun:)))

ya böyle uykusuz kaldıkça, şöyylleee kolumu bacağımı sonuna kadar uzatıp, gerinmek istiyorum ama yapamıyorum :((

canım bende korkuyorum ya gerinme ihtiyacı duyuyorum yarım yamalak gerinmeden bozma bişey yapıyorum ama kesmiyo...

merhaba arkadaşlar benim ikinci gebeliğim ve 21 haftalık hamileyim.
ayrıntılı usg girdinizmi istanbullu bayanlar özellikle hangi hastane ve ücretini öğrenebilirmiyim.
bakan doktor uzm. doç.prof.hangisiydi bide..

canım anadolu yakasındaki dr. lar hakkında bi fikrim yok ama bu yakada çok sağlam bi dr. tavsiye edebilirim... biraz pahalı muayenesi... bir kaç ay önce arkadaşım gitti çok memnun kaldı bende ona gştmeyi düşünüyorum... adam perinatolog... yaklaşık 45 dk kadar sürüyo muayenesi 170 tl idi en son... ama pişman olmazsın... Op. Dr. Fehmi Yazıcıoğlu...

Son düzenleme:
kızlar aryacım volescim nasılsınız sesiniz çıkmıyo hiç unuttunuz mu beni ne yaptınız

kız seni unutmak mümkünmü aşkolsunopuyorumnanaktan benim pc donuo kasıo inan zor okuyup yazıyorum sayfa sürekli hata verio.sanırım format istio.walla benim keyfim yok cnm ya akşama kına gecesi var tuvaletim gelirse orada napıcam bilmiyorum eşimde olmucak kayınvaldemle görümcemde düğünü severler kalkmak bilmezler kimse beni düşünmez yani.opuyorumnanaktanmafoldumben zırt pırt tuvaletim gelio benim ve heryerde yapamıyorum.tutarsamda karnım ağrıo.ayrıca ne giyicem diede düşünüyorum topuklu giyemiyorum yeni aldığım botlarında altı kayıyor.spor onlar.ayyy ne kadar dertlimişim gördünmü birinin nasılsın demesi gerekiomuşkaydirigubbakcemile3

cnm walla işin zor gerçekten eşine kızamıyorum annesinden babasından çekiniyordur kardeşini istemiyor gibi olmak istemez senin kardeşin gelse mesela okumaya sen istemezmisin yanında kalsın gerçi biz eşlerimizin fikrini önemseriz böyle bir konuda çekiniriz.benim kızdığım kayınvalden ve kayınpederin koskoca insanlar bunu düşünmeleri gerekir.inşallah eşinle aran açılmaz sabırlı olmaya çalış belki birsüre sonra kendi rahat edemez ve yurda çıkmak ister.koca delikanlı yaşıda ufak değilki sen daha genceciksin eşin geç gelio ne kayınvaldeymiş insan böyle şeyleri düşünür biraz ama onun işine geliodur.sinir etmekten zevk alanlardansa eğer.kendi kızlarına olsa kıyamazlar.:oklava:

Doğru diyorsun Aryaa. Kayınvalide çok düşüncesizmiş. Çok kızdım ben de ona. Umarım çocuk adam gibi bi çocuktur da Akpak açısından bakarak hareket eder hep. Gerçi böyle bencil bir anneden de düşünceli çocuk mu çıkar bencil çocuk mu çıkar onu bilemiyorum.

cnm senin takvimin yokya ben hep unutuyorum kaç haftalık olduğunu sen bizden öndeydin epey 22.haftamıydı?benmi yanlış hatırlıyorum?benim 19+3 ken 295 gr çıktı.
22+3 olduk bugün canım valla dün dr.460gr dedi bende bi kaldım ama baktım netten normalmiş bu haftaya göre ama benim bebiş biraz tontiş olcak herhal :ecrin_bebek:
canım şeker için erken değil mi daha ben 24. haftada yapılıyor diye biliyorum... bebişinede maşallah canım... kilolanmış bayağı... bundan sonra boy yavaşlıyo kilo artıkyo sağlam tepiklere hazır olun:)))

bilmiyorum ki canım haftaya 23. hafya girmiş olucam heralde normal
oo tepikler aldı başını gidiyo maşşallah baya baya hissediyorum kızımı

.

fatolina canım ne testi ki.

canım şeker yüklemesi yapılıcak bide idrar kan testi verdi

kızlar gunaydın gecmıse bakamadım dolmus masallah nasılsınız herkes ıyımı :asigim:
ben sabahtan berı doktorlardayım walla once gıttım guatr kontrolum ıcın kan verdım ordan kızılay ın dıscısıne gıttım. 1 tane curugum warmıs ona dolgu ıcın gun verdı. 2 tane dısım daha kotuydu onlar dıpten curumeye baslamıslar dıs fılmı gerek ama su an cekemeyız doguma kadar beklemelısın dedı :sinifsinif: aylarca o agrıyı cekıcem yanı cıkar yolum yokmus 1 tanesını kurtarıyo dolguyla ama dıger 2 sı ıcın yapılcak bısey yok senağlama
kadın hamıle kadınlarda dıs curumesı ve hassasıyetı cok fazla goruluyor bolca d vıtamını ve kalsıyum almalısın dedı aklınızda bulunsun kızlar yoksa benım gıbı 3 dısınızı feda edersınız boyle :sinifsinif:
bu arada hastanede organ bagısı standı kurmuslardı ne zamandır aklımdaydı gıttım butun organlarımı bagısladım daha esıme de soylemedım bısey dıycenı sanmıyorum zaten boyle seylerde duyarlıdır oda...
ve hala dısım agrıyoooo :çok üzgünüm:

serabım canım benim walla aynı anda kaç iş yapıyorum bi görsen... nasılsın canımın içi... keyfin nasıl...

kız seni unutmak mümkünmü aşkolsunopuyorumnanaktan benim pc donuo kasıo inan zor okuyup yazıyorum sayfa sürekli hata verio.sanırım format istio.walla benim keyfim yok cnm ya akşama kına gecesi var tuvaletim gelirse orada napıcam bilmiyorum eşimde olmucak kayınvaldemle görümcemde düğünü severler kalkmak bilmezler kimse beni düşünmez yani.opuyorumnanaktanmafoldumben zırt pırt tuvaletim gelio benim ve heryerde yapamıyorum.tutarsamda karnım ağrıo.ayrıca ne giyicem diede düşünüyorum topuklu giyemiyorum yeni aldığım botlarında altı kayıyor.spor onlar.ayyy ne kadar dertlimişim gördünmü birinin nasılsın demesi gerekiomuşkaydirigubbakcemile3

Rahatsızım deyip gitmesen olmaz mı?

kızlar gunaydın gecmıse bakamadım dolmus masallah nasılsınız herkes ıyımı :asigim:
ben sabahtan berı doktorlardayım walla once gıttım guatr kontrolum ıcın kan verdım ordan kızılay ın dıscısıne gıttım. 1 tane curugum warmıs ona dolgu ıcın gun verdı. 2 tane dısım daha kotuydu onlar dıpten curumeye baslamıslar dıs fılmı gerek ama su an cekemeyız doguma kadar beklemelısın dedı :sinifsinif: aylarca o agrıyı cekıcem yanı cıkar yolum yokmus 1 tanesını kurtarıyo dolguyla ama dıger 2 sı ıcın yapılcak bısey yok senağlama
kadın hamıle kadınlarda dıs curumesı ve hassasıyetı cok fazla goruluyor bolca d vıtamını ve kalsıyum almalısın dedı aklınızda bulunsun kızlar yoksa benım gıbı 3 dısınızı feda edersınız boyle :sinifsinif:
bu arada hastanede organ bagısı standı kurmuslardı ne zamandır aklımdaydı gıttım butun organlarımı bagısladım daha esıme de soylemedım bısey dıycenı sanmıyorum zaten boyle seylerde duyarlıdır oda...

canım geçmiş olsun valla diş ağrısı çok zor allah vermesin.aferin kız sana organlarını bağışladın haalkisalkisalkisalkisalkisalkis

geçmiş olsun canım... benimde ilk zamanlarda diş etlerimde sorunlar vardı... çok hassastı fırçalarken bile için gidiyodu sızısına çok şükür şimdi geçti.... ihmale gelmez canım dişler doğumdan sonra ilk iş onu hallet canım... ama uyuşturmak için verilen ilaçları sen gene sor sütüne geçmesinde...

canım bende korkuyorum ya gerinme ihtiyacı duyuyorum yarım yamalak gerinmeden bozma bişey yapıyorum ama kesmiyo...

canım anadolu yakasındaki dr. lar hakkında bi fikrim yok ama bu yakada çok sağlam bi dr. tavsiye edebilirim... biraz pahalı muayenesi... bir kaç ay önce arkadaşım gitti çok memnun kaldı bende ona gştmeyi düşünüyorum... adam perinatolog... yaklaşık 45 dk kadar sürüyo muayenesi 180 tl idi en son... ama pişman olmazsın... Op. Dr. Fehmi Yazıcıoğlu...

tşkler bilgiler için canım.
şuan prof.dr.ahmet beyin fiyatı da öyle.ilk gebeliğim kızımda 40 dakika kadar detaylı incelemişdi dediğin gibi..fiyat olarak o zaman yarısını vermişdik.şuan 180 tl daha uygun bulabilirmiyim araştırıyorum pek yok gibi ..
bir iki yere sordum şuan biri 130 tl birii 166 tl verdi birde bakan uzm.doktor o fiyatı verdikden sonra prof.dr verip bakılmak isterim..
medical park göztepe hastanesine birde sorayım bakayım..

Geçmiş olsun zeynepb ben de yirmilik dişimden korkuyorum problem çıkaracak gbibi duruyo. Bi tane çektirmiştim yirmilik çok zor olmuştu. Kancalıymış diye dişeti kesilip alınmıştı dikiş atılmıştı sonra. Şimdi biri daha bazen sinyal veriyor üstelik bu üst çenede. Umarım sorun çıkarmaz.

:teselli: cnm diş ağrısıda başka hiçbirşeye benzemez benimde arada ağrıyor ağrıyan yere karanfil koyuyorum.şükür bu ara yok.işin tuhafı dr gittim bende çürükte yok dr bu dişler nasıl ağrır tuhaf dedi yolladı demekki hamilelikle alakalı cidden.organ bağışında bulunmak güzel birşey ama büyük cesaret kutluyorum senia.s.

22+3 olduk bugün canım valla dün dr.460gr dedi bende bi kaldım ama baktım netten normalmiş bu haftaya göre ama benim bebiş biraz tontiş olcak herhal :ecrin_bebek:
[/B]

normal cnm ama maşallah tonbiş olsunlar daha iyi.:nazar:benim dr normal hatta önden gidio dedi ama bize bu sefer boyutlu ultrasyon videosu verdi orada sanki zayıf gelio eşimle bana kemikleri gözüküo evham yaptım bende aslında benim de nette baktım iyi ama insan tonbiş olsun isTio.

Doğru diyorsun Aryaa. Kayınvalide çok düşüncesizmiş. Çok kızdım ben de ona. Umarım çocuk adam gibi bi çocuktur da Akpak açısından bakarak hareket eder hep. Gerçi böyle bencil bir anneden de düşünceli çocuk mu çıkar bencil çocuk mu çıkar onu bilemiyorum.

cnm walla büyükler bu kadar düşüncesizse biz gençlerin hatalarına bir bahane bulmaya hakları yok.ne yazıkki insanlar o kadar bencil olmuşlarki Allah herkese vicdan vversin.ne yazıkki yapıolar bende yaşadım böyle şeyler evliliği nasıl etkilediğini biliyorum ama olgunlaştırdı beni bu tür olaylar artık bende yeri geldiğinde bencil insanlara karşı bencil olmayı öğrendim.adaletsiz dünya.Allahım affetsin.

sagolun kızlar ya... her bebek annesınden 1 dıs alır derler ya benımkıne 1 tane yetmedı 3 dısıme bırden goz koydu :roflol:

ah canım sorma kimse kimsenin halinden anlamaz valla bende kayınvalidemde oturuyom akşamları ayaklarım şişiyo kimse git yat demiyo valla bende muzdaribim bu konudan allah hepimize kolaylık versin bursalı kızlar belki belki hepimiz aynı masada doğururuz yan yana ne güzel olur demi

merhaba kızlar dün çok yoğundum hiç giremedim bugünde ancak işlerimi toparladım bi bakayım dedim sayfa atlıyarak baktım geçmişe.umarım herşey yolundadır.

Fatoş cinsiyet öğrenmişsin galiba gözün aydın senin oğlanda amma nazlıymış kızın nazlısı tamam da erkeğe ne oluyormuş :emir_bebek:

hasta olanlarada geçmiş olsun bi yemek yiyip geliyorum. öptüm hepinizi.

Voles bu arada izmit tekiler buluşuyormuş ıstanbul buluşması ne alemde bence tarih belirliyelim havalar soğumadan buluşalım.

Back
X