2010 Şubat Anneleri

ii akşamlar kızlar nasılsınız
artık hissediyorum meleğimin hareketlerini çok şükür nası güzel bi duyguymş

gözün aydın canım. çok güzel bir duygu..opuyorumnanaktan
kızlar kk sayfaları yavaş mı aılıyor bana mı öyle geldi:uhm:

tamam canım iyi eğlenceler yerim ben senin kızını kendinize iyi bakın

sağol canım benim sonunda :)

canım kına nerede?
annem de gidiyro bu gece bayrampaşada?
aynı kına olmasın kaydirigubbakcemile5

valla haklısın sabahtan beri aramadığım hastane kalmadı bu arada 140tan aşağı fiyatta yok hani
mafoldumben

sizi dedikoducular opuyorumnanaktan

cnm köfteci yusufun arkasında yıldırım saray düğün salonundaydı kına.ben bayrampaşa neresi bilmiyorum.
kızlarrr bı topıke bakım oyle yemege baslıyım dedım...
benıde ekleyın facebook ta
zeynep eröz biçer
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gözün aydın canım. çok güzel bir duygu..opuyorumnanaktan
kızlar kk sayfaları yavaş mı aılıyor bana mı öyle geldi:uhm:

EVET sayfalar gözükmüo hemen cnm.benim pc dede problem var gerçi ben ondan sanıyordum.

9

günaydın güzel annler
eşim işe gitti hemen açtım kk yı
dün bilğisayaımda sorun oldu giremedim hiç.

negüzel msn ler verilmiş dostlıuklar artıyor kıskandım valla sizi.

bende buğünlerde bebişimin hareketlerini hissediyorum sankı
kıpır kıpır birşeyler oluyor arasıra
inş. en yakın zamanda daha belirgin hissederim.

günaydın güzel annler

negüzel msn ler verilmiş dostlıuklar artıyor kıskandım valla sizi.

bende buğünlerde bebişimin hareketlerini hissediyorum sankı
inş. en yakın zamanda daha belirgin hissederim.

günaydın canım. ne güzel artık hissedebiliyorsun, sen de erken hissedenlerden olacaksın demekki, gözün aydın :)

Günaydın Güzel Şubat Anneleri a.s. nasılsınız dünden beri....

günaydın fatıma'cım. dün yazışmıştık ama gündüz girmedin heralde. haftaya cumartesi kayseri tayfası buluşalım diyoruz.ne dersin,sana uyar mı?

günaydın canım. ne güzel artık hissedebiliyorsun, sen de erken hissedenlerden olacaksın demekki, gözün aydın :)

günaydın fatıma'cım. dün yazışmıştık ama gündüz girmedin heralde. haftaya cumartesi kayseri tayfası buluşalım diyoruz.ne dersin,sana uyar mı?

Günaydın Yarencim, haftaya cumartesi işyerinden arkadaşlarımla oturmamız var. 2 haftadır erteliyorduk gelemem dersem ayıp olur, siz buluşun banada resimlere bakmak kalsın napim:a015:

günaydın herkese,,

Günaydın selamkerem a.s.

günaydın güzel annler

Negüzel msn ler verilmiş dostlıuklar artıyor kıskandım valla sizi.

Bende buğünlerde bebişimin hareketlerini hissediyorum sankı
inş. En yakın zamanda daha belirgin hissederim.
günaydın canım hadi gözün aydın bende hala tyık yok
günaydın arkadaşlar, herkese hayırlı cumalar...
günaydın canım sanada hayırlı cumalar
günaydın güzel şubat anneleri a.s. Nasılsınız dünden beri....
günaydın fatımacım
günaydın canım. Ne güzel artık hissedebiliyorsun, sen de erken hissedenlerden olacaksın demekki, gözün aydın :)

günaydın fatıma'cım. Dün yazışmıştık ama gündüz girmedin heralde. Haftaya cumartesi kayseri tayfası buluşalım diyoruz.ne dersin,sana uyar mı?
günaydın yarencim kız sen benim liseden bi arkadaşıma çok benziyon
günaydın herkese,,
günaydın selmacım
günaydınlarr
hayırlı cumalar

günaydın esmacım hayırlı cumalar sanada

Günaydın şekerler.iyi bir gün geçirelim umarım hepimiz.hastalarda inşallah düzelmişlerdir biraz.ben dün kına gecesine gittim oynuyamadan geldim:)))))şansımada bir güzel çalıolardı:)kalçam böyle olmasa kimse tutamazdı ama.kitlenip kalıyorum ondan korktum komedii olurdu:)))kocamda kızıma süpriz yapmış hastane çıkış takımı alıp gelmiş pembiş pembiş çok mutlu oldum sevdim sevdim minicik eldivenlerini.

günaydın canım hadi gözün aydın bende hala tyık yok

günaydın canım sanada hayırlı cumalar

günaydın fatımacım

günaydın yarencim kız sen benim liseden bi arkadaşıma çok benziyon

günaydın selmacım

günaydın esmacım hayırlı cumalar sanada

GÜNAYDIN TÜM ŞUBAT MELEKLERİ VE ANNELERİzemuszemus

fatoş günaydın canım

Hepinize günaydın şekerleropuyorumnanaktan

Günaydın canlar a.s. nasılsınız cümleten

Günaydın şekerler.iyi bir gün geçirelim umarım hepimiz.hastalarda inşallah düzelmişlerdir biraz.ben dün kına gecesine gittim oynuyamadan geldim:)))))şansımada bir güzel çalıolardı:)kalçam böyle olmasa kimse tutamazdı ama.kitlenip kalıyorum ondan korktum komedii olurdu:)))kocamda kızıma süpriz yapmış hastane çıkış takımı alıp gelmiş pembiş pembiş çok mutlu oldum sevdim sevdim minicik eldivenlerini.

Günaydın canım, oynayamadın mı yazık sana.... neyse canın sağ olsun demi.. Bende ogluşuma bişeyler aldım dahada almam gereken epey bişeyler var her ay biraz biraz alıp tamamlamayı düşünüyorum inş. Kızının cicilerini güle güle giydir canımmm.

günaydın şekerler.iyi bir gün geçirelim umarım hepimiz.hastalarda inşallah düzelmişlerdir biraz.ben dün kına gecesine gittim oynuyamadan geldim:)))))şansımada bir güzel çalıolardı:)kalçam böyle olmasa kimse tutamazdı ama.kitlenip kalıyorum ondan korktum komedii olurdu:)))kocamda kızıma süpriz yapmış hastane çıkış takımı alıp gelmiş pembiş pembiş çok mutlu oldum sevdim sevdim minicik eldivenlerini.

günaydın canım inşallah güzel bir gün olsun demek oynuyamadın ha olsun bende oynamıyacam oy yerim eldivenlerini minicik minicik dimi.

Back
X