2010 Şubat Anneleri

Günaydın Esracım ben hala seni ekleyemedim Fatoş ta göremedim seni

günaydın canım bende seni göremiyorum fatoşta... direk ismini yazıp aratıyorum bulunamadı diyor nasıl iş anlamadım.... başka kimlerde eklisin onlardan bakiyim bide...

hayırlı olsun tatlım:1hug: benimde bir tane kız kardeşim var annem onu vermeyecekmiş kimseye :oklava: bende evleneli daha 2 sene olmadım çünkü birde geçen sene bayramda babamı kaybettik oyüzden yalnız kalırım onu kimseye vermeyeceğim diyor onunda evlenmeye niyeti yok kaydirigubbakcemile3

sağol canım annemde öyle diyodu yaşı daha 21 küçük vermem ben evleneli 1,5 sene oldu bana alışamadan o evlendi ama kısmet ben evleneli 3 ay olmuştu kardeşim sözlendi başınız sağolsun bencede anneni yalnız bırakmasın bir süre benim annem o konuda şanslı biraz abim ve eşi annemlerle kalıyor torunlar falan yalnızlık pek çekmiyor

cnm senin içinden kız geçiodu sanırım ondan inanamıosun sen de benim kocam gibikaydirigubbakcemile3 o da dr kız dio halen dioki dr bey ben erkek hissediyorumkaydirigubbakcemile3 sonra döndü dr gülerek %100 kız dedikaydirigubbakcemile3

.
evet hala kız gibi geliyo
eşim erkekkk o hiç takılma dio :)

cnm ben özeline gitmeni tavsiye ederim 100 ytl veriosun 2 hafta sonrada ücretsiz kontrolün var sonra medicalden devam edersin istersen.ultrasyonu çok güzel dr.net görmek acayip güzel ama istersen tam 20.haftanda git.ya da git şimdi nasıl olsa 2 hafta sonrada kontrole çağıracak o zaman tekrar bakar.

:
haklısın canım

güzel geçti canım sağol güzel dileklerin için biraz yorucuydu kınasında kamera çekimini ben yaptım o biraz yordu birde gelin alma olayı işte öyle böyle oda geçti 2 gün dinlendik döndük işimize

hayırlı olsun kardeşin evlenmiş canım

günaydın canım bende seni göremiyorum fatoşta... direk ismini yazıp aratıyorum bulunamadı diyor nasıl iş anlamadım.... başka kimlerde eklisin onlardan bakiyim bide...

neden böyle oluyor acaba anlamadım ki...

esracım günaydın hoşgeldin.kızlar ben kaçıyorum ama gelirim birazdan benim pc resimlere bakarken facede kafayı yedi:)

sağol canım annemde öyle diyodu yaşı daha 21 küçük vermem ben evleneli 1,5 sene oldu bana alışamadan o evlendi ama kısmet ben evleneli 3 ay olmuştu kardeşim sözlendi başınız sağolsun bencede anneni yalnız bırakmasın bir süre benim annem o konuda şanslı biraz abim ve eşi annemlerle kalıyor torunlar falan yalnızlık pek çekmiyor

ne tesadüf benim kardeşimde daha 21 yaşında oda erken diyor yerimseniben

bende göremedim fatma, ferdi, ferdi... 3 tane F harfiyle başlayan kişi var listede... Allah allahhhhhhhhhhh iyice hırs yaptım he... bu iş artık gurur meselesi oldu.. eklemem lazım seni........ kaydirigubbakcemile3

Ayarlarına bir bak bacım, kendini görünmez falan mı yaptın yoksa kaydirigubbakcemile3

Back
X