bizde geldik mamamızı yedik serapçım kötü bişey yoktur içini rahat tut
seçilcim özlettin kendini yaaa
ewet cnm bu konuda tecrubelı bırı olarak soyleyeyım catala yatıyosun ayıtır demesı ,bakıyo ıste fazla detaylı anlatmaya gerek yok herhalde:lepi::lepi:
cnm ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokum buluşamadık.kaydirigubbakcemile3 çamaşır yıkıyorum durmadan cnm ya emre birsürü kirli getirdi:1shok: canım çıktı walla.birde ağrım oluo bu aralar karnımda değilde kasık ve o malum bölgede derin vuruo sanırım ama bağırıcam nerdeyse o kadar şiddetli.bugün kontrol var heycanlıyım bakalım ne dicek dr.derinede annecim kapat yüzünü gösterme bize diye tembihliyorum bu sefer kaç haftadır yalvardım göstermedi bakalım birde böyle deniyeyimkaydirigubbakcemile3 öteki derinim napıo?
ayyyyy çok zor ya benim enfeksiyon için baktı 2 ay önce dr çok kötüydü birde erkek olunca kasıo insan kendini ilkkez erkek dr muayene oldum acayip utandım kadın olmak ne zor.ufffffkafamçokkarıştı
seçil canım benimde göstermicekti elleri yüzündeydi ama doktor amcamız salladı acık çekti elini :)
seçil kız enfeksiyon için ne dedi sonra sanırım bendede var çok acıyo bide kaşınıyo
seçil canım benimde göstermicekti elleri yüzündeydi ama doktor amcamız salladı acık çekti elini :)
seçil kız enfeksiyon için ne dedi sonra sanırım bendede var çok acıyo bide kaşınıyo
canım valla bi türlü buluşamadık sormaa ah kıyamam derin hnm vuruyo demekki bak yaramaza ama kendini çok zorlama lütfen tahmin edebiliyorum o ağrıları benimde göbeğim hala geçmedi biliyomusun acıyo ağlıcam nerdeyse göstermicek bu kızlar bize yüzlerini benimkide habrie tepikliyo annesini ama acayip halsizlik var bende her gece erkenden yatıyorum yaniii
aman bu çatı muaynesi olmsa olmuyomu ya usgden anlaşılmıyomu
e olacak o kadar cnm yanı
basa gelen cekılır ,bak o cok onemlı bısey, belkı catın dar ve sende doktorunda bunu bılmıyosun allah korusun normal dogum yaamazsın ve sana normal dogum yatırırlarsa allah korusun cok kotu seylar olabılır,doktorunda senınde bunu bılmesı gerek cnm,zamanla alısıyosun bacım her yerını herkes goruyo,
hele doguma bı gırıyosun karsında en az 6 kısı ,, bu ısler boyle cnm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 esma çok tatlısın kısssssssssssss............
Aslında benim normal doğumdan korkmam bile saçma ben bu bebişi tam 3 yıl bekledim 1 yılı tüp bebek ve aşılamayla geçti hepsi boşa uğraştı...en son kendiliğinden verdi Allah...ama neler çektim sizin korktuğunuz o çatal dediğinize her gün oturuyodum yumurta takibi için vajinal ultrasonda öle hergün....ayrıyeten rahim filmi çekilen varmı aranızda bilmem Allahım heralde doğum sancısı eminim daha fazla deildir vıyyak vıyyak bağırıyon o yapılırken....bide yumurta toplanırken 30 cm iğneyle topladılar ve canlı canlı ....rahme güya uyuşturucu iğne yapıyolar ölüyon ağrıdan o iğne rahme cos diye batıyo çok acı çektim ben çok..........
sorma cnm ya o halsizlik bende de var dayak yemiş gibiyim hergece.göstermicek cimcimeler.yüzgörümlüğü istiolar babalarından.biz naz yapamadık onlar yapıcaklar babalarına herhalde.kaydirigubbakcemile3 evin işi bitmio artık yemek yapmak dahi zor gelio ağrlaştık iyice cnm ya.bu aylarında egzersiz yapanlara hayret ediyorum ben mi çok nazlıyım acaaba ya.
ALLAHIM seni mükafatlandırmış cnm o çektiğin acılara karşılık.o zaman sen daha dayanıklı olursun bizlerden en azından bu acımızın sonunda ALLAHım bize dünyanın en tatlı meleklerini vericek inşallah.bende çok yaşadım alttan muayene biliyorum ama seninki daha zordur herhalde.
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/316567-2010-351ubat-bebi351lerinin-cicileri-13.html
ecrindilanın cicilerinin bi kaç bişey ekledim kızlar
Bende doktordan geldim kızım 2200 gr olmuş çok şükür bi sorun yok ama ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi mide yanması için şurup verdi dün gece kasıklarım çok ağrıdı birde idrarımı yaparken çok zorlanıyodum aranızda bu sorunu yaşayan varmı ilk defa antibiyotik kullancamda sorun olmaz inşallah bebek için.
bende doktordan geldim kızım 2200 gr olmuş çok şükür bi sorun yok ama ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi mide yanması için şurup verdi dün gece kasıklarım çok ağrıdı birde idrarımı yaparken çok zorlanıyodum aranızda bu sorunu yaşayan varmı ilk defa antibiyotik kullancamda sorun olmaz inşallah bebek için.
amin inş. teşekkür derim şekercanım masallah ya hepsı cok tatlı Allah guzel gunlerde gıydırmeyı nasıp etsın kuzucuguna
Bende doktordan geldim kızım 2200 gr olmuş çok şükür bi sorun yok ama ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi mide yanması için şurup verdi dün gece kasıklarım çok ağrıdı birde idrarımı yaparken çok zorlanıyodum aranızda bu sorunu yaşayan varmı ilk defa antibiyotik kullancamda sorun olmaz inşallah bebek için.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 esma çok tatlısın kısssssssssssss............
Aslında benim normal doğumdan korkmam bile saçma ben bu bebişi tam 3 yıl bekledim 1 yılı tüp bebek ve aşılamayla geçti hepsi boşa uğraştı...en son kendiliğinden verdi Allah...ama neler çektim sizin korktuğunuz o çatal dediğinize her gün oturuyodum yumurta takibi için vajinal ultrasonda öle hergün....ayrıyeten rahim filmi çekilen varmı aranızda bilmem Allahım heralde doğum sancısı eminim daha fazla deildir vıyyak vıyyak bağırıyon o yapılırken....bide yumurta toplanırken 30 cm iğneyle topladılar ve canlı canlı ....rahme güya uyuşturucu iğne yapıyolar ölüyon ağrıdan o iğne rahme cos diye batıyo çok acı çektim ben çok..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?