2010 şubat annişlerinin göbüşleri

tektanem normal tabı kıs masallah gobusune senınde
fatos teyzesı tesekkur ederıs bebekımle :1hug:

kıs esma senin minnacık göbüşün vardı, ne yedin,ne yaptın da büyüttün bu kadar kuzum.? :) Göbüşe de bebişe de 41,5 kere maşallah

zeynepcim senin göbüş de çok güzel görünüyor. Allah nazarlardan saklasın.

kaç aylık canım? daha küçükmüş senin ki, bizimkilere göre yani..

kız zayıf kaldım diyon ama koca göbek olmuş maşalah oglunaaa.....
canım bu ay biraz fazla kilo aldım 3, kilo bide kendim zayıf olduğum için büyüdü işte :kedi:
ayy esma cok tatlı gobısın ya masallah kızzz
sağol canım senin göbişte çok harika kız göbüşü ama tamm
esma maşallah dahada büyümüş
canım benim sağol
kıs esma senin minnacık göbüşün vardı, ne yedin,ne yaptın da büyüttün bu kadar kuzum.? :) Göbüşe de bebişe de 41,5 kere maşallah
..
kız biraz yakından çektim ondan büyük durdu galiba bide bu ay biraz fazla kilo aldım 3 kio ramazan dolyısıyla heralde
normalde böle görünüyorr

Son düzenleme:
Gülşahcım, Fatolinam, Esmacım, Zeynebim ve Tektanem kızlar maşallah sizlere göbişlere ve bebişlere... herkes büyütmüş miniğini yaaa... özellikle sevilayım ikiz olduğu iin sanırım seninki bi başka...bende kıskandım... bende mi koysam acep... en son sanırım 18. haftamda koymuştum 1 ay geçti üstünden... dur kıskandım telle hemen çekemde koyam.... yerim sizim göbişlerinizi bennnnn süperler... rabbim nazarlardan saklasın inşallah...

Son düzenleme:
kızçelerim kıskandım bende ekliyorum resmimi.... mucukkkkkk Şeniz
bugün 22+1 olduk kızımla....

oy oy oy süpermiş bu kız annesi yaaa...
maşallah esracım...içerde bi güzellik olduğu belli

sağol gülşahcım... kız göbeğine mi benziyo... 1 ay önce erkeğe benzetmişti herkes... önden bakınca anlaşılmıyo zaten ne zaman yan dönüyorum kocaman çıkıyo... belim falan kalınlaşmadı yani.. arkadan hiç belli değil... ben öne doğru büyüyorum :)))))

essmaaa,zeynepppp,voles kızzzlarrrrrrrrrrr
süper göbişler ve tabiki bebişlerrrrrrr maşaallahhhhh tühhh

canım süper maşallah hiçte kocaman değil çok şeker çok güzel.içindekide anası gibi güzel olacak kız senin kzıını oğluşuma alım mı dünür olalım:teytey:

sağol esmacım...bu arada senin oğluş kızıma gözmü koydu yoksa kaydirigubbakcemile3 walla çapkın olcak desene...

bitanesi sağol canım benim ... sizlerdende bekliyoruz resimler haydin....

fatoşum sağol canım walla bende anlamıyorum bazen kocaman bazende küçük başka resimdede kocaman çıktı duruşumdan kaynaklanıyo sanıyorum.... dünür olalım kız senden iyisinimi bulcam verdim gittiiii....... kaydirigubbakcemile3

kız voles maşallah canım amaaa benim göbişim senin göbişini döver sırnaşık şey sırnaşık şey
çok şeker görünüyon ay ben bu topiğe hiç uğramıyom göbişler çok güzel hepinize maşallah. bi ben foto eklemeyi beceremedimyaa

zeh canım benim sağolasın walla dün çekseydim göbişin resmini hangi hastaneye yatıcan doğum kaçta diye sorardınız hepiniz... bir şiştiki karnım anlatamam... arada oluyo.. çok şükür bugün biraz daha iyi gibiyim...

Maşallah göbişine ve kızına Volesçim Ne güzel olmuş.

Ben de çektim dün sabah akşam koyamadım şimdi koyuyorum:ecrin_bebek:

sağol esmacım...bu arada senin oğluş kızıma gözmü koydu yoksa kaydirigubbakcemile3 walla çapkın olcak desene...

bilmemm kız
geçende tv de küçük kızlar şarkı sölüyodu tekmeledi durdu oğlum kızları beğendinmi yoksa dedim babası kasıla kasıla nasıl güldüü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…