voles pantalonunu nerden aldınhamiş patalonumu?
evet canım hamiş pantolonu... üstümdeki bluzda eskiden kalçalarıma kadar inerdi maşallah göbiş artık yarı yola kadar inmasine müsade ediyo.... kaydirigubbakcemile3 Ender mağazasından almıştım canım... 50 tl ye... ama iyiki almışım çok çok çok rahatım üstümde hiçbişey yok sanki...
ayyy amanda aman cok güzel maşallah bende kıskandım akşam eve gidince bende eklicem hemen şimdi işteyım
hamiş pantalonlar bana büyük geliyo yaa bitane aldım kumaş en küçükbedeni hala olmuyo:)
aman da yesin onu teyzesi.. maşallah esracımama hiç öyle dediğin gibi kocaman değil. pek kibarcık...
esma :CüvCüv:
zeynep :CüvCüv:
voles :CüvCüv:
srpp :CüvCüv:
kızlar maşallah bebişlere artık herkesin miniği ben burdayın diyo Allah nazarlardan saklasın
ayy çok tatlı çıkmş serapcım. maşallah göbüşe de bebişe debenim istediğim, ama sonradan almaktan vazgeçtiğim tişörtten almışsın :) güle güle giy şeker..
esma :CüvCüv:
zeynep :CüvCüv:
voles :CüvCüv:
srpp :CüvCüv:
kızlar maşallah bebişlere artık herkesin miniği ben burdayın diyo Allah nazarlardan saklasın
SRPP maşallah canım
serapçım maşallah göbüşüne canım
kız serap çok şekerr olmuşun
Maşallah kızlar Allahım korusun içindeki melekleri.bizim topikteki annelerde bir ayrı güzel cnm.opuyorumnanaktan
Sağol canım:kedi: Sen de uzun kollusundan alırsın artık ben aldığımda yazdı:)maşallah canım süper olmuş göbişin Rabbim nazarlardan saklasın onu... bu tişörtten bende istiyodum ya hala alıcam.... kışın alırım artık Esra aklı nolcak...
Göbişler süperrrrr. Maşallah maşallah. Bu arada srpp tişörte bayıldım.
esra ve srpp gobusler yakıyo kızlar masallah mınıklermız dıye sevıyoruz ama ne mınıgı kocaman olmus bunlar
kızlar buda benim miniğim:)))) pardon tosunum:):1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?