2010 şubat annişlerinin göbüşleri

Bu da Benim 19+5 göbişim:CüvCüv:

Sonunda ayarladım galiba:dance:

Son düzenleme:
voles pantalonunu nerden aldınhamiş patalonumu?

evet canım hamiş pantolonu... üstümdeki bluzda eskiden kalçalarıma kadar inerdi maşallah göbiş artık yarı yola kadar inmasine müsade ediyo.... kaydirigubbakcemile3 Ender mağazasından almıştım canım... 50 tl ye... ama iyiki almışım çok çok çok rahatım üstümde hiçbişey yok sanki...

sağol serapcım... sende koyda bakalım göbişine... bekliyorum... opuyorumnanaktan

hamiş pantalonlar bana büyük geliyo yaa bitane aldım kumaş en küçükbedeni hala olmuyo:)

kızçelerim kıskandım bende ekliyorum resmimi.... mucukkkkkk Şeniz
bugün 22+1 olduk kızımla....

aman da yesin onu teyzesi.. maşallah esracım ama hiç öyle dediğin gibi kocaman değil. pek kibarcık.

ayy çok tatlı çıkmş serapcım. maşallah göbüşe de bebişe de benim istediğim, ama sonradan almaktan vazgeçtiğim tişörtten almışsın :) güle güle giy şeker..

esma :CüvCüv:
zeynep :CüvCüv:
voles :CüvCüv:
srpp :CüvCüv:
kızlar maşallah bebişlere artık herkesin miniği ben burdayın diyo Allah nazarlardan saklasın

ya bu arada volescim mesela bak senin kasıklardan itibaren şiş benim öle değil sadece göbek kısmında top gibi bişi var ondan benim kız olduğuna inanmıolar.neden benim öle aacaba ya bebişim yukarıdamı duruo benim gibi olan varmı?

maşallah canım süper olmuş göbişin Rabbim nazarlardan saklasın onu... bu tişörtten bende istiyodum ya hala alıcam.... kışın alırım artık Esra aklı nolcak...

ayyy amanda aman cok güzel maşallah bende kıskandım akşam eve gidince bende eklicem hemen şimdi işteyım

sağol canım... evet sende ekle herkesin göbişini merak ediyorum... buluşamıyoruz bari burdan görelim göbişleri...

hamiş pantalonlar bana büyük geliyo yaa bitane aldım kumaş en küçükbedeni hala olmuyo:)

benimkide yandan düğmeli canım artık büyüdükçe bi ilik kaydırıcaz ... bi tane almıştım oda bana hala büyük geliyo son aylarda giyicem onu artık hem kumaşıda biraz kalın onun tam kışlık yani... ama bunun ayarlasıda var ya o yüzden rahat hiyiyorum...

aman da yesin onu teyzesi.. maşallah esracım ama hiç öyle dediğin gibi kocaman değil. pek kibarcık...

sağol canım walla bazen çok büyük görünüyo gözüme bazende küçülüyo sanki... c.tesi kontrolüm var kaç kilo aldım çok merak ediyorum...

kızlar maşallah bebişlere artık herkesin miniği ben burdayın diyo Allah nazarlardan saklasın

sağol canım benim... evet dünyaya gelen büyüyo kaydirigubbakcemile3 henüz karnımızdada olsalar artık onlar birey...

Göbişler süperrrrr. Maşallah maşallah. Bu arada srpp tişörte bayıldım.

ayy çok tatlı çıkmş serapcım. maşallah göbüşe de bebişe de benim istediğim, ama sonradan almaktan vazgeçtiğim tişörtten almışsın :) güle güle giy şeker..

Sağol canım. Valla ben de çok severek giyiyorum. Kısakollu ama havalar daha güzel sonra da uzun kollu giyerim içime yine giyerim:)

SRPP maşallah canım

serapçım maşallah göbüşüne canım

Sağolun teyzeleri

kız serap çok şekerr olmuşun

Sağol canım:kedi:

Maşallah kızlar Allahım korusun içindeki melekleri.bizim topikteki annelerde bir ayrı güzel cnm.opuyorumnanaktan

en güzel anneler Şubat 2010 annelerialkisalkisalkisalkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt

maşallah canım süper olmuş göbişin Rabbim nazarlardan saklasın onu... bu tişörtten bende istiyodum ya hala alıcam.... kışın alırım artık Esra aklı nolcak...
Sağol canım:kedi: Sen de uzun kollusundan alırsın artık ben aldığımda yazdı:)

Göbişler süperrrrr. Maşallah maşallah. Bu arada srpp tişörte bayıldım.

Sağol canım:kedi:

esra ve srpp gobusler yakıyo kızlar masallah mınıklermız dıye sevıyoruz ama ne mınıgı kocaman olmus bunlar

kızlar buda benim miniğim:)))) pardon tosunum:):1hug:

Eklentiler

• $SDC10338.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 66
  • $SDC10342.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
zeynepcim sağol canım... walla el bebek gül bebek bakılıyolar büyümesinlerde napsınlar ..:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…