2010 şubat annişlerinin göbüşleri

benim zaten biraz göbeğim olduğu için şu an farketmiyor. tek fark artık göbeğimi içime çekmeden yürüyorumkaydirigubbakcemile3

[/url][/IMG]

bu da bu sabah çektiğim foto :) 10+1 teyzeleri

Son düzenleme:
evet muhteşem olmuş...
ben de burda alt alta koyunca farkettim... azıcık dikkat mi etsem napsam ben... nolmuş bu böyle.. almış başını gitmiş gibi olmuş yahu....

yok ay cok guzel gorunuyor benide vsar baya ama seninki kadar degil tabi resim eklemeyi bilmiyorum hos bilsemde resimler esimin bilgisayarında yoksa bende eklerdim guzel gorunuyor valla daha da buyusunler hep buyusunler

amin amin... inşallah içindekiler de sorunsuzca büyüyordur.. hepimizin.. cümle evlatları hayırlısıyla gelsinler dünyaya... hayırlısıyla büyüsünler koca çocuk olsunlar..

geleceği düşününce bazen, çok duygulanıyorum ben :)

insallah canım bende ole ne hayaller kuruyorum onun icin rabbim bu guzel duyguyu herkese yasatsın hayata bakıs acım degisti artık.kolay kolay mutlu olmayan ben simdi gozlerimin ici guluyor kendimi degil onu dusunuyorum hep annemi babamı simdi daha iyi anlıyor ve herzamankinden daha cok seviyorum

önce biz başlayalım bakalım, teyzoşlar da devamını getirsinler :)

bu dombili göbüşte, 8+4 bir kuzucuk var ..

canım maşallah!

bitanem ya bu 8 haftalık göbiş demi?,ben 6 haftalıkım ve senin göbiş kadar var benim göbüş,acaba çokmu şişman olacağım ne?zaten göbek vardı şimdiden şiştim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aynen ben de öyle.

selkie'cim, o 8 haftalık değil canım, 9. haftada çekilmiş göbüş..

işte benim 6 haftalık göbiş, sıfır göbekken 6 haftada bu kadar ancak göbiş büyüttük,kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ama çok tatlısınız kızlar ya
süper olmuş göbeklerrr.

ALLAHIM BEBİŞLERİMİZİ KORUSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…