işte benim 6 haftalık göbiş,sıfır göbekken 6 haftada bu kadar ancak göbiş büyüttük,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama çok tatlısınız kızlar ya
süper olmuş göbeklerrr.
ALLAHIM BEBİŞLERİMİZİ KORUSUN.
kuzum beniiimm....
maşallah subhanallah
daha ne olsun annesi... gayet de cici bici olmuş :)
aminnn....
en sinir olduğum şey, şu anda hala daha şişmanlamışız gibi görünüyor olmak. az daha büyüseler de dışardan her bakan anlasa gebe olduğumuzu... ''göbekli şişman kadın'' sanmaktan vazgeçseler :)
Yalel ve selkie ikinizi de tebrik ederim harika göbüşler. 41,5 kere maşallah...
En kısa zamanda bende eklemeye çalışçam.
kızlar ne göbeği ya ben eskiden dar olan kotlarımı giyiyorum şimdi :umursamaz:
bu gidişle baya bi göbeğim çıkmayacak :sinifsinif:
kızlar bi göbişte benden olsun:))
CANEYLOM maşallaaahhhhhhh ben burdayım diyo göbüş :))
ayy süper yaa benim göbişte caneylom kadar var koccimannnnnn oldu haha giremiyorum hiç bişeyin içine ama mutluyum.. kıyafetlerim üstüme olmadığında sevinceğim hiç aklıma gelmemişti... en kısa zamanda bende koycam göbişimi.. kıskandım :)))
maşallah kızlarr.. hepinize..a.s. .. rabbim sizi ve meleklerinizi korusun .. amiin..
ay kızlar benim daha hiç çıkmadı... sadece yandan aynaya baktığım zaman çoookkk az bi çıkıntı var ama daha hamile olduğum hiçç belli olmuyo. sanırım ben teyzeme benzicem herşeyim ona benzer zaten o da aynı basketbol topu yutmuş gibiydi ve sonradan sonradan şişmişti, 4. aydan sonra.
sanırım bende öyle olcam..
ama ben şişsin istiyorum bir an önce.. :)))))
çıkar çıkar merak etme sanırım iç karnın geniş öyle derler ya hem iyi hem kötü tabi insan biran önce büyüsün istiyo ama işte büyüyüncede çatlak derdi başlıyo benim göğüsler maşallah kafam kadar oldu bide süt dolunca nolcak bakalım artık dizlerime inerler:)) hatır hutur kaşınıyo sanırım çatlayacak acilen kreme başlıyorumm hem göbişe hem memişlere:))
ay kızlar benim daha hiç çıkmadı... sadece yandan aynaya baktığım zaman çoookkk az bi çıkıntı var ama daha hamile olduğum hiçç belli olmuyo. sanırım ben teyzeme benzicem herşeyim ona benzer zaten o da aynı basketbol topu yutmuş gibiydi ve sonradan sonradan şişmişti, 4. aydan sonra.
sanırım bende öyle olcam..
ama ben şişsin istiyorum bir an önce.. :)))))
kızlar bi göbişte benden olsun:))
vles cnm süpersin yaaa, gül güll öldüm burada sen bi de benimkileri görsen :1shok: sırnaşık şey ama benimde çok kaşınıyor bu arada ben bi karışım hazırladım ama kokusundan tiksinmem geçerse sürebileceğim, attar haftada 1-2 kez yapsan yeter demişti ama ben pek kullanamadım daha, yaptığı zamanlarda kaşıntı baya geçiyordu rahatlıyordum
canım üzülme benimde daha pek belli olmuyor, belki senin iç karnım geniştir
amann da amann şu göbüşün güzelliğine maşallah maşallah nazar değmesin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?