2010 şubat annişlerinin göbüşleri

işte benim 6 haftalık göbiş,sıfır göbekken 6 haftada bu kadar ancak göbiş büyüttük,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kuzum beniiimm....
maşallah subhanallah

daha ne olsun annesi... gayet de cici bici olmuş :)

ama çok tatlısınız kızlar ya
süper olmuş göbeklerrr.

ALLAHIM BEBİŞLERİMİZİ KORUSUN.

aminnn....

en sinir olduğum şey, şu anda hala daha şişmanlamışız gibi görünüyor olmak. az daha büyüseler de dışardan her bakan anlasa gebe olduğumuzu... ''göbekli şişman kadın'' sanmaktan vazgeçseler :)

aynen ya hamile olduğumu bilmeyenler ne kadar kilo almışsın sen göbeğin bile çıkmış diyorlar...

bende daha çoğu kişiye söylemedim gebeliğimi,artık evet diyorum bu aralar iştahım açıldı.. kaydirigubbakcemile3

aman boşver güzelim kısa zaman sonra anlarlar zaten bakınça,

Yalel ve selkie ikinizi de tebrik ederim harika göbüşler. 41,5 kere maşallah...
En kısa zamanda bende eklemeye çalışçam.

maaşallah kızlar baya büyütmüşsünüz göbişleri darısı 40. haftalara:)))

kızlar ne göbeği ya ben eskiden dar olan kotlarımı giyiyorum şimdi :umursamaz:
bu gidişle baya bi göbeğim çıkmayacak :sinifsinif:

süpersiniz kızlar:CüvCüv:benimkide azıcık büyüsün bende koyucamhihoyyyt

kızlar ne göbeği ya ben eskiden dar olan kotlarımı giyiyorum şimdi :umursamaz:
bu gidişle baya bi göbeğim çıkmayacak :sinifsinif:

valla aynen mafoldumben eskiden daha çok göbekliydim görenler hamilemisin derdi şimdi hamileyim ama göbeğim sırtıma yapıştı nerdeyse

41 kere massallah kizlar göbüslerinize :))) icindekilereee
cok tatlisinizz saglicakla alin hepiniz bebislerinizi kucaklariniza

:teytey:merhaba kızlar inşallah bende şubat annesi olacağım şuan 8+0 haftalık ya benim karnım çok büyüdü hiç bir pantolonum gelmiyor sizinki gibide değil dağınık sanki göbek gibi çok çirkin duruyor birde akşama doğru görseniz 6 aylık zannedersiniz sizinkide o kadar şişiyormu.yoksa bendemi tuhaflık var.bu ikinci çocuğum ilkindede aynı böyle oldu ve doğumdan çıktığımda doğurmamış gibiydim iki senede veremedim kiloları yine öyle olurum diye korkuyorum.

ayy süper yaa benim göbişte caneylom kadar var koccimannnnnn oldu haha giremiyorum hiç bişeyin içine ama mutluyum.. kıyafetlerim üstüme olmadığında sevinceğim hiç aklıma gelmemişti... en kısa zamanda bende koycam göbişimi.. kıskandım :)))

kızlar bi göbişte benden olsun:))

maşallah caneylom bebek bayagı büyümüş.bu arada resmini koyanlar ne kadarlık oldugunuda yazsınlarda bilelim.şimdi ne kadarlık bu....
ya ben nezaman koyacagım birazcık çıktı oda anlaşılmıyor.yani koyacak kadar degil...:CüvCüv:

maşallah kızlarr.. hepinize..a.s. .. rabbim sizi ve meleklerinizi korusun .. amiin..

ay kızlar benim daha hiç çıkmadı... sadece yandan aynaya baktığım zaman çoookkk az bi çıkıntı var ama daha hamile olduğum hiçç belli olmuyo. sanırım ben teyzeme benzicem herşeyim ona benzer zaten o da aynı basketbol topu yutmuş gibiydi ve sonradan sonradan şişmişti, 4. aydan sonra.
sanırım bende öyle olcam..
ama ben şişsin istiyorum bir an önce.. :)))))

çıkar çıkar merak etme sanırım iç karnın geniş öyle derler ya hem iyi hem kötü tabi insan biran önce büyüsün istiyo ama işte büyüyüncede çatlak derdi başlıyo benim göğüsler maşallah kafam kadar oldu bide süt dolunca nolcak bakalım artık dizlerime inerler:)) hatır hutur kaşınıyo sanırım çatlayacak acilen kreme başlıyorumm hem göbişe hem memişlere:))

CANEYLOM maşallaaahhhhhhh ben burdayım diyo göbüş :))

maşallah kızlarr.. hepinize..a.s. .. rabbim sizi ve meleklerinizi korusun .. amiin..

sağolun kızlar inşallah 40 haftamızıda görürürüz eeeeeee o zamana nasılsa hepimizinki koccaman olcak allah nasip ederse inşallah

canım nasıl olsa inşallah hepimizin karnı büyüycek seninki biraz geç çıkar belki ama arkadaşında dediği gibi çatlak derdin az olur şimdiden böyle olursa bizim allah nasip ederse 40 haftada nolcak acaba:))

vles cnm süpersin yaaa, gül güll öldüm burada sen bi de benimkileri görsen :1shok: sırnaşık şey ama benimde çok kaşınıyor bu arada ben bi karışım hazırladım ama kokusundan tiksinmem geçerse sürebileceğim, attar haftada 1-2 kez yapsan yeter demişti ama ben pek kullanamadım daha, yaptığı zamanlarda kaşıntı baya geçiyordu rahatlıyordum

canım üzülme benimde daha pek belli olmuyor, belki senin iç karnım geniştir

kızlar bi göbişte benden olsun:))

amann da amann şu göbüşün güzelliğine maşallah maşallah nazar değmesin cnm

sağol canımmmopuyorumnanaktanallahım tamamına erdirmek nasip etsin inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…