2010 şubat bebişleri kilo ve boyumuz neydi ne oldu..

Maşallah tüm kuzulara

Ecenaz hanımda 4360 gr 54 cm doğdu
1 aylıkken 5500 gr 57 cm di
dün hastaneye gittik 34 günlüktü 5900 gr 58 cm olmuş

bızım bucurler hemen hemen aynı gıdıyor kaydirigubbakcemile3
maşallah defneyeee

evet ya .aynı sayılırlar.maşallah..

bütün bebişlere maşallah na güzelde kilo alıyorlar...yarısın.güzel güzel büyüsünler...

Bütün bebişlere ve annelerine maşallah. Sütünüz bol olsun..

Yağız'ımızda 50 cm. ve 3750 gr. doğdu..
Doğum şişliği ve sarılık sebebiyle 3470 gr. düştü.
Birinci ayın sonunda boyumuz 55 cm. Kilomuz 4370 gr. olmuş.

boyla olur belki ama bu kiloyla olmaz gibime geliyokaydirigubbakcemile3

allah ya kaydirigubbakcemile3 olur kız.accık ejime sokarız girer anası:dance:

maşallah küçük tosun bunlar...

masallah yagıza yerım ben onu

kızlar maşallah bebişlere bi benimki az almış inşallah sağlıklı olsunda napim az alıyosa sütüm anca bu kadar yarıyo demek. evet kızlarya biriniz listeyle ilgilenseniz bende hiç anlamam inanki. havvacım vakti olsaydı o yapardı yok gene heralde giremiyo.

dogudunda 3350 gr 50cm dı boyumuz hastaneden cıkaken 2900 dusmutuk 1yımızda 5000gr ve boyumuz 57 cm olmus allah hepmızın yavrusunu annelerıne ve babalarına bagıslasın:)

tum annelerımıze masallaah ne kadar ıyı bakıkları ortada uykusuz geceler ıtmek bılmeyen taleplerın hepsıne bırden etısmeye calısmak buna evişlerı esler ve dıger gunluk butun işlerımız gelene hizmet kendımıze vakıt ayıramasakta şikayet etmeyen tum annelerımize masllah ve allah yar ve yardımcımız olsun

buarda hamıleyken ullandıgım tum vıtamınlere devam edıyorum sutumun kalıtesını artırmak için benım bebıs durmuyor hep kucak hep kucak bbazen kahvaltıyı bıle saat 2de yapıyorum sızde vıtamın haplarınıza devam edın cocuk dr önerdi

maşallah tüm bebeklere..
kızım 3400 gr 50 cm doğdu.5 günlükken kilosu aynıydı.bir aylık olunca kilosu 4600 boyu 56 cm ..

slm kızlar.bugün sağlıkocağına gittik aşımızı yaptırdık.burak 5 kilo 57 cm olmuş.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…