2010 şubat bebişleri kilo ve boyumuz neydi ne oldu..

bizde doğum kilomuz 3220 boyumuz 49 hatane çıkışı 3050 kilo olduk 1 ayımızda kilomuz4425 boyumuzda 54 cm olmuş bende elevit ve efa daily devam ediyorum

Bütün bebeklerimize ve onlara bu kadar iyi bakan annelerimize kocamaan maşallah

bugun doktora gıttık...
1 haftada 430 gr almısız kılomuz 4200 den 4630 a çıkmış...
hormonlu kuzu benım kızım doktorumuz oyle dıyo :dance:

Selam kızlar...
bizde pazartesi aşımızı yaptırdık.
doğduğumuzda 3500 gr 50 cm di,
bir aylıkkken 5450 gr 53 cm olmuşuz,maşallah oğluşuma ve tüm bebişlere...

bizde doğduğumuzda 2830 48 cm
1 aylıkken 4000 kg 52 cm
1 hafta sonra kontrolü vardı yani 5 haftalık 4200 olmuş
1 haftada 200 gr almışız

bugun doktora gıttık...

Selam kızlar...

1 aylıkken 4000 kg 52 cm
1 haftada 200 gr almışız

MASALLAH Bebislere sütler yaramis hepsine

bugun doktora gıttık...

Selam kızlar...

1 aylıkken 4000 kg 52 cm
1 haftada 200 gr almışız

hepsinede maşallah.ne güzel bakmışsınız öyle...

Benim kızımda iki aylık oldu teyzeleri, bugün aşısı vardı verem ve karma aşıları yapıldı, geçen ay 4610 gr ve 56 cm idi, bu ay kuzucum 6590 gr ve 59 cm olmuş maşallah kızıma ve bütün bebişlere....

maşallah selma nerdeyse iki kilo almışş.kız neyle besleniyon sen.sadece emiyo dimi.valla öyleyse sen bize bi günde ne yiyon anlat anacım.

maşallah selma nerdeyse iki kilo almışş.kız neyle besleniyon sen.sadece emiyo dimi.valla öyleyse sen bize bi günde ne yiyon anlat anacım.

Sağol Ayşegülcüm , evet sadece anne sütü veriyorum Zeynep'e, çok fazla bişey yemiyorum aslında canım ya ama su içmeye çalışıyorum milupanın still tea çayını ve liptonun naneli rezene çayını içiyorum hergün , kayısı kompostosunu da içiyorum arada o kadar canım..
göğüslerim çok yumuşak hiç sütüm yok herhalde diye üzülüyordum ama çok şükür kilo almış zeynep sütümün kalitesi iyi herhalde canım....

bizim de dün doktor kontrolümüz vardı. 42 günlük : 55.5 cm ve 5000 gr.
tüm bebişlere maşallah

anladım canım bazen benim gögüslerde yumuşak oluyo bende endişe ediyorum aceba olmuyormu diye.neyse çarşamba iki aylık olacagız o zaman anlarız.bende milupanın çayını içiyorum.ya şu kompostoyu ben hiç yapmadım.offf üşenmesem.banada yapan olsa yirim valla..naneli rezeneyi bi deneyemi bakalım.bende ıhlamur ayva aldım daha denemedim amam bi içeyim..
maşallah zeynebe kuzum benim

Ay canım ya yakın olsak ne güzel bakardık birbirimize çaylar,kompostolar, bozalar ooh ne güzel olurdu valla ama ne yapalım Antalya biraz uzak kalıyo sağlık olsun... inş.çarşamba günkü doktor kontrolü güzel geçer Defnenin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…