2010 şubat bebişlerinin dogumgünleri geldi çattı

hayırlı olsun yeni topiğimiz.şubatta kuzucukların boy boy doğumgünü resimlerini görürüz inşallah.ben doğum günü kutlaması yapmak istiyorum ama burda kimsem yok.ama bursalı şubat anneleri ve yine kk da tanıştığım arkadaşlarım beni ve oğluşumu yalnz bırakmazlar heralde:)

Arkadaşlar doğum günü için hediyeleşmelerimize 1 Ocaktan itibaren başlayalımmı? ne dersiniz?
kimler katılmak ister liste yapmaya başlayalımmı?

Hayırlı olsun topikimiz:65:

Hediye çekilişi bence Aralıkta başlasın hem anca alındı yollandı hem bi de ocakta doğan bebiklerimizde çok elleri boş mu kalcak yavrucakların:2:

Yaz bizi listeye şekerim tabi ki katılmak isteriz:16:

hayırlı olsun yeni topiğimiz.şubatta kuzucukların boy boy doğumgünü resimlerini görürüz inşallah.ben doğum günü kutlaması yapmak istiyorum ama burda kimsem yok.ama bursalı şubat anneleri ve yine kk da tanıştığım arkadaşlarım beni ve oğluşumu yalnz bırakmazlar heralde:)

tabikide bırakmayız cnm

hayırlı olsun yenitopiğimiz meltemcim yaparız tabi aşkolsun
BİZİDE YAZARMISINIZ KIZIMLA
ASLINDA ANNELER VE BEBEKLERDE HEDİYELEŞEBİLİR KIZLAR LİMİT KOYARIZ YİNE MESELAA

hayırlı uğurlu olsun yeni topikciğimiz ne güzel ya dün gibi doğum ne zaman kim doğurmuş normalmi sezeryanmı diye birbirimizde haber almaya çalışırken bugün doğum günlerini konuşuyoruz:))
parti için benim şimdilik kesin olan ve inşallah değişmeyecek olan palyaçomuz var mutlaka istiyorum bir palyoça onun dışında bi aktivite yok henüz
ayrıca listeye bizide ekleyebilirsin zeynepcim

klasik olacak bizim doğum günü..
eş dost akraba yaşıt herkesi toplayıp bi parti vercez..
abimizde öyle yapmıştık çok eğlenmiştik...

bizide yaz anacım listeye...

hayırlı olsun yenitopiğimiz meltemcim yaparız tabi aşkolsun
BİZİDE YAZARMISINIZ KIZIMLA
ASLINDA ANNELER VE BEBEKLERDE HEDİYELEŞEBİLİR KIZLAR LİMİT KOYARIZ YİNE MESELAA

olabilir bencede gönlümüzden ne kopuyosa alır gönderriz anneciklere de:21:

serap siz bilirsiniz tabikide ama amaç kuzulara dogum günü hediyesi almak aslında. fazla zorlamayalım bütçelerimizi derim ben.. malum herkesin masrafları almış başını gidiyor. ama siz annelerde hediyeleşsin derseniz olur. cogunluk ne isterse.....

1. yaş hediyeleşme listesi (bu listeyi düzenlicem sonra merak etmeyin şimdilik unutmamak için yaptım bu şekilde)
zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl

1. yaş hediyeleşme listesi (bu listeyi düzenlicem sonra merak etmeyin şimdilik unutmamak için yaptım bu şekilde)
zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin

1. yaş hediyeleşme listesi (bu listeyi düzenlicem sonra merak etmeyin şimdilik unutmamak için yaptım bu şekilde) Katılım için son tarih: 25 Aralık - 31 aralıktan itibarende gönderimlere başlarız.
zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin
xside

Bu arada benim doğum günü için planlarım:
önce bir davetiye hazırlayacağım. davetiyeye doruk un ilk dogdugu fotosuyla son fotolarından koyucam. sonra onu davetlilere göndericem. evde yapmak istiyorum. cok yorulucam biliyorum ama napalım. 15 kişi kadar davet etmek istiyorum. 1 şeklinde bir pasta yaptırıcam. etrafta 1 yaş temalı balonlar, süsler, yazılar
camlara dorugun çeşitli fotolarını printerdan cıkarıp asıcam.
bir cd hazırlıcam video gösterisi onu parti boyunca tvden göstericem slayt gösterisi olarak. Doruk a papyonlu bir kiyafet giydirmeyi planlıyorum. sonra büyük bir kartona doruk un fotosunu koyucam o kartona gelenlerden o günle ilgili birşeyler yazmalarını isticem. onu saklicam oglum icin. gelen herkesle 1 foto cektiricem ve partiden sonra teşekkür mahiyetinde herkese fotolarını postalıcam. tabi bu arada bol bol fotograf çekilecek. şu anda aklıma gelenler bunlar.... ilk yaş çok önemsiyorum açıkçası :1: :nazar: :32:

Back
X